שלום לכם

שלום לכם

שמעתי שכאשר מתחילים קורס פסיכומטרי מקבלים רשימה של ספרים מומלצים לקריאה? אוכל לקבל את הרשימה המלאה? ובכלל יש לכם טיפים/שיטות לשיפור מסיבי של רמת האנגלית?
 

nate2000

New member
כן

לי אישית קריאת ספרים עזרה מאוד. בעיקרון כל ספר מומלץ. השאלה היא מה הרמה שלך באנגלית? האם את מתקשה בקריאה מהירה בהבנת במילים? אם כן אז מומלץ שתתחילי מספרים קלים. בעיקרון כל דבר קריא באנגלית הוא טוב
 

harbor

New member
דרך

אני חושב שכדי לשפר אנגלית באופן מהיר ויעיל, קריאה לבד לא מספיק. לדעתי רק שילוב של שינון מילים וקריאה ביחד יביא לשיפור משמעותי(כי אתה נתקל בקריאה במילים שאתה משנן וכך זה מייעל את כל העסק, ואם תקרא ללא שינון מילים במקביל אתה תחשף פחות ללימוד של מילים חדשות). אם יש ספר שקראת בעברית, ויש אותו באנגלית, אני ממליץ לקרוא אותו (כי כך הקריאה תיהיה מהנה יותר ואתה תוכל להבין יותר מילים חדשות מההקשר ומהסמנטיקה של הקטע).
 
למעלה