שלום לכם

גאולה1

New member
שלום לכם

צריכה עזרה להכין ארוחה עם כעשרה ילדים מכיתה ג. אורחים ומתארחים. אם יש רעיונות אחרים אקבל בשימחה. תודה.

kalah

New member
רעיונות אחרים ממה?

ארוחת צהריים?ערב? חלבי? בשרי? להכין עבורם או איתם?

kalah

New member
לגבי יצירה-

יש פורום של "אומנות שימושית" עם יופי של רעיונות ויוכלו לסייע. ארוחה- מה שה בתיבה שכתבו פה למעלה נראה לי טוב, ואפשר גם פיצה ואז נקניקיות טבעול במקום רגילות.

Y A E L I 37

New member
שנה שעברה הכנתי עם כיתתי

כדורי שוקולד , עוגת בסקוויטים, סנדוויץ טוניסאי ומאוד נהנו. יש מתכון קל וטוב של פירגה על כדורי שוקול ד אם תרצי. את יכולה לחלק את הכיתה לקבוצות וכל קבוצה תביא משהו אחר . את תראי איזו חוויה תהיה להם. מקווה שעזרתי יעלי

גאולה1

New member
יעל תודה לך

יש לך בבקשה את המתכון לסנדוויץ טוניסאי? והאם זה מתאים לכיתה ג ? תודה מראש.

Y A E L I 37

New member
בבקשה מתכון לסנדוויץ שהכנתי איתם

כל תלמיד/ה מביא ביצה קשה / תפו"א מבושל , טונה , חצאי בגטים, חומוס למריחה או שקונים הכל במרוכז ומבשלים ערב קודם את הביצים ותפו,א . זיתים שחורים או ירוקים מרחנו חומוס , הנחנו חתיכות תפו"א , ביצה קשה , טונה, זיתים ובתאבון. , יצא סנדוויץ מגרה וטעים. אוףףףףףףףף עשית לי חשק לזה עכשיו
בהצלחה ומקווה שעניתי על ציפיותייך

Y A E L I 37

New member
בהחלט מתאים לכיתה ג'

תעבדי איתם עם סכיני פלסטיק , ניתן לחתוך ירקות [עגניה ומלפפון] זה שיעור מהנה וכייפי. בבקשה , תהנו

יוכי68

New member
רעיונות לבישול/אפייה בכיתה

יעלי, גם אני מחנכת כיתה ג' וכבר הספקתי להכין איתן (יש לי רק בנות) לחמניות מתוקות ופיצה בעזרת טוסטר אובן שמשרת את קרן קרב.כל התלמידים מכל הכיתות באו בעקבות הריח. בשבוע הבא אני מתכוונת להכין עם הבנות קוסקוס. כל תלמידה תגיע לכיתה עם ירקות וקרש חיתוך ונכין יחד קוסקוס על בסיס גרגירי סולת מוכנים בסיר אידוי. הבישול יתבצע על פלטה חשמלית קטנה. מצ"ב תמונה של לחמניות מתוקות שהכנו בכיתה.

למעלה