../images/Emo187.gifחברי הפרום , אנשים.../images/Emo187.gif
אתם התחרפנתם על כל הראש?! להתחיל ויכוח או לחילופין מריבה מטומטמת [סלחו לי] על משהו ש-כולנו מעורבים בו ולהתחיל להוציא גיצים מהעיניים ועשן מהאוזניים בגלל זה? לא חשבם אולי שהקהילה שלנו , הפורום הזה, גידל יחד איתו אנשים,וחלקם כבר עזבו אותו...? הכתובת הזו באינטרנט היא אינה בן אדם, היא מקום מפגש [נחמד יש לציין, כאשר שורר בו שלום בין כל הדעות וחברי הפורום] ולא כדאי ולא הגיוני שאנשים יתחילו להיעלב בגלל שמה- לעשות, הפורום כבר לא מה שהיה. כמו הכל בעולם הזה, הכל משתנה ולנסותלהשאיר את הפורום במצב שהיה, לא הגיוני. לכל מודאגי הפורום, שמתם לב שלאנשים הרב יותר אכפת מהפורום ממה שחשבתם..? כולם היומודאגים בקשר לויכוח ועוד יותר מודאגים בקשר למשתתפי הויכוח. במקום להיות כולנו יחד ולנסותלשדר משהו למבקרי האתר כל מה שהספקנו לשדר עד כה זה ש- 1.אםאתה רוצהעזרה במשהו שלא ממש נמצעל דגל הפורום, אתה יכול פשוט לעוף מכאן. ו-2. אל תגיעו לפה.. כי אנחנו די שוררים כרגע בדיכאון על העובדה שהפורום שלנו שפעםהיה פורח נחמד ומלא חיבה נהיה למקום פחות אקטיבי ועוין גם כלפי עצמו וגם כלפי השאר. חלק נכבד מאוד מאיתנו עובר כרגע שלבים בחיים שבוהוא הבין שלשבת כל היום מול המחשב ולבדוק כל כמה שעות מה חדש בפורום- זה דפוק! פרט לכך לחלק עוד יותר גדול מאיתנו איןזמן. ואנחנו לא יותר קדוים מהאפפיור כדי להגיעלכאן גם בשעות הבודדות שיש לנו שהן אינןתפוסות בפעילות זו או אחרת. אז נכון שלבקר לפחות פעם ביום אני משתדלת, להגיב גם כן, אבל לפעמים השתיקה היא בגלל שאין דיעה בנושא... או שלא ברצוני לפרסם אתדעותי בפרום בנושאזה או אחר. תראו את זה מהצד- "הגעתי הנה בעקבות המלצה בפורום זיהוי שירים...ועקב השורשים המזרח אירופים של המוזיקה המליצו לי לשאול כאן אם מישהו מכיר אותה תודה מראש

" והוא כבר הספיק לקבל כאלה זפטות.. שההמלצה של הפורום של זיהוי השירים כבר ממש ניראית לי מגוחכת.. אז נכון , את כל שאלון זיהוי השירים צריך היה לקבץ לשרשור אחד, ונכון שדיון פעיל יותר היה כדאי לנעוץ, ולתתדחיפה לחברי הפורום לענות. צריך מנהל. אבל צריך גם שאנשים יחזרו להיות טובים כמו שהיו. כי להיות בנדם רע זה הקל שבקלים, ולהיות טוב זה קשה יותר. באמת אככפת לי מכולכם, ואנישונאת שאנשים נפגעים מאנשים אחרים... ככה שלא באתי לפגוע באף אחד,באמת באמת, אם נפגע מישהו- סליחה, לא בכוונה. אשמח אם תגיבו ותיתנו את דעתכם בנושא.. שלום.