שלום לכם

DeAth ScrEaM

New member
אולי די עם העקיצות?!

אז יופי, את חכמה ויודעת מה טוב יותר. זה לא מקנה לך את הזכות לרמוז לכך שהיא ילדותית, או להגיד לה שהרעיון שהיא תשתוק טוב. כל אחד יכול להביע פה את דעתו על הנושאים שקשורים לפורום ועל הדעות של אנשים שונים, אבל ממש אבל ממש לא על האופי של האנשים ועל דרך המחשבה שלהם. אז די כבר, זה ממש לא תורם פה לכלום.

M a r U s k A

New member
בובה.. מתגעגעת אלייך ../images/Emo24.gif

למה אותך לא מזמנים לבית אליהו
...

B o o o o M

New member
גם אני התמיינתי לזה

וגם אני ויתרתי מאותה סיבה... את מתמיינת גם למופ"ת?

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo6.gif

אני אהיה בטיול שנתי... אבל אני אבוא... מתישהו
גמאני התגעגעתי אליך... בואי להנדסאים

SpyKid

New member
ההודעה האחרונה שלי אכן

לא הייתה עניינית במיוחד, אני מסכימה. אבל הדברים שכתבתי לפני כן באו בעקבות העובדה שמרינה החליטה לתקוף קבוצה של חברי פורום רק כי הם הגיבו לשרשור בצורה שונה ממה שנראה לה הולם (במקום לנזוף בהם ולומר שהם צריכים להתבייש להם היא יכלה להציג את עמדתה בצורה מנומסת), וגם כי לדעתי היא הגיבה בצורה מאוד לא נחמדה לגולש שהגיע לפורום בתקווה לקבל עזרה בזיהוי שיר. אני מניחה שאם את או היא הייתן מגיעות לפורום חדש בעקבות הפניה מפורום אחר, לא הייתן שמחות לקבל תגובות בסגנון "עופי מפה, זה לא הפורום המתאים". העובדה שמרינה וותיקה בפורום לא מקנה לה את הזכות להתייחס בזלזול לאחרים. בקשר לרמיזות בנוגע לכך שהיא ילדותית, אני חוזרת על כך: לא ניסיתי לרמוז את זה לפני ההודעה שבה הגבתי להודעה שלה. כשכתבתי שהתגובה שלה בשרשור של הקבלה מזכירה לי את אוירת ביה"ס, התכוונתי לכך שהיא דיברה בסגנון של מורה שנוזפת בתלמידים, כאילו יש לה סמכות כלשהי בפורום. בהודעה שבה כן רמזתי על הילדותיות עשיתי זאת רק בגלל רוח ההודעה שלה (שלא הייתה שקולה ורגועה אלא מלאה בסימני שאלה וקריאה).

B o o o o M

New member
ואת

העובדה שאת מקדישה את הזמן להעתיק לצטט ולהגיב לכל משהו קטן שהיא אמרה, מקדישה מחשבה כלכך מרובה ללסתור מה שהיא מנסה להגיד... בשביל מה? את חושבת שהיא ילדותית זו זכותך אל תהיי ילדותית אז גם את ותעני לה, ובטח שלא ככה... אגב אני רוצה לציין שהעובדה שהיא פשוט כבר לא טרחה לענות לך מצביעה על לגמרי ההפך , היא לא יצאה ילדותית בכלל. אבל HELL זאת דעתי אגב מה שלומך

SpyKid

New member
אולי אני אוהבת להתווכח ../images/Emo3.gif

הפואנטה של ההודעה שלי ממש לא הייתה הילדותיות או הבגרות של מרינה. ושלומי מצויין, תודה

גם אני אוהבת באינטרנט להתווכח

ולריב חחח בגלל זה כשה מפגרים כותבים לי באייסי אני עונה להם גם אם הם כותבים לי מרגיז חח נכון זה ילדותי אבל מה לא עושים בגלל השיעמום חח

SpyKid

New member
יש הבדל בין ויכוח ילדותי

שבו מחליפים קללות והשמצות אישיות, לבין ויכוח שהוא בעצם דיון
אני מעדיפה את אלה מהסוג השני, אם כי ברוב המקרים אני מעדיפה להמנע מויכוחים בכלל. בעצם, זה כנראה תלוי באדם שאיתו הויכוח.

צודקת באמת זה עבר את

שכול מי שלא מתעצל בא לפורום וחושב שהוא איזה פורום לתירגום או לזיהוי שירים ולעוד שטויות.. זה יכול להיות אולי לפעמים אזל לא זה הפך לשיגרה וזה מעצן בטירוף:( ובאצת חבל על הפורום וחבל שקיריל התחיל לזלזל בו ולא רק קיריל יש גם חברי פורום שהתחילו לזלזל בו..ממש חבל ועצוב:( פעם היינו משפחה חמה ואוהבת וזה התפרק:(

g I L 20

New member
../images/Emo39.gif

מרינה, הייתי כותב שאני מבין לליבך, אבל לא נראה לי שזה היה מתקרב לרחשים אלו. על אף שגם אותי מצער לחזות במצבו הנוכחי של הפורום שהיה מקום כל כך יפה לפני זמן מה, ניכר שקשרך וכאבך אליו הדוק ומסועף הרבה הרבה יותר . הפורום הזה שדרכו הכרתי מספר אנשים ואנשות נפלאים ונפלאות שאני בספק עצום אם אי פעם דרכנו היו מצטלבות אלמלא קיומו. הפורום הזה שחשיבותו שרירה ונראה שתמשיך להיות כזו גם בעתיד הנראה לעין. הפורום הזה שמהווה מיקרוקוסמוס למה שקורה בישראל כמעט בכל יום. מצער וכואב. עם זאת, יש סיבות שאיבד מגדולתו והיקף פעילותו—בעבר רוב החברים היו בשנות התיכון ,מה שאפשר נוכחות מוגברת יותר ושיתוף חוויות משותפות יתר קלות. היום, החיים של כל אחד ואחת נשאו אותם ואותן למקומות אחרים , ואם קשה לשמור על קשר ביום יום גם כך, על אחת כמה וכמה קשה הוא המשך הקשר על גבי דפי הפורום. הנושאים שנידונו בפורום עד כה די נטחנו עד דק , אנשים גדלים ומשתנים, אי אפשר למנוע זאת. פעולה הכרחית בכל סביבה המשוועת לצמיחה מתמשכת הינה הזרמת דם חדש וצעיר ,או צעיר לכאורה בגיל מבוגר , לא התקיימה – והפורום קפא על שמריו. לכן, אם בעבר היו נכנסים ושואלים על שיר כזה וכזה, או תרגום או מתכונים של אוכל ומתפתים להישאר בעקבות דיונים אחרים—היום זה פשוט לא קיים. אין את גורם המשיכה להישאר עוד קצת, לקרוא הודעות, להכיר את החברים. ליבי ליבי אלייך , לראות משהו נדיר כזה נמוג אין זה מחזה מלבב, כר היכרות לחברויות שנמצאות בהישג יד אך רחוקות לכאורה, חילופי דעות שרוב הזמן מושתקות ומובעות רק בחדרי לב ומסתורי הנפש , קהילה קטנה-גדולה שכוחה בחבריה אשר מתדיינים בנושאים חשובים במדינה הזו, ליבי ליבי מרינה , אני מקווה כמוך שאין אלה מילות הספד אלא רק ניעור קטן למקום הזה .

למעלה