שלום לכם

B o o o o M

New member
מה נסגר איתך למה את כועסת

במקום שכולם יהיו פה מאוחדים אתם כועסים כולם אחד על השני, חבל נו תני לה חיבוק במקום דין וחשבון ותסגרו עניין

vk3

New member
תחשבי לפני שאת כותבת...

הרבה דברים נאמרו לשווא... אף אחד לא מעביר ניהול לאף אחד. אני פשוט מחפש שותף...

M a r U s k A

New member
את הידיעה הזאת שמעתי ...

מהרבה חברי פורום, ואתה לא עונה לי כדי לתת לי את התשובה הנכונה לשאלה הזאת... ובכלל לעוד הרבה שאלות אחרות. אתה בכלל לא עונה לי אף אפעם, וכמובן גם לא טורח להתקשר בחזרה גם אם מבטיח!

Drunk Bullet

New member
חדל פעירות

"סליחה באמת שאני חיילת, מתנצלת על כך לפנייך! סליחה שאני עובדת משעה שמונה עד שש - שבע ומקבלת על כך 10 שקל ביום! וסליחה שאין לי אינטרנט במשרד כי אני בחיל המודיעין!" 1. את לא עובדת, את משרתת בצבא חובה, יחי ההבדל. 2. שמונה עד שש זה לא כל היום. 3. תגידי תודה על ה10 ש"ח ביום. ברוב צבאות החובה לא מקבלים משכורת. 4. אין לך אינטרנט לא כי את בחיל המודיעין, אלא כי אין אינטרנט אזרחי בצה"ל פרט לחמ"לים או משרדים מסוימים. באמת שלא בא לי להפריע לדיון המרתק שלכם (מה גם שהוא מלפני כשבועיים), אבל איכשהו בליל המשפטים המוזרים שציטטתי, הקפיצו אותי.

oOSvetOo

New member
../images/Emo187.gifחברי הפרום , אנשים.../images/Emo187.gif

אתם התחרפנתם על כל הראש?! להתחיל ויכוח או לחילופין מריבה מטומטמת [סלחו לי] על משהו ש-כולנו מעורבים בו ולהתחיל להוציא גיצים מהעיניים ועשן מהאוזניים בגלל זה? לא חשבם אולי שהקהילה שלנו , הפורום הזה, גידל יחד איתו אנשים,וחלקם כבר עזבו אותו...? הכתובת הזו באינטרנט היא אינה בן אדם, היא מקום מפגש [נחמד יש לציין, כאשר שורר בו שלום בין כל הדעות וחברי הפורום] ולא כדאי ולא הגיוני שאנשים יתחילו להיעלב בגלל שמה- לעשות, הפורום כבר לא מה שהיה. כמו הכל בעולם הזה, הכל משתנה ולנסותלהשאיר את הפורום במצב שהיה, לא הגיוני. לכל מודאגי הפורום, שמתם לב שלאנשים הרב יותר אכפת מהפורום ממה שחשבתם..? כולם היומודאגים בקשר לויכוח ועוד יותר מודאגים בקשר למשתתפי הויכוח. במקום להיות כולנו יחד ולנסותלשדר משהו למבקרי האתר כל מה שהספקנו לשדר עד כה זה ש- 1.אםאתה רוצהעזרה במשהו שלא ממש נמצעל דגל הפורום, אתה יכול פשוט לעוף מכאן. ו-2. אל תגיעו לפה.. כי אנחנו די שוררים כרגע בדיכאון על העובדה שהפורום שלנו שפעםהיה פורח נחמד ומלא חיבה נהיה למקום פחות אקטיבי ועוין גם כלפי עצמו וגם כלפי השאר. חלק נכבד מאוד מאיתנו עובר כרגע שלבים בחיים שבוהוא הבין שלשבת כל היום מול המחשב ולבדוק כל כמה שעות מה חדש בפורום- זה דפוק! פרט לכך לחלק עוד יותר גדול מאיתנו איןזמן. ואנחנו לא יותר קדוים מהאפפיור כדי להגיעלכאן גם בשעות הבודדות שיש לנו שהן אינןתפוסות בפעילות זו או אחרת. אז נכון שלבקר לפחות פעם ביום אני משתדלת, להגיב גם כן, אבל לפעמים השתיקה היא בגלל שאין דיעה בנושא... או שלא ברצוני לפרסם אתדעותי בפרום בנושאזה או אחר. תראו את זה מהצד- "הגעתי הנה בעקבות המלצה בפורום זיהוי שירים...ועקב השורשים המזרח אירופים של המוזיקה המליצו לי לשאול כאן אם מישהו מכיר אותה תודה מראש :)" והוא כבר הספיק לקבל כאלה זפטות.. שההמלצה של הפורום של זיהוי השירים כבר ממש ניראית לי מגוחכת.. אז נכון , את כל שאלון זיהוי השירים צריך היה לקבץ לשרשור אחד, ונכון שדיון פעיל יותר היה כדאי לנעוץ, ולתתדחיפה לחברי הפורום לענות. צריך מנהל. אבל צריך גם שאנשים יחזרו להיות טובים כמו שהיו. כי להיות בנדם רע זה הקל שבקלים, ולהיות טוב זה קשה יותר. באמת אככפת לי מכולכם, ואנישונאת שאנשים נפגעים מאנשים אחרים... ככה שלא באתי לפגוע באף אחד,באמת באמת, אם נפגע מישהו- סליחה, לא בכוונה. אשמח אם תגיבו ותיתנו את דעתכם בנושא.. שלום.

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif

יש לי דז'ה וו
בכל אופן, לדעתי הבעיה העיקרית היא מחסור במנהל. אם שרשורים באותו נושא היו משורשרים יחד והיה קצת יותר סדר, האוירה הייתה טובה יותר ולאנשים היה יותר חשק להכנס (כך לא היה צורך להתעצבן על אנשים שבאים לשאול שאלות שירים או תרגומים, אלא פשוט היה מוקדש שרשור נפרד לשאלות מהסוג הזה). בנוסף, רציתי להעיר שברור לכולם שחלקינו מוטרדים מהעובדה שהפורום הוא לא כפי שהוא היה פעם, אבל זו לא סיבה להוציא את התסכול על חברי פורום\מבקרים. במקום זה אפשר לחשוב על דיונים מעניינים או אפילו לקחת סוגיות לדיון מהרשימה.

oOSvetOo

New member
יאא...

נו כן... זה מה שאמרתי..כעיקרון.. :] זה היה דה ז'ה וו לטובה או לרעה.. ? :] יומטוב שיהיה.. :)

SpyKid

New member
לטובה ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שהיה פעם איזה ויכוח בפורום גם כן, וגם אז את היית זאת שניסתה לפייס את כולם

למעלה