שלום לכם

שלום לכם

כן, גיליתי סוף סוף את הפורום אז גם אני אכתוב כאן לעיתים אז תתכוננו!!! וכן מחר בונים סוכה ויהיה נהדר! (אני לא אהיה אבל זה לא חשוב בכלל) אז נתראה יום חמישי!

Ofer Tal

New member
תשמעי

אתה הקטע עם הניצן קומונרית הבנתי... אבל השם תואר... איך לומר... סתם! ברוכה הבאה לפורום! משלחת הקבלה עם הסלסלת פירות תגיע אלייך בליקוי החמה הבא!

ברוכה הבאה!

אנו שמחים שאת כאן:) קראי את הסקר נראה לי שתמצאי אותו מעניין. בברכת עלה נעלה, לליה

זה לא בסדר

אני מוחה על העובדה שמישהו צריך לסלוח לי על זה שאני ג'ינג'ית זה טוב ואף מבורך, ואל תתנו לעופר טל השונא ג'ינג'ים הזה להשפיע לכם על השיקול דעת!!

גלי234

New member
ככה,

אם צריך לסלוח לניצן על זה שהיא ג'ינג'ית או לא זה דבר אחד, אבל כרגע אנחנו סולחים לי ולמיכלו, תבינו, נולדים ככה, זו לא בחירה, במחילה סלחו לנו! אוף איתכם כל מה שאני כותבת פה נשמע מוזר...זה בגלל עופר לא בגללי, אצלי הכל בסדר גמור, 100% תקין, אבל עופר... עופר עופר...הכל בגללך! אני סולחת לך רק בגלל שיום כיפור! יש לך מזל יודלהיהוווווווווו

הדרר1

New member
ידעתי שעופר..../images/Emo68.gif

תמיד ידעתי שעופר מאומץ.. רואים נכון?! אני מקווה...

מיכלו1

New member
פעם הבאה

תוסיף גם: לסלוח למנצור על זה שהוא גבוה ולסלוח להניה על זה שהיא מסנג'רת אנשים כל החיים שלה, בעצם לא- על זה לא סולחים!

Hbentzur

New member
גל,

אף פעם ההודעות שלך לא נשמעות מוזר, אבל משום מה ברגע שאת מתחילה לדבר על זה הן מתחילות להשמע מוזר. חוץ מזה, תסלחי לעופר- הוא מאומץ.

לא רק שהוא מאומאץ..

הוא גם לא כל כך יפה ולן אנחנו כמי שתופסים את עצמם כאנשים מוסריים חייבים לסלוח לו ולא אנו נעשה מעשה שהוא כמעט בלתי הומני בעליל

למעלה