מוזיקה זה באמת חלק מהאומנות. ומי זה אתם? מי אמר משהו לא טוב על דרים תיאטר או על מטאליקה?
א אוררררררר New member 18/9/06 #49 מוזיקה זה באמת חלק מהאומנות. ומי זה אתם? מי אמר משהו לא טוב על דרים תיאטר או על מטאליקה?
E eladi88 New member 21/9/06 #56 ../images/Emo6.gif ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif תרגיעי על בת דודה שלי חבובה!!
R Reut E New member 17/9/06 #33 מטאל זה המוזיקה שאני בעיקר שומעת וולקם טו דה קלאב! אבל למה להעליב את המטאל? מוזיקה של חולים זה אם כבר LINKIN PARK שמלא מלא מחשיבים אותם לניו מטאל ולדעתי הם לא יותר מרוק
מטאל זה המוזיקה שאני בעיקר שומעת וולקם טו דה קלאב! אבל למה להעליב את המטאל? מוזיקה של חולים זה אם כבר LINKIN PARK שמלא מלא מחשיבים אותם לניו מטאל ולדעתי הם לא יותר מרוק
N NecroSight New member 17/9/06 #37 זה ניו מטאל,אבל מסריח,אני לא שומע ממש ניו מטאל,אבל יש שירים נחמדים םה ושם
N NecroSight New member 17/9/06 #41 פשששש,בחורה לתפארת,הסגנון שלנו זה דת' פרוגרסיב,אני כבר אשלח לך משהו בהזדמנות,יש מייספייס אבל אין עוד שירים
פשששש,בחורה לתפארת,הסגנון שלנו זה דת' פרוגרסיב,אני כבר אשלח לך משהו בהזדמנות,יש מייספייס אבל אין עוד שירים
R Reut E New member 17/9/06 #46 לתפארת מדינת ישראל! בחיים לא שמעתי דת' פרוגרסיב.. מה שם הלהקה שלך? אני מכירה 2 להקות טובות בארץ, אני אוהבת לשמוע אותם Optrel,Capilaries. (נמשיך את השיחה במסרים)
לתפארת מדינת ישראל! בחיים לא שמעתי דת' פרוגרסיב.. מה שם הלהקה שלך? אני מכירה 2 להקות טובות בארץ, אני אוהבת לשמוע אותם Optrel,Capilaries. (נמשיך את השיחה במסרים)
E eladi88 New member 17/9/06 #42 ../images/Emo2.gifספאמר ../images/Emo18.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif ואני חשבתי שאני ספאמר.... ידעתי שאתה ספאמר תומר...לא ידעתי עד כמה! חחחחחח טוב נו אולי יתעורר פה קצת הפורום.... תמשיך
../images/Emo2.gifספאמר ../images/Emo18.gif../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif ואני חשבתי שאני ספאמר.... ידעתי שאתה ספאמר תומר...לא ידעתי עד כמה! חחחחחח טוב נו אולי יתעורר פה קצת הפורום.... תמשיך
N NecroSight New member 17/9/06 #43 זה בגלל שיש לי זמן,אני עוד מעט אחזו למורה שלי ואני אתחיל לעבוד אז לא יהיה לי זמן חח
E eladi88 New member 17/9/06 #45 אה נכון...../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif שכחתי שאני מדבר עם "תומר העסוק"