שלום לכם

שלום לכם

שבתי הרגע משדרות הפגנו מול ביתו של עמיר פרץ שאף נפגש עמנו. שמחתי לראות חבר מהפורום אתנו. יום א הוא היום הגורלי. מחר מוצ"ש ב20.30 אנו יוצאים במסע לפידים מאוהל המחאה לבית ראש הממשלה תחת הזעקה "באנו חושך לגרש" מי יתן ונצליח. בואו והצטרפו אלינו!!!!!!! לילה טוב שוקי

mabe13

New member
מסע לפידים

מאחר ואנו מעונינים להצטרף (אגב אנו מהצפון , נהריה ) מבקשים לדעת יותר פרטים . תודה !

מצעד לפידים

אנו יוצאים ב 20.30 לבית ראש הממשלה. חבל שלא נכנסתם לאתר התנועה ההודעה היתה שם כבר מאתמול. שוקי

איתיet

New member
טומי לפיד על הפגנת איכות השלטון:

אתמול בערב בתוכניתו של מרגלית בערוץ 10: ``הפגנה של להקת פופ סוג ד. ועדת חקירה ממלכתית עושים רק אצל היטלר או סטאלין.`` אני מתבייש לדעת שזהו האדם העומד בראש יד ושם.

shy-1

New member
מענין,גם אני ראיתי ושמעתי את התכנית

ונוסח דבריו לא היה כפי שהצגת ! הוא טען לבזבז זמן יקר(על חשבון ההכנה למלחמה הבאה) נו פרובלמו(שיחקרו את צה"ל ומחסנים), אבל את הממשלה אין לחקור חקירה כזו, אצל סטלין או היטלר נהגו לערוך חקירות כאלו לממשלות, אצלנו יש בחירות !

shy-1

New member
זכותך להיות המום ובוש !

אני תמכתי בעמדתכם בענין ועדת חקירה ממלכתית, אך על פי תפישתי גם ועדת וינוגרד, עם הסמכויות שניתנו לה, תעשה את העבודה היטב !

איתיet

New member
לעניין ועדת וינוגרד

כל עוד קיבלו חברי הועדה את כתב המינוי מידי נושאי החקירה, יש כאן בעייה אתית לא משנה מהן סמכויותיה.

shy-1

New member
כאמור, אני במקום אולמרט מבקש להקים

ועדת חקירה ממלכתית, אך שוב, מאחר ואני סבור ובטוח שיש לפניו טונה של נאשמים בדרגות גבוהות לעין שיעור מאשמתו, ולכן אני תקוע באמצע.

קצה

New member
לאיזה בית מהבתים הרבים שלו?../images/Emo8.gif

כל 10 דקות מתגלה עוד בית שהוא קנה בזול ו/או מכר ביוקר ו/או משלם דמי שכירות מגוחכים

למעלה