שלום לכם...

שלום לכם...

התעוררתי יעם מצב רוח נוסטלגי, בא לי להכין אוסף גדול של שירים מהאייטיז בסגנון של סנדרה וKim Wilde - You Keep Me Hangin' On יש לכם רעיונות? אבל ממש בסגנון הזה, השירים המוכרים. תודה...

LEATHER REBEL

New member
יש מאות שירים מוכרים

אני אישית מכיר מאות להיטים משנות ה 80 כי הזיכרון שלי טוב. אבל מה, יש לי פה רעיון: להיט ענק משנת 1980 כמדומני, שמשום מה לא מוצאים אותו באוספי שנות ה 80 מתוצרת -ישראל-... וזה לא בגלל שהוא לא מוכר. ניחשת איזה שיר? "מיקי" של טוני באזיל. את הוידאו שלו אפשר לראות ממש כאן.

LEATHER REBEL

New member
אז למה לא לעשות מעשה פשוט...

להיכנס למנוע חיפוש, להקליד hits from the eighties ולדלות משם את השמות? זה בדיוק מה שאני הייתי עושה אילו רציתי להרכיב אוסף שכזה ולא היה לי זיכרון טוב. וזה -קל- להיכנס למנוע חיפוש ולעשות את זה. אוי, את/ה לא מתאר/ת לעצמך כמה שזה קל! אני מאכיל בכפית רק תינוקות שלא יודעים לאכול לבד. אולי אני נשמע קצת אנוכי (לדעתי אני לא!) אבל רק אם תחפש/י לבד תגיע/י לתוצאות שבאמת יספקו אותך.

חשבתי שזה חלק ממהות הפורום

כנראה שטעיתי. לא אגיע לכאן יותר על מנת להעזר ב"מומחים" שכאן. תודה!

LEATHER REBEL

New member
בחיי שאת ליצנית...

איך אני יודע? נכנסתי ל"כרטיס האישי" שלך. רואה? זה ממש לא קשה. באותו זמן ניתן היה להרכיב אוסף שנות ה 80 מכובד ביותר! אחחח, תודה לאל שיש תחומים בהם אינני צריך להיעזר במומחים.

alpha80

New member
אתה ליצן, וכדאי שתרגיע את השחצנות

שלך. בקושי יום וחצי ו-2 הודעות כתבת פה, וכבר מרגיש עליונות על אנשים חדשים ששואלים שאלה. לא בא לך לענות - אל תענה. ולשאלתך "אגם הברבורים": את מוזמנת לטאגליינס של הפורום, תמצאי שם רשימות אינסופיות המחולקות לפי נושאים של להיטים גדולים מהשמונים. לדוגמה רשימת שירי סידרת האוספים "שמונים מי יודע" שכמעט כל שיר שם הוא להיט ענק או סידרת האוספים "אהבה לנצח" ו"קושלרוק" הגרמנית, ששם יש בעיקר שירי אהבה, או אם ממש יש לך סבלנות - פרוייקט "כל האוספים של שנות ה 80" שכולל מאות אוספי להיטים משנות ה-80 מחולקים ע"פ סגנונות ותקופות, בכתובת הזו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=498&msgid=43412368 בהצלחה (ואל תשכחי לשלוח לנו עותק..
)

NoKiA2003

New member
שלחתי לה מסר התנצלות

אני מקווה שהיא תשוב אלינו, ובכל מקרה בהחלט התייחסות כזאת לא מקובלת בפורום

תודה רבה!../images/Emo24.gif

ואני חייבת לומר שאתה לא היית היחיד וזה גרם לתחושה טובה. מסתבר שיש כאן הרבה נשמות טובות שלקחו ללב יותר ממני והרגישו צורך לשלוח לי מסר אישי. אז תודה רבה!

LEATHER REBEL

New member
אני מקווה שקראת את המסר הפרטי...

כי למרות שקראתי את השירשור עדיין, לפי תפיסת העולם -שלי- אינני חושב שאני הוא זה שיצא פה נבזה. אתה מוזמן לנסות לשכנע... אם כי חוששני שלא תצליח. אחת הסיבות שעדיין אני בחיים היא בגלל תפיסת העולם שלי.

למעלה