שלום לכם

שלום לכם

אני חוזרת בשאלה,שכיום חילונית שלא מאמינה בתנ"ך. לפני יומיים קיבלתי פרוספקט על סרטים מסויימים הנוגעים לנושא הדתי(כלומר,ניסו להחזיר בתשובה וכו') אני שונאת את כל הכפיה הדתית ואת ניסיונות "החינוך" שלהם. עקב זאת החלטתי שמיום כיפור הזה אני כבר לא צמה. למרות שלא מאמינה,המשכתי לצום מתוך הרגל וכו'. אך מעתה ואלך כבר לא! מעתה ואלך גם לא הולכת יותר לבית הכנסת כלל. לפחות לא לבית הכנסת האורתודוכסי. אני ממש שונאת את התתערבות שלהם בחיי אחרים. ושונאת את כל ניסיונות החינוך והכפיה שלהם. אין יותר דת אורתודוכסית אצלי! בשום צורה שהיא!

לא נורא אחותי חומר קטן

חשבתי שאיזה ברסלעבר עלה עליך והביא לך חומר ממכר עם סוף העולם משיח ומרכבות אש. כולה בחורים טובים שעושים סרטים.

אבל אלו סרטים שעוסקים בחזרה בתשובה

וחוץ מזה,מארגון זה ביקשתי פעמים רבות שלא לשלוח אליי חומר.

boaZone

New member
אז מה... אני ביקשתי מאורנג' להפסיק

לשלוח לי SMSים... שמו עלי? ואני עוד משלם להם... תצרפי אותם לרשימת הספאמים הרגילה. גם מי שמנסה למכור לך שואב אבק הוא מסיונר לא פחות. ואם את מרגישה שלצום את יום כיפור עושה לך טוב, למה לך להפסיק בגלל כמה טפשים? יש להם מונופול על הדת שלך? וברוכה הבאה.

אז ככה

בקשר לצום יום כיפור-אני לא מאמינה בתנ"ך,אז גם בצום זה אינני מאמינה. ופשוט ידעתי שיום אחד לא אשמור אותו,כמו שכיום כבר לא שומרת כשרות. אז היום הזה הגיע.מה שזרז אותו זה מה ששלחו. יש חוק זכויות הפרט,ביקשתי מהם מפורשות פעמים רבות שלא לשלוח אליי חומר,והם צפצפו על כך. אני לא עוברת על זה בשתיקה.

למעלה