שלום לכם...

שלום לכם...

שאלה לי אליכם... אני רוצה לצאת לפאבים של לסביות ומפגשי קהילה, אבל אני לא רוצה להופיע ככה פתאום.... השאלה היא האם אני יכולה להגיע למפגשים האלו פתאום? הזהות המינית שלי דיי מגובשת למען האמת...פה ושם עוד חודר לו הספק...אבל בד"כ רוב רובו של הזמן אני בטוחה שאני לסבית וחצי עולם יודע מזה בערך... הקטע הוא שלא היה לי ניסיון וכן אני יודעת למרות זה...פשוט מאז ומעולם נמשכתי לבנות ואחרי שנתיים של בלבול הגעתי למסקנה הדיי מתבקשת שאני לסבית... אז אשמח אם תענו לי.... "העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה" אורלי.

Mar Jade

New member
אני אישית לא חושב שאת צריכה כלכך

לחפש את המשמעות החומרית. את יודעת מה את, וזה מה שחשוב. כשזה יבוא, זה יבוא, אבל עד אז, לא צריך לחפש באור נרות. אני לא אומר לא ללכת למועדונים ופאבים, אבל אם את הולכת, לא לעשות את זה בשביל לחפש, ולא לעשות את זה מתוך הגדרה, אלא פשוט כדי להנות, להתחבר לאווירה. ושימי לב שלא כל הבארים אותו דבר, לכן אם לא מצא חן בעיניך אחד, אל תסלדי, ונסי אחר. אמנם אין הרבה, אבל אני מאמין שמה שיש זה מספיק בשביל הבחירה. בהצלחה

תודה על התגובה אבל

השאלה שלי היתה אם אני יכולה להופיע למפגשים האלו פתאום בלי הודעה מראש? קצת מביך אותי.... אני.

ל-אני ../images/Emo13.gif

אני יודעת שלאגודה וקבוצותיה ברחבי הארץ אפשר ךהגיע מתי שמתחשק בלי להודיע ובלי להתחייב.. רק צריך מעין אומץ להגיע לשם <הרבה אומרים> וכמובן שלמסיבות ופאבים של לסביות את יכולה להגיע ככל העולה על רוחך.. הכניסה חופשית.. ואים יש הגבלה היא תהיה רק של גיל בחלק מהמקומות.. תהני...

לעידן

אני משתייך לאחת מהקבוצות של האגודה בצפון. אני יכול לומר לך שבהחלט את יכולה לבוא "פתאום"...הרבה אנשים באים... אני אישית באתי עם חבר ואני אישית גם שייך לקבוצה חדשה של האגודה... אבל כל מה שאת צריכה זה קצת אומץ... אני מאחל לך המון הצלחה שרימפיניון

למעלה