שלום לכם....

maia r

New member
שלום לכם....

אני רוצה לגשת לתאוריה ובמרפאה אמרו לי שאני צריכה לשם 85! ש"ח על בדיקה רפואית כי אין לי מושלם. מה זה?....בשביל שנייה שהרופא רושם שהכל בסדר...? חוצפה... לפני שנתיים ניגשתי אצל רופא מהקניון עלה בערך 12 ש"ח.

../images/Emo12.gif

את מדברת על הטופס ירוק? לי זה עלה 50

maia r

New member
באמת?...... דרך איזו קופה את?

ועוד חברות שלי התלהבו אמרו זה יותר טוב זה קרוב במרפאה שלנו וחשבו שזה חינם (לפי ההגיון)... או הכי הרבה שהיו משאירים סכום מינימלי!!! ועוד לשלם לבדיקת עיניים, לתאוריה....................

Superdror

New member
אז תעשי מושלם

ולא תרגישי שמרמים אותך. עורך דין חותם על חוזה של מכירת דירה ולוקח 500$, שנייה.

adidas88

New member
אני אגיד לך למה

גם לי זה עלה כסף (55 ש"ח אאל"ט) וממש התעבצנתי כי גם ככה כל הסיפור הזה מלא כסף! אבל הסבירו לי שם שבגלל שזה "מותרות" אז את צריכה לשלם. זה לא משהו שאת חייבת לעשות (נגיד למלא בדיקות לצו 1) זה משהו שאת שוחרת לעשות ואת לא חולה ולא כלום אז הם מחייבים אותך בתשלום על הזמן והעבודה...

maia r

New member
טוב אין ברירה תודה

חבל שבדיוק לפני חודש ביטלתי את המושלם לא עזר לי בכלום עד אז... חוק מרפי כרגיל... העיקר שאעבור ב"ה

almogas

New member
אף אחד לא מרמה אותך..

גם אני שילמתי.. וגם חברים שלי רצו ללכת לעשות והם צריכים לשלם גם

ToXic LizZie

New member
איזה שטויות!!! כנסי

גם לי אין כללית מושלם ולא שילמתי אגורה אחת! את פשוט באה אומרת שאת צריכה בדיקה קטנה.. נכנסת והוא ממלא.. אל תעשי מזה עניין ותסבירי שזה לתיאוריה והכל.. פשוט תיכנסי! לא יבקשו ממך כלום. חוצפנים.

אבל..

'מושלם' זה רק לכללית לא? ככה שלא נראה לי שזה בסדר שבסניף אחד יבקשו כסף ובסניף אחר לא יבקשו..

adidas88

New member
כללית מושלם זה רק בכללית

לכל קופת חולים יש את השם שלה ל"חבילה" הזאת

נוווו???

אז תראי- אחת כתבה שבגלל שאין לה מושלם (משמע היא בכללית) ורוצים ממנה כסף אחרת כתבה שאפילו אין לה מושלם (משמע גם היא בכללית) לא ביקשו ממנה ולו אגורה..

maia r

New member
ואת יודעת אם שמשלמים לאגרה לתאוריה

116 ש"ח זה כולל טסט ראשון?

Superdror

New member
כן.

האגרה של התאוריה הראשונה היא גם אגרה לטסט הראשון. ולא, אם תכשלי בתאוריה פעם אחת ותשלמים 116 פעמיים, לא תהיי זכאית ל2 טסטים בחינם, אלא לאחד.

למעלה