לסוף, היינו ב"ארמדה"
יום שישי, שעת אחר הצריים מאוחרת הוזמן מקום ל18:30 הכי קרוב לים ועם הנוף הכי טוב לשקיעה
הגענו והמארחת משום מה ליוותה אותנו לשלוחן דיי פנימי (קרוב יותר לחלק ה"סגור" של המסעדה, עליו רשום "שמור". כשהבנתי שזה השולחן שלנו אמרתי לה שזו ממש לא היתה הכוונה בבחירת המקום, וקיבלנו יד חופשית לשבת איפה שבא לנו. אז התיישבנו בשורה הראשונה, שולחן עם ספות כאלה... נו, סתלבט אתם יודעים. הוצתו 2
והמחשבה שעברה לי בראש שזה בדיוק מה שרציתי כל כך הרבה זמן. ים, שקיעה, החבר שלי, אוכל טוב, שקט.... רק ששקט לא היה

ישבו לידינו 2 זוגות צעירים עם המון המון ילדים קטנים וקרציתיים... אני מאוד אוהבת תינוקות ולידשים בכלל אבל זה היה בלתי נסבל.. בכל אופן... היינו רעבים. מאוד. קרייבינג המבורגר. הוזמנו 2 "המבורגר ארמדה" (52 ש"ח האחד). מוגש עם ירקות וצ'יפס. בשבילי בלי ירקות בבקשה... בלי ראשונות, בלי בלאגן מיותר. החבר הזמין מוחיטו תפוחים לפי המלצת המלצר. בשבילי דיאט קולה. לקח אולי 45 דק' עד שהשתיה הואילה בטובה להגיע לשולחנינו. ממצב שבו השמש למעלה למעלה בשמיים, כהשתייה הגיעה היא כבר נשקה למים... בכל אופן, המוחיטו היה מזעזע לפי החבר, ללא טעם של אלכוהול, מעט מידי קרח ובקיצור לא משהו... ביקש להחליף לאחד חדש והדגיש שרוצה יותר מחוזק. המוחיטו השני הגיע ללא טעם של תפוחים ומימי ביותר.. בקיצור- אם אתם ממליצים על משהו, כדאי שתדעו להכין אותו. לאחר מכן ההמבורגרX2 עם צלחת רטבים: איולי פלפלים, חרדל ועוד רוטב ורדרד ובלתי מזוהה... לא חשוב, לא נגעתי. רק החבר באיולי ואני כמובן בקשופ

אין מה לומר, אחלה של בשר. ההמבורגר עשויי בשר סינטה ואנטריקוט ומורגשת האכות. הלחמיה טעימה וגדולה, מרגישים שטריה. הציפס עבה ובשרני- בדיוק מיי סטייל. המנות נאכלו עד תום.המלצר המאוד לא שירותי בא לפנות. הפיל עלינו את הסכום והמפיות. באותה עת הודענו גם למלצר שהמוחיטו לא טעים ושלא יחליף, פשוט יקח אותו. לא הציע תפריט קינוחים- אנחנו ביקשנו. הפסקת סיגריה ומבט אחרון בשמש שעוד רגע נעלמת כאילו לא היתה. המוני אנשים מתרוצצים לנו מול העיניים- ילדים, תינוקות, אופניים, גלגליות... זוגות צעירים עם אהבה בעיניים וקצת יותר מבוגרים שבאו להעביר את ערב כניסת השבת בכיף. לקינוח הזמנו קינוח הבית. לא יודעת את השם אבל שכבה של שוקולד לבן, חלב, ומריר על מרנג. למעלה פקאנים. ממש אבל ממש טעים. חבל רק שהחבר הזמין יחד עם זה אספרסו כפול שלא הגיע. ולא הגיע...ולא הגיע.. עד שעברה חצי שעה ונאלצנו לתזכר את המלצר. לבסוף גם זה הגיע... דאגתם? זה חוייב בחשבון. הייתי מצפה שלאחר כמעט 3 שעות שישבנו שם, נהנינו מהאוכל אך ברור ונראה לעין שלא מהשירות שלפחות את הקפה הנכח לא יחייבו בחשבון. כראה זו רק ציפייה שלי בתור נותנת שירות גם כן (אף בענף אחר) ואחת שעובדת עם לקוחות. חשבון על סך של 156 ש"ח לפני טיפ ולאחר שחויבנו ב5 ש"ח במשהו שלא הזמנו וביקשנו לבטל. נאמר לנו שהחיוב כנראה בטעות וזה היה אמור להיות של שולחן אחר.??!! לסיכום- אוכל באמת טוב, שירות גרוע. נשוב? אולי, כי היה טעים. באותה עת הודענו גם למלצר שהמוחיטו לא טעים ושלא יחליף, פשוט יקח אותו. 2 המנות נאכלו עד תום.