שלום לכם :]

svetasparrow

New member
שלום לכם :]

אממ אני מניחה שמספר מועט של אנשים מכיר אותי כבר, בעיקר קרן-קריסניה אני סבטה, בת 15 מאשקלון לא קראתי אמנם את הספרים אבל הייתי רוצה, וקרן תביא לי את הראשון בקרוב היא גם הציעה לי להצטרף לפה אז שלום לכם :]

someboddy

New member
ברוכה הבאה

רק תחתמי כאן____, כאן____ וכאן_____ אני יודע, אני יודע, אני לא מצחיק...

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

רק תיזהרי מספוילרים וכאלה... בעיקרון רצים פה ספוילרים לרשומות חופשי אז אני מציע לך לעשות את מה שאני עשיתי, תחזרי אחרי שתסיימי את הרשומות.

svetasparrow

New member
תודה רבה

לא יודעת אם יש לי ממש ממה להזהר אני לא חושבת שאזכור משהו כי עוד לא קראתי כלום אבל תודה רבה על האזהרה :]

crysania

New member
^^ הייל סבטה. שלא כמו *ליאור* אכן

נכנסה לפורום. שיש, לפחות יש לנו ת'מספר (יהיה.. יהיה) שלה. אז הי לך^^ אני לא צריכה להזהיר אותך לגבי השמות כי את בעצמך כבר יודעת.. ריסטלין- עזבי, באמת שאני בטוחה שאת יודעת. קרמון- תאום של רייסטלין. גדילן- אה. זה קנדר (מהמילה הגרמנית "קינדר" אעלק. יצור קטן עם אוזניים מחודדות ופרצוף של ילד). נו!! את זוכרת- עידן שן שאוליי- קנדר פגוע D: חלמיש- לא נשכח אותו לעולםD: במיוחד ז'אנה.... קיטיארה- האחות של רייסט (!!!) קריסניה- האהובה של רייסט (!!!) סהר-פז -אה.. לא הזכרתי אותה הרבה>< זאת מן ברברית יפה וטובה. מי-נהר -הגבר של סהר-פז. לאורלנתלסה- כל הכיתה כבר יודעת>< פיסטנדנטילוס-
עד כמה שזה משעשע. טוב, זה מן קוסם רשע כזה ואני לא אגלה לך יותר כי אז אני אהרוס. אמ... נראה לי שמספיק. את כל השאר את כבר תכירי לבד>< אה- ואת יודעת שלאורנה היא אלפית...

svetasparrow

New member
אני יותר טובה מליאור :]

רייסטלין אני יודעת, זה בסדר אבל מה לאורלנתלסה חוץ מאלפית? וקיטיארה וקריסניה זה מבלבל ><

svetasparrow

New member
תודה!

הפרטי- סבטה, Sveta. שם רוסי נפוץ כזה המשפחה -ספארו, Sparrow, כמו ג'ק ספארו הפיראט משודדי הקאריביים. זה לא האמיתי שלי כמובן,לצערי הרב

למעלה