שלום לכם

• פותח הנושא ay01
  • פורסם בתאריך

ay01

New member
שלום לכם

אני חדשה כאן אך די ותיקה בהרכבת פאזלים. מאוד אוהבת ואפילו מכורה ולכן דואגת להתחיל פאזל רק שבאמת יהיה לי זמן כי אחרת אני פשוט לא עושה כלום עד שאני מסיימת את ההרכבה. הפאזל האחרון שהרכבתי היה "המקהלה" תוכלו למצוא באתר הפאזלים הישראלי (כנראה שנפל להם עכשיו האתר ולכן לא יכולתי לשים לכם את התמונה) הפאזל בין 2000 חלקים לקח לי משהו כמו 3-4 ימים - הופתעתי מהמהירות כי חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר קשה. הפאזל הכי מוזר שהרכבתי עד היום היה פאזל של 500 חלקים דו צדדי (כל חלק מודפס משני צדיו) ויש בו ציור שחוזר 25 פעמים (5*5) של איש שמרכיב פאזל. בכל תמונה יש התקדמות של ההרכבה כאשר באמצע הפאזל שלו מושלם. גם בצד השני אותה תמונה שחוזרת על עצמה אבל סיבוב של 90 מעלות. האמת לפאזל יש שיטה ואחרי שעולים עליה זה היה צ'יק צ'ק להרכיב משהו כמו שעתיים - שלוש אולי אולי חצי יום - זה כבר היה מזמן (הגיע הזמן באמת לנסות שוב) האם אתם מאלה שמרכיבים פאזלים ומפרקים אח"כ כדי לנסות שוב מתישהו בעתיד או שאתם מרכיבים פאזל מדביקים וממסגרים? אני מאלו שמפרקים כי האתגר אח"כ לבנות שוב ולשפר קצב (מעיין תחרות...) אבל את הפאזל של המקהלה ועוד אחד שקניתי - יום שישי ה- 13 5000 חלקים (פעם ראשונה) אני מתכוונת להדביק ולמסגר כי הם מצחיקים ומתאים לי שהם יהיו לי בחדר העבודה - קצת לצחוק מה יש.... בי לכולם א.

מממאיה35

New member
נשמע מעניין הפאזל של הפאזל

יש תמונה? מאיפה רכשת אותו? ברוכה הבאה!

ay01

New member
מה לא עושים בשביל אנשים נחמדים

אז הנה התמונה של הפאל של הפאזליסטצילמתי את האריזהמקווה שתוכלו לראות

ssyוM

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

נשמח לראות תמונות של הפאזלים שהרכבת

ay01

New member
לצערי אין לי תמונות

אני מאלו שמפרקים, פחות או יותר אחרי שמסיימים להרכיב. אני מבטחה לצלם מתישהו את הקופסה של הפאזל. קנו לי את זה פעם בארה"ב כמתנת יום הולדת - לפני יותר מ- 15 שנה.

Silly LoveSong

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מדביקה ו"ממסגרת" (בינתיים לא יצא לי למסגר {אבל להדביק כן... הם מחכים למיסגור!] הרבה פאזלים חוץ מאחד
) בעקרון רק פאזלים גדולים (יותר מ-1000 חלקים) כי אין לי כוח להרכיב אותם מחדש.
אבל יש לי למשל פאזל של 1000 חלקים שהחלטתי כן למסגר, כי את הפאזל נתנה לי חברת ילדות שטסה לפני שנים רבות לניו ג'רסי... (
) אז זה מזכיר לי אותה.
בשנה שעברה קיבלתי פאזל 1000 חלקים של טירה ספרדית (צילום), וגם אותו רציתי למסגר כי עבדתי עליו מלא מלא זמן (שמיים בגוון אחד....
) אבל בסוף גיליתי שחסרים לו מס' חלקים אז העדפתי לפרק.... כמובן שאני לא הולכת להרכיב אותו שוב... אני אמנם אוהבת להרכיב פאזלים, אבל זאת לא המטרה היחידה שלי (חוץ מזה אני נהינת גם לראות את ה"בריאה" שלי אחרי שאני מסיימת להרכיב פאזל מפרך), לכן אני לא נהינת לפרק פאזלים גדולים ואז להרכיב שוב.... ד"א, תוכלי גם להעלות תמונה של "יום שישי ה-13" או לתאר את הפאזל הזה?

ay01

New member
והנה הפאזל של יום שישי ה- 13

מראש מתנצלת על איכות הצילום - צילמתי את האריזה עם הניילון ולכן הפלאש משתקף (זו גם מצלמת P&S אז אין פלאש חיצוני לא ישיר - אבל זה כבר מפורום אחר) לא פתחתי אפילו את הניילון כי יש חשש להסחפות - אז אני אפתח כשאתחיל אותו אז גם יהיה לי את התחושה של משהו חדש. מקווה שתוכלו להתרשם

ay01

New member
ועוד אחת

עם פלאש במקום אחר כדי להשלים לכם את התמונה....

מממאיה35

New member
המקהלה מגניבבב../images/Emo178.gif

לא היה קשה?
קצת מזכיר את הפאזלים של מורדילו, הנה שלי לדוגמא, 1000 חלקים..

ay01

New member
כן מדהים

ראיתי את התמונה הזו של הפאל שהרכבת וממש ממש אהבתי...

מממאיה35

New member
../images/Emo6.gif

לא היה קשה כ"כ, כי תכלס, חילקתי לצבעים לפי הבניינים, ואז בתוך כל בניין, הסתכלתי חלק חלק לפי התמונה והרכבתי (אין שני חלקים שמתקרבים אפילו להיות דומים). והיה כיף להרכיב אותו, וכיף להסתכל עליו כל פעם בכניסה לדירה שלי

Silly LoveSong

New member
../images/Emo178.gif

אבל גם להסתכל כל פעם על הקופסא ולחפש את הפרצוך המתאים.... וואו, לי אין סבלנות לפאזל כזה.
כל הכבוד!

למעלה