שלום לכם!

שלום לכם!

ברצוני לדון איתכם בנושא קבוצת הכדורגל "הפועל תל-אביב" השאלה שלנו להיום היא : האם לדעתכם הפועל תל-אביב משקיעה יותר נחישות במשחקי גמר גביע אופ"א מאשר בליגה? מחכה לתשובות חולת כדורגל

שנייייי

New member
לדעתי...

קודם כל אחלה שאלה דבר שני אני חושבת שהפועל כן משקיעה יותר במשחקי גמר גביע אופ"א מאשר בליגה כי תראי איזה יפה הם משחקים במשחקים כאלה מכיוון שהם יוקרתיים והכל... אבל אני חושבת שאסור להם לזלזל בליגה כי זה עדיין ליגה ואם הם יעופו? אז הם יצטרכו להבין שיש כזה דבר שנקרא ליגה ואז זה כבר יהיה מאוחר מיד לא ? בכל אופן אני חושבת שזה נכון שהם משקיעים יותר אבל הם צריכים להשקיע בליגה זאת דעתי! חולת כדורגל תקשרי אליי
אוהבת את כולכם : שנייייי

על האש

New member
אפשר לנסח את זה ככה....

הפועל בארופה אכן מציגה יכולת שונה מאשר בליגה... כנראה שהיריבות בארופה נותנות לשחקנים מוטיבצייה מיוחדת להוכיח לקבוצות הגדולות שאנחנו לא נופלים מהם...ויכולים להשתוות אליהם ברמה ואפילו להפיל עליהם... כמובן שקיים עניין הליגה בו דווקא הפועל בדרך כלל במחצית השנייה מציגה יכולת מצויינת ושוטפת את המגרש...וגורמת המון הנאה לקהל... אולם לפעמים לעומת הצגות מהנות באות גם תצוגות נפל כמו המשחק היום בפ"ת ששום דבר בקבוצה לא היה דומה לכדורגל.. למה זה קורה אולי מנטלית הראש של השחקנים חושב שבליגה לא דרוש להציג את מה שמציגים בארופה..על מנת להגיע להשגים..ולפעמים אחרי הצלחות מסחררות והשגים הראש של החשקנים בעננים ובשהיל זה יש את דרור שבדרך כלל מחזיר את השחקנים מהר מאווד לקרקע..... אין הסבר מדוייק להבדלים בין ארופה לליגה אבל הם קיימים וזאת עובדה... כנראה שהתשובה מונחת לה אי שם וצריך לדעת למה זה בדיוק קורה

למעלה