שלום לכם!!!!

12111 מיכל

New member
שלום לכם!!!!

טוב אז אני נמצאת בקיטנה אני מדריכה שם (בחינם)דרך חצ"ב על מנת להיות מדריכה מוסמכת שנה הבא אני מדריכה ילדים שעולים לכיתות א' אני מדריכה אם מדריך מוסמך הקיטנה היא חודש הקיטנה מיום ראשון עד חמישי יום חמישי לא הלכתי כי היית חולה (אני עדיין חולה)הקטע הוא שלא הייךתי יום אחד ואני התגעגעתי כל כך לילדים שם כול היום חשבתי עליהם ורציתי להבריא מהר מאוד כדי ללכת ביום ראשון הקטע שמה אני הולכת לעשות עוד 3 שבועות נגמרת הקיטנה ואני לא יראה יותר את הילדים במהלך שבוע שהייתי איתם נקשרתי עליהם מאוד ואני לא יכולה לחשוב על זה שאני לא יראה אותם אני לא יודעת אם לעזוב את הקיטנה כדי לא להיקשר להילדים יותר ממה שאני קושרה עליהם מה אתם חושבים????

Nיכלוש

Nיכלי, כל הכבוד על הפעלתנות, היוזמה וההתנדבות. ידוע שקל מאוד להיקשר לילדים קטנים. מקצועות ההדרכה לרוב כרוכות בקשר בין המדריך לחניכיו, קשר שבד"כ מתהדק.. את צריכה לחשוב מה טוב לך ומה ההעדפות שלך. אגב, תמיד אפשר להשאר בקשר

adi23e

New member
בסופו של דבר החלטה שלך, אבל:

במהלך החיים את עוד תפגשי מגוון רחב של אנשים, בין אם זה ברחוב, בית ספר, דרך חברים, עבודות ועוד. עם חלקם ייתפתח קשר כזה או אחר, חלק מהם יהיו בחייך לשם הגשמת מטרה מסוימת, חלק יהיו חלק מחייך לטווח קצר, חלק לארוך, עם חלק מהם ישר תהיה לך כימיה, עם חלק זה ייקח זמן, ועם חלק כלל לא תהיה לך כימיה, ולחלק כמובן תקשרי יותר ולחלק פחות. כפי שאני רואה את זה, את יכולה להסתגר, לא לצאת לעולם, כך לא תפגשי אנשים, ולא תקשרי אליהם וגם לא תפגעי. האופציה השנייה, היא כן לצאת לעולם, כן להכיר מגוון רחב של אנשים, תוך ידיעה וקבלה שלחלק תקשרי, וייתכן שמחלקם תיאלצי להיפרד. אנו קושרים קשרים ופורמים קשרים כל הזמן מאז שאנו קטנים: הפרידה מאמא בפעם הראשונה שהולכים לגן, הפרידה מהגננת, מהמורה, מחברים שליוו אותנו ובשל כל מיני מקרים אנו נפרדים מהם. אין ספק שזה קשה לעיתים, אך אולי אם תתרכזי בכיף של החוויה שאת עוברת , (ונשמע שאת נהינית) בצד החיובי של כל זה, הפרידה תהיה קלה יותר. בהצלחה.

מיכל...

את יכולה לנסות לשמור על קשר, אולי להתנדב לעזור בשיעורי בית, או פשוט לשחק איתם אם זה עושה לך טוב. עדי את בהחלט צודקת, אבל למה להכליל ולחשוב על פרידה אני הייתי ממשיכה את קו המחשבה שלך ואומרת שאפשר לקחת את הקשרים שנוצרים בחיים ולטפח אותם, לשמור עליהם.

AlmogT4

New member
הי מיכל ../images/Emo13.gif

אני מבין אותך, גם אני מדריך בקייטנה של הנוער העובד והלומד בקן בהתנדבות כמובן, ונכון זה קל מאוד להקשר לחניכים. אבל מה לעשות נגמרת הקייטנה, ומחכים לשנה הבאה! כל הכבוד לך על ההתנדבות ! תחשבי מה את עושה לחניכים כשאת באה אליהם כל יום ומשמחת אותם בחופש! אם יש לך עדיין חששות מפני ניתוק הקשר עם החניכים, את מוזמנת לחשוב על הסיפוק וההרגשה שהם נתנו לך, אני חושב שזה יעזור
חופש נעים לכולם.

למעלה