שלום לכם:].

NeTa MuFlEtA

New member
שלום לכם:].

אני בת 16 וחצי ואני רוצה לפתוח חשבון בנק צעיר. הלכתי וביררתי כל סניף וסניף ואני ממש מתלבטת... יש פה המלצות? תודה רבה, נטע.

מנסיוני...

בנק דיסקונט התנאים הכי טובים!!!!! את פטורה מכל העמלות חוץ מני"ע... אבל בכל מקרה את לא תשתמשי בזה =] והשירות הכי טוב וגישה לאינטרנט מצויינת

NeTa MuFlEtA

New member
נכון?!

כרגע אני מתלבטת בין בנק הפועלים לדיסקונט. ניראלי שאני די ילך על דיסקונט:). תודה רבה!

bdman9

New member
גם בנק הפועלים יתאים ../images/Emo13.gif

את החשבון הראשון שלי פתחתי בבנק הפועלים בגיל 16. דבר נחמד, נותנים לך כרטיס דיירקט, שאומנם מוגבל מבחינה כספית ואין בו מינוס, אבל את תוכלי לעשות איתו קניות בחנויות והזמנות בטלפון. בבנק דיסקונט, את מקבלת כרטיס כספומט רגיל.

NeTa MuFlEtA

New member
אה לא ידעתי!

חידשתי לי, אני אברר על הכרטיס הזה באמת... תודה רבה
!

SIRI41

New member
ואני חושבת שאין

לעשות הכללות על בנקים, כי יש מקום למשל שבנה"פ בעיר איקס מתנהג יותר יפה וגמיש עם לקוחות של אותו בנק במקום אחר.

אמיר72

New member
לדעתי

את החשבון הראשון פותחים בסניף של ההורים. ההגיון מאוד פשוט - חשבון של נוער/חייל הוא לרוב חשבון שאינו מכניס יותר מדי כסף, ולעתים תנודתי. בסניף בו מכירים את ההורים (בהנחה שהם לקוחות בסדר) תמיד יהיה קל יותר לעזור, למשל במקרה של מינוס לא צפוי.

SIRI41

New member
מחזקת את דברי אמיר 72 מאוד!!! - לא

חשבתי על זה :)

NeTa MuFlEtA

New member
זה מה שחשבתי מההתחלה אבל,

ההורים שלי ממש לא מרוצים מהבנק שלהם [עזבו שמות..] לכן הם אמרו לי לברר על הבנקים האחרים... כניראה אני אלך לעשות בדיסקונט. תודה רבה לך ולאמיר! המחשבה נכונה, אבל לא במיקרה שלי:).

idoba2

New member
פתחי בסניף הקרוב אליך לבית ושהתור

בו בד"כ הקצר ביותר. איזה בנק - זה לא ממש משנה. השיקול של אותו סניף של ההורים לא תמיד עוזר. להיפך. צריך מאוד להיזהר שהבוסר לא יכהה את שינייך. תהייה עצמאית. אני חושב שאת סניף הבנק של החשבון הראשון מחליפים בד"כ בהמשך ככה שבשביל ההתחלה, כדאי שהיא תהייה הכי רכה שאפשר.

ettt

New member
סטטיסטית אתה טועה

לפחות תהנתונים שאני ראיתי שנעשו על מדגם מאוד גדול- רוב בני הנוער יפתחו חשבון בסניף של הוריהם. ורוב בני הנוער (לא משנה איפה פתחו את החשבון) ישארו בבנק בו נפתח חשבונם הראשון לאורך זמן. בגלל זה הבנקים משקיעים כ"כ בהבאת צעירים/חיילים/סטודנטים אליהם

NeTa MuFlEtA

New member
נתונים סטטיסטיים...

מציגים את רב האוכלוסיה, אבל זה לא אומר מה שאני אעשה. ההורים שלי גם אמרו לי שלא חובה להשאר תקועה עם אותו הבנק, רק כי ראיתי שהוא מתאים לי מבחינת ה"חשבון צעיר". תודה רבה, בכולופן. ושוב, כל מיקרה לגופו:).

NeTa MuFlEtA

New member
אממ...

בקשר לתורים- בכולם ישO:. עברתי כבר ובדקתי בנק בנק די התרשמתי מדיסקונט, באתי לפה כדי לברר מה אתם חושבים...;]. אני חושבת שבאמת גם ככה אחליף אחר-כך לבנק אחר כשאגדל והוריי לא מרוצים מהבנק שלהם. תודה רבה, עזרת לי מאד!

למעלה