שלום לכם

dafchuk

New member
שלום לכם

האמת שאני קוראת סמויה בפורום (גם נותנת שירות- בנקאית טלפונית) והייתי רוצה לדעת מי הבחורה שאמרה שהתקבלה לשירות הטלפוני של דיסקונט?

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת לספר קצת על העבודה שלך ואפילו יותר מקצת, בזמן האחרון הגיעו לכאן לא מעט אנשים שהתעניינו בתחום עבודתך ולא ידענו איך לענות להם. לגבי הבחורה מדיסקונט, עד שהיא תגיע את יכולה לנסות לחפש אותה בחיפוש המתקדם...

dafchuk

New member
תודה רבה

העבודה במוקד נחמדה- תרמה לי הרבה לידע פיננסי, החבר'ה שעובדים איתם ברובם חכמים וכיפיים ואין דיסטנס ביננו לר"צים. מצד שני, כמו שאתם יודעים, לתת שירות טלפוני לישראלים היא לא משימה קלה במיוחד. תמיד יש את אלה שרוצים לדבר רק עם שושנה או כרמלה מהסניף ואיך אני "מעיזה" לא להעביר אותם. או, באיזו זכות הבנק מחזיר להם שיקים בגלל שהם חורגים מהמסגרת אשראי שלהם. התעניינתי בבחורה מדיסקונט כי היא אמרה שהקליטה היא כעובדי בנק ואני עובדת חברת כ"א בתנאים לא משהו. ניסיתי לשלוח מסר, אבל מע' המסרים השתנתה ולא יודעת אם היא קיבלה.

את יכולה לספר קצת יותר לעומק?

איך מתקבלים, איזו הכשרה עוברים, מה העבודה עצמה כוללת. עבודה בבנק נחשבת ליותר רצינית בדרך כלל כי את מתעסקת עם כסף של אנשים, וזה פתח לבעיות כידוע - יש קנסות אצלכם?

dafchuk

New member
טוב, אז ככה

לא חובה תואר (למרות שיש יתרון או לסטודנטים). עברתי יום מיון מפרך בקינן שפי מ 8 בבוקר עד 16 אחה"צ. כלל הרבה מבחני מתימטיקה, ידע, גרפולוגיה,ראיון פסיכולוגי ודינמיקה קבוצתית. מי שעבר מתחיל קורס מפרך בן 5 שבועות בערך שכולל הרבה מבחנים ודחיסת כמות גדולה של חומר. בקשר לעבודה- לא נתקלנו בטעויות (מהצד שלנו בכל אופן. בסניף- לא חסר) ונמדדים על כל פיפס קטן. המשכורת לא מאוד גבוהה, אבל יותר מהמינימום.

ממש רציני!

הרבה יצאו נגד ימי המיונים, אבל נראה שאצלכם הדרישות הן באמת לא סתם (שזה דבר טוב, אחרי הכל אתם מתעסקים עם כסף של לקוחות). יש לך הערכה מה השווי של עבודה כזאת ברזומה? סטודנט בתחום שאחרי סיום התואר יוסיף את העבודה הזאת לקו"ח שלו, זה יתן לו משהו? יחשב כנסיון בתחום הפיננסי? ושאלה אחרונה (בינתיים) איך הולכות המשמרות - יש גם משמרות לילה וסופ"ש?

למעלה