שלום לכם

FtempaS

New member
שלום לכם

יש לי כמה שאלות: 1) האם באמת קיים דבר כזה בי-סקסואל? 2) אני יודע שהשאלה הזו תשמע לכם קצת מוזרה אבל, האם יש אפשרות למגר את הרגשות שלי כלפי בנים? 3) שמתי לב שהנטיה המינית גורמת לי להיות אדם עם בטחון-עצמי נמוך - דבר שמשפיע רבות על תחומים אחרים בחיי. מה אני יכול לעשות על מנת לשפר את הבטחון העצמי שלי? תודה לכם מראש.

Annika

New member
../images/Emo24.gif

fחבל שזה מה שמוריד לך את הביטחון העצמי. רק שתדע שאומרים של- 30% מהאוכולסיה יש נטיה כלשהי, החל מחלומות מיניים על בני אותו המין ועד ללהיות לגמרי הומוסקסואל. כולנו נמצאים איפשהו על סקאלה כלשהי. ברור שאתה יכול לבחור לא לממש את רגשותיך כלפי בנים (במידה ואתה כן נמשך לבנות) אבל זה לוותר על משהו שיכול לגרום לך אושר. התנסית פעם?

gilad music

New member
שאלות מצוינות ../images/Emo27.gif

אז ככה, 1) יש דבר כזה נ-ק-ו-ד-ה !!! יש מלאאאא אנשים בעולם שיש להם רגשות ונטיות כלפיי שניי המינים
, בעצם כול הפורום הזה או רובו מורכב מאנשים שהם דו מיניים, אין ביכלל ספק,,, אני אישית נורא אוהב להיסתכל על נשים וגם יחד עם זאת על גברים, 2) לדעתי האישית כול גבר שיש לו נטייה למין שלו בעברו ניסה ורצה מאוד לידחוק את הרגשות שלו כלפיי גברים,,,זה תהליך ארוך ומייגע שעובר כול אחד וגם אני שנסתי במשך שנות גיל ה"טיפשעשרה" לא לחשוב על גברים אבל זה יותר חזק מימני ולא יכולתי שלא לפנטז על גבר בסקס... 3) כשאתה בארון אז כן מבחינת סקס ויחסים של בינו ובינה ובינו יש בעיה של חוסר ביטחון,,,אבל אני מכיר אנשים שיצאו מהארון והביטחון שלהם נסק באופן משמעותי ויש ביזכות המופרזות בביטחון ראייה מאוד נכונה והיסתכלות על החיים בצורה יותר ליברלית (מקווה שזה יהיה בקרוב אצלי...חחחח) ת'אמת ביטחון עצמי מיתחלק לכמה תחומים , אבל אם כוונתך היא ביטחון מבחינה מינית אז נשמה אני לא כול כך הכתובת כי אני בארון ויש בעולם רק מישהי אחת שיודעת על הדו מיניות שלי, כך שגם לי הביטחון מעט מעורער , אבל שוב רק בתחום של נטייה מינית...

היי

אין דבר כזה ביסקסואל..... אנחנו עושים את עצמנו
סתתתתתתתתתתתתתאם... בטח שיש =] וכן בד"כ נטייה מינית גורמת לביטחון לרדת.. תלוי, אתה מקבל את עצמך?

שאלות קשות

התשובות קלות יש דו-מיניים.הרי מה ההבדל בין לאהוב אישה או לאהוב גבר לשכב עם אישה או לשכב עם גבר שני המינים שייכים לאותו זן .תמיד מלמדים אותנו לאהוב מין אחד אנחנו כנראה לא הולכים בתלם אלא לפי מה שאנו מרגישים. הדבר מוביל אותי לשאלה השניה -לעולם אבל לעולם אל תתכחש לרגשות שלך .למי שאתה .אהוב את עצמך .תמיד . קח את הדברים המדהימים בדו-מיניות -החוויות הרגשיות ומיניות שלא להרבה אנשים יש תהיה גאה בעצמך -כשתעשה את זה ותשדר את זה תהיה אדם מאושר זהו עידן

FtempaS

New member
תשובות לשאלות

Annika - לא הייתה לי התנסות (לא עם גברים ולא עם נשים). gilad music - תודה פשושית 17 - יש לי שאיפה שחזקה ממני והיא להיות "נורמטיבי". אולי בגלל זה אני לא מקבל את עצמי. עידן הבי - האם יש דרך לעלות את הבטחון העצמי מבלי לממש את הפוטנציאל שיש לי (רגשות לבנים)?

להבין ראשית שאין דבר כזה

"נורמטיבי " -עיצה שניה היא לגלות את החוזקות שלך על אחרים -הרי יש דבר ולו אחד שאתה טוב בו יותר מאחרים .תהיה גאה בו ותפתח אותו שלישית וחשובה -באמת -אל תלחם בעצמך -כתקבל את עצמך -יקבלו אותך כולם אתה יודע-התחלתי לצאת עןם מישהי והתלבטתי האם לגלות לה על המיניות שלי כשהחלטתי שזה אני ועם זה אני לא נלחם ולא מתכחש סיפרתי לה -הייתה לנו שיחה קשה ואז אמרתי לה "זה אני -קחי או שתעזבי " כשהפגנתי נחישות היא החליטה וכמובן לקחה ככה זה גם בחיים -כשתהיה נחוש ותתחבר לעצמך -אף אחד לא יוכל לעמוד בדרכך בחיי...

למעלה