שלום לכם!

love4101

New member
פלגיה כן אני כותבת תמימה אבל

באמת מהלב מאמינה שריטלין לא טוב ואני מכבדת את ההורה שנותן לבנו אם לא שמתם לב אתמול כתבתי משהו והנה מה שכתבתי. אני רואה אותכם פה מתוכחים ואם אני אמיתית או לא אני מכבדת את האשה שאומרת שהיא נותנת לבנה ריטלין אז אני מבקשת גם לכבד את הצד שלי . אני אימא שמגדלת את בני לבד מיום הולדו בלי שום עזרה עם סיפר חיים מאוד לא קל אין לי את הכוחות כמו שלכם להכנס לויכוח הזה באמת אני עוברת עם בני ים של קשים וכאב ועד היום בני בבית ולא בבית הספר ועושה כל מה שצריך בשבילו מיום הולדו אני לא אימא שמכה או משפילה אבל די בבקשה מימכם לנהל את הויכוח הטפשי הזה אני אישה יהודיה לא מאמינה כלום חוץ מבורא עולם כל אחד הוא איך שמאמין לפי האמונה שלו יחיה החיים גם ככה קשים מבלי להוסיף עליהם אז בבקשה כולם פה הורים לילדים וכל הורה מאחל לבנו את הכי טוב שיש לחיים להציע אז בבקשה לכבד אני רק הבעתי את דעתי וזכותי על כך ורק רציתי להתיעץ בגלל הבלבול שהיתי בו והכאב על בני ורק יצאתי יותר מבולבלת באמת בכל אופן תודה רבה לכם ושיהיה רק חיים טובים לכולם ושבוע טוב ובשורות טובות. אמן.

פלגיה

New member
לפעמים אם יש לילד בעיה

ואם ההורה ממש את זכותו לטפל באותה בעיה של הילד כראות עיניו - יכולות להיווצר בעיות עם המורה בכיתה או עם מנהלת בית הספר. לדוגמה - אם הבן שלי לא שומע טוב, ואני מחליטה שאני מתנגדת למכשירי שמיעה. יכולה המורה בבית הספר להגיד שעם כל הכבוד להחלטה שלי היא לא יכולה ללמד ילד שאינו שומע. אני ממש לא יודעת מה המצב של הילד שלך, לכן אני לא מדברת נגדך אישית. אני שואלת את השאלה אם לדעתך אין שום מקרה שהוא שבו רטלין יכול לעזור לילד.

love4101

New member
פלגיה אין מצב מכיון שבני

חולה אפילפסיה וההתקף נקרא "טורט"וזה דבר שקורא פעם בכמה זמן בדרך כלל בני ילד מאוד רגוע ושקט ולא בלגניסט ואני באמת ובתמים לא ידחוף לו סמים חוץ ממה שנתתי בפורום הסבר על הריטלין אני מכירה כמה ילדים אישית שקיבלו ריטלין והיום יש להם בעיה גדולה ואותם ילדים מהלב אמרו לי על תתני בבקשה לבנך אז בבקשה שוב אני מכבדת כל הורה אנא לכבד את ההחלטה שלי אני לא נותנת ריטלין עכשיו עם בני היה ילד מופרע אולי ושוב אולי היתי שוקלת אבל בני ברוך השם לא מופרע ואני מאמינה שבזכות אהבה, מדיטציה, גבולות,דמיון מודרך והרבה תפילות יהיה בסדר ,וחוץ מיזה מה רע שלבני יהיה מוסך וירויח המון כסף או שיהיה שף או כל מה שבא לו אז הוא לא ילמד לתארים וחוץ מיזה הכל פתוח ואני מאמינה אמונה מלאה שיהיה בסדר ,אז עכשיו קצת הרבה קשה לי אבל כבר עברנו ים של קשים ובסוף יצאנו מיזה חזקים אז יהיה בסדר בעזרת השם ומאחלת מהלב באמת הרבה נחת ושנגדל את ילדינו בנחת ולמצוות ושיהיה להם רק חיים טובים אמן.

ריטה ב

New member
באיזה כבוד מדובר?

אל תבלבלי בין כבוד לדרך בה בחרת לטפל בבנך לבין כבוד להתייחסותך לטיפול התרופתי. להתייחסות כזאת (קרי הפצת שקרים סיינטולוגיים) אין כבוד. יש מספר גדול של אנשים (גם ילדים וגם מבוגרים) שלהם ריטלין משפר משמעותית את איכות חייהם ללא תופעות לוואי. יחד עם זאת ריטלין כמו כל תרופה לא מתאים לכל אחד. אך איננו סם - כלומר, כשלוקחים אותו לפי הנחיית הרופא, איננו גורם להתמכרות. מי שמתעלם מהעובדות האמיתיות וטוען בתוקף שריטלין - סם, או שיש לו מניעים מסחריים לכך, או שהוא בוּר.

לא כל סם הוא נרקוטי.

בהגדרת חוק הסמים המסוכנים - ריטלין בהחלט סם. כלומר, דין נטילתו ללא מרשם כדין שימוש בסמים אסורים, ודין מכירתו כדין סחר.

ריטה ב

New member
סם או לא סם

את צודקת לגבי החוק, אך אני התכוונתי לריטלין כתרופה שנוטלים אותה לפי מרשם, במינון נכון ודרך הפה ולא לשימוש בו לרעה. הסיינטולוגים לא עושים את ההפרדה הזאת. בעיניהם ריטלין הוא סם - עם מרשם או בלעדיו, והרופאים וההורים - מסמים את הילדים.

../images/Emo190.gif לא יודעת לגבי הסיינטולוגים

אך יש שזו דעתם על תרופות פסיכיאטריות.

ריטה ב

New member
../images/Emo163.gifיש גם אלה שאומרים שחור על לבן

ולא אכפת לי מ"דעתם" כל עוד הם לא מנסים לכפות עליי את ראיית הצבעים שלהם.

ריטה ב

New member
לצערי - בהחלט

גולשת תמימה ואינטליגנטית הייתה לפחות בודקת את העובדות שבמכתב כזה לפני פרסומו או לכל היותר לאחר מכן, או לחילופין שואלת "מה זה המכתב הזה ומה זה העמותה הזאת". מי שלא מטיל ספק בכל הדברים האלה - כנראה יודע היטב במה מדובר. וחוץ מהמכתב הסיינטולוגי - כמו שאמרתי ניכר הדפוס הכללי: קביעת "עובדות", תוקפנות והעדר שאלות. נתקלתי בזה גם בפורום שלי ולמדתי להבדיל בין הגולשים התמימים למפיצי הסיינטולוגיה.

צימעס

New member
הכותבת התמימה לא התיחסה לשאלתי

הראשונה אליה, ושינתה את נושא הדיון מ"מה אני עושה" ל"אסור לתת ריטאלין".

מאיפה יש מידע כזה?

בבתי ספר מסויימים, לא אגיד "קיבוציים", המידע נפוץ כמעט כמו התופעה...

למעלה