שלום לכם...

IאביעדI

New member
שלום לכם...

שאלה שהעסיקה אותי הרבה זמן.... אז ככה, אני חייל קרבי, חוזר הביתה כרגע פעם בשבוע בעתיד יכול להיות פחות טוב... ואני ממש ממש רוצה להתחיל ללמוד איזושהי אומנות ליחמה (אני עדיין לא סגור על איזו בדיוק). הבעיה שלי היא די ברורה, פשוט אין לי מתי.... חוץ מבסופי שבוע. רציתי לשאול מה דעתכם על אימון של פעם בשבוע, לפעמים אפילו פחות. האם אפשר לספוג מזה משהו?

ננדין

New member
מן הסתם זה פחות יעיל מאימונים

שבועיים קבועים אבל זה עדיף על כלום ואני אישית חושב שדווקא כן אפשר להפיק מזה הרבה...

מסכים ומוסיף

אם אתה יכול להגיע לת"א, אז יש במרכז הספורט של האוניברסיטה קבוצת ג'ו-ג'יטסו בהדרכת חיים פאר שמתאמנת ברביעי ובשבת. האימון בשבת הוא מ- 16:30 עד 19:30 (לפעמים גם קצת יותר), וההתמקדות היא בעבודת קרקע והרבה עבודה חופשית. אתה מוזמן לבוא לצפות באימון מהצד, לדבר עם המורה, ואם זה נראה לך ולו (לחיים המורה), בדוק מה העלות לאימון של פעם בשבוע לחייל בטלפון למשרדי הרישום של מרכז הספורט: 03-6408909, תירשם, קנה בגד אימון ובו להתאמן.

usr

New member
האם יש לך רקע קודם באומנות לחימה

כל שהיא ?

chermon

New member
שלום גם לך!!

אני יכול להעיד על עצמי..אני לומד בפנימייה הצבאית בחיפה ויוצא פעם בשבוע הבייתה פרט למספר פעמים בודדות שאני סוגר שבתות. בכל שישבת אני מקפיק להתאמן בצורה אינטנסיבית. אגב, אני מתאמן בקראטה. אז כאמור, לדעתי זה מאוד יעיל. הן מבחינת כושר גופני והן מבחינה טכנית. הייתי ממליץ בחום להתחיל להתאמן גם כשיש לחץ של זמן. שנית, אם אתה חיל קרבי כפי שאמרת אני מציע לך לנצל את אימוני הקמ"ג ביחידה

IאביעדI

New member
תודה לכולכם....

אני משרת באחד מהיחסרי"ם ויצא לי לעשות קרב מגע ביחידה. אבל תכלס, זה בלי הרבה טכניקה, מעט מאוד טכניקה ויותר קטע של אגרסיביות... וקצת מרגיז להגיד אבל הרבה קאדרים כמו שכיבות שמיכה על אגרופים וכאלה.... בכל אופן, אני כרגע גם לא ביחידה- קורס מכי"ם וכנראה שאחרי זה קק"צ...

למעלה