שלום לכם,

howareyou

New member
שלום לכם,

רציתי לשאול מה דעתכם, בהגוורטס כל המורים ודמבלדור ישנים שם בהגוורטס, נכון? מה עם משפחותיהם? יש להם משפחות בכלל ופשוט הם לא מוזכרים שם? אם כן, אז מה, הם חיים איתם יחד בהוגוורטס?

רזושש

New member
אני תמיד חושבת על זה..

מה לסנייפ אין משפחה? למקונגל אין אהבה? לדמבלדור אין חיים (כיום אין לו חיים
)? לדעתי זה דברים שרולינג פשוט חושבת שהם לא חשובים, ומחליטה לא להכניס אותם לסיפור..בשביל זה נוצרו פאנפיקים:)

לושהה

New member
אולי היא חושבת שזה לא חשוב..

ואולי היא פשוט שכחה את העניין
למרות שנראלי שהם פוגשים את המשפחות שלהם בחגים וזה,כמו הילדים.

קקטוסץ

New member
לא נשמע לי הגיוני.

אם באמת יש להם בעל/אישה/ילדים אני לא מאמינה שהם יפגשו אותם רק בחגים. ואם הם היו חיים איתם בהוגוורטס היה איזכור כלשהו לכך. מוזר שרולינג לא התייחסה לעניין כלל. אולי זה פשוט לא רלוונטי בעיניה.

skaramoosh

New member
אני חושבת

שיש להם חדרי שניה במשרדים שלהם, אתם יודעים חדר אחורי קטן שבוא הם ישנים..

אלאסטור

New member
בגדול אפשר להגיד

שרוב המורים לא בקטע, דמבלדור מקגונגל פליטיק סנייפ וטרלוני, זקנים או עם אישיות בעייתית.. (סנייפ וטרלוני), כנ``ל סלגהורן, לופין חבר של טונקס מסוף השישי, לוקהרט לא היה מסתפק באהבה אחת... קווירל היה בעייתי, האגריד מאוהב במדאם מקסים, פילץ` מאוהב בגברת נוריס.. וייתכן באמת שלזקנים שבחבורה היתה פעם משפחה בחלקם. או שאולי בקהילת הקוסמים יותר מצויים אנשים לא נשואים, כנראה שהחיים שלהם מספיק מעניינים גם כך.. או שבאמת ישנה הסיבה הפשוטה שמיסיס רולינג השאירה חור קטן בעלילה.

רזושש

New member
אז ככה..

מקגונגל לא כזאת זקנה.. ויכול להיות שלפרופסור פיטיק היה פעם אהבה, והוא פשוט נטש אותה כדי ללמד.. סלהגורן בורח מאוכלי מוות, ובגלל זה אין לו אהבה.. לגבי סנייפ.. אנחנו לא מכירים את =כ=ל= הצדדים שלא, אנחנו אפילו לא יודעים אם הוא רע או טוב.. יכול להיות שהוא רומנטי או יכול לאהוב
.. לגבע טרלוני אתה צודק

2 Mיכל

New member
מי נוטש אהבה כדי ללמד בפנימיה

ולחזור הבייתה לחודשיים בשנה?

hcarmiel

New member
דמבלדור

הוא נטש אהבה כדי ללמד את הארי שאהבה זה הדבר הכי חשוב בעולם!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo2.gifפליטיק ודמבי!../images/Emo141.gif

תמיד שמתי לב שהם מתנהגים מוזר אחד ליד השני...

למעלה