שלום לכם!!!!!!

שלום לכם!!!!!!

מה שלומכם? רציתי להגיד שהיה לי כיף במפגש הפורום בעזריאלי. אני מקווה שבעתיד נעשה עוד מפגשים מהסוג הזה ושבפעם הבאה אני אראה עוד אנשים חדשים. הצטלמנו הרבה... אני מאוד רוצה לראות את התמונות!! דרך אגב - הכי כיף לי בעולם להכנס לפורום בשעות הקטנות של הלילה כמו עכשיו ולקרוא את השאלונים שלכם אני עושה את זה כל כמה ימים. גם אני המצאתי עכשיו שאלון קצר. אשמח אם תענו עליו. איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה. הצבע האהוב עליכם הוא: החיה הכי אהובה עליכם היא: מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. מה השאיפה שלכם או החלום שלכם. אל תשכחו שאני אוהבת אתכם מאוד. יחי הרוקנרול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hila3000

New member
שלום לך :)

שמחה לשמוע שנהנית במפגשפורום
לגבי התמונות.. תוכלי לדפדף עמוס או שניים אחורה, לשרשור של המפגשפורום, ושם תוכלי לראות את התמונה (השעה כמעט 4 לפנות בוקר, אין לי כוח לחפש ולשים לינק
.. אז שמישהי תשים. תודה
) לגבי השאלון הקצרצר שהכנת לנו
איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה? אממ רוק, בלדות.. תלוי מה מתחבר לי. גם מבחינת לחן וגם מבחינת המילים (שזה עונה על החלק של ה-למה). איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה? פסנתר וגיטרה. הכי מרגשים אותי. במיוחד פסנתר. הצבע האהוב עליכם הוא: סגול, כחול החיה הכי אהובה עליכם היא: כלב, דולפין מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם? שמשקרים לי מה השאיפה שלכם או החלום שלכם? להצליח. ואם זה אפשרי, אז בתחום המוזיקה. גם אנחנו אוהבים אותך

איריס../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הנה השירשור של המפגש (שנדחפתי בו לפורום
) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1350&msgid=76310567 איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. אני שומעת זמרים מסוימים לא לפי הסגנון... חוץ ממך אני אוהבת בעיקר את שירי מימון(
) רמי קלינשטיין מירי מסיקה ציפי משהיד ויטני יוסטון קלי קלארקסון שאקריה אבריל לאבין (אוי מה עובר לי ברשא כשאני נזכרת בה
) אוונסנס...
איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה. ניגנתי 6 שנים על פסנתר אז נראה לי שאני אלך עליו למרות שהפסקתי ואני לא נוגעת בו יותר..
הצבע האהוב עליכם הוא: סגול
החיה הכי אהובה עליכם היא: לא אוהבת חיות
מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. שאנשים שקרובים אלי (או שאני חושבת שהם קרובים אלי..
) לא נעים להם להגיד לי דברים רעים אז הם משקרים לי... ואני כל הזמן מרגישה שהחברות שלי עושות לי את זה
מה השאיפה שלכם או החלום שלכם. לא יודעת
אין לי איזה משהו גדול שאני חייבת לעשות.... התכוונת למה אני רוצה לעשות בחיים? אני מניחה שמשהו שקשור למתמטיקה ומחשבים

איריס =]

מפגש הבא אני מקווה להיות בו =] איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. רוק.. אפשר להתפרק עם זה איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה. או גיטרה חשמלית, או תופים - שני הדברים שאני רוצה לנגן עליהם הצבע האהוב עליכם הוא: שחור החיה הכי אהובה עליכם היא: כלב, זה דבר כזה חמווווווד :( מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. שמשקרים לי מה השאיפה שלכם או החלום שלכם. לעסוק במשהו שקשור למוזיקה..

ady18

Well-known member
עונה

איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה.ישראלית כי אני מתחברת כי אני מבינה את המילים כי לא תמיד רק הנגינה למרות שאני מאוד אוהבת אבל המילים קודמות איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה.אממ תופים גיטרה כי הם מעבירים רגש ומרגשים הצבע האהוב עליכם הוא:כחול החיה הכי אהובה עליכם היא:דולפין וכלבים מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. שלא אומרים לך את האמת ודברים כאלה מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.? לא יודעת משתנה כול הזמן אל תשכחו שאני אוהבת אתכם מאוד. יחי הרוקנרול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחלה שאלון איריס חולה עליך}{}{}{}{}

dsol

New member
../images/Emo24.gif_../images/Emo189.gif

איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. - רוק ישראלי לדורותוי, בגלל שזה הכי מדבר אלי וגדלתי על זה איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה. - בס, פשוט אין צליל יותר מענג מבס הוא פשוט מרעיד את כל הגוף הצבע האהוב עליכם הוא: שחור (אז מה אם זה לא צבע) החיה הכי אהובה עליכם היא: דג מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם.:"אם אתה לא יודע אני לא אגיד לך" מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.: כרגע לסיים ללמוד אל תשכחו שאני אוהבת אתכם מאוד.
יחי הרוקנרול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (מצורפת תמונה בהתאם)

hadarisan

New member
איריס!!!!

איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה- אני אוהבת רוק כי אני מרגישה שזו מוזיקה שאני יכולה להתפרק לתוכה. איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה- תופים זה מעין פטיש כזה לא יודעת הצבע האהוב עליכם הוא: ירוק, אדום, לבן ושחור...נו כבר אוסף החיה הכי אהובה עליכם היא: חתול וכבש מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם- שמשקרים לי מה השאיפה שלכם או החלום שלכם- להיות קריינית טלויזיה...וקצת יותר מציאותי- להיות מאושרת..חחחח

../images/Emo9.gif

שמחה שנהנית במפגש, וזה מזכיר לי שכדאי שאפתח גלריה של המפגש
כבר אעשה זאת. איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה? אין איזה סוג ספציפי.. אני יכולה לאהוב את השיר הכי פופ טראשי בעולם, ומצד שני שיר היפ הופ, ומצד שלישי שיר רוק.. מה שכן, אני לא מסוגלת לשמוע טראנסים. איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה? תופים וגיטרה, ולא יודעת למה.. הצבע האהוב עליכם הוא: טורקיז החיה הכי אהובה עליכם היא: אין אחת ספציפית מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם? ששואלים אותי מה שלומי ולא באמת רוצים לשמוע את התשובה מה השאיפה שלכם או החלום שלכם? אין משהו ספציפי. פשוט להיות מאושרת [אוווו..]

../images/Emo214.gifואני אומרת:מדהימה ../images/Emo3.gif

איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה:פופ. כי זה הכי דביק וקיטשי שיש..מה לעשות, בדר"כ אני אוהבת שירים כי אני נדבקת, בלי שום קשר לחיים.. ^חבל באמת שאני כלכך קשורה..^
איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה.-חשבתי על זה דפקא לפני כמה זמן.. שמתי לב שהאורגנית שלי חודרת לי ללב הרבה יותר מהגיטרות. אני יכולה לשבת ליד האורגנית שעות ולהלחין שירים שלי.. ואני יכולה גם סתם להתפרק עם השירים הכי "דופקים בראש" [אין לי מושג איך היא עדיין אומרת:"העיקר שתנגני..
"] שיש...
הצבע האהוב עליכם הוא:תכלת שמיים. כי השמיים זה הגבול.
החיה הכי אהובה עליכם היא:יש לי 2 כלבות בבית ו2 תוכים. אני חושבת שאני אוהבת הכי את... כולם
לא מצליחה לבחור.
מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם:למדתי לחיות עם הכל. אבל אני מתאכזבת בעיקר מדברים. אז נגיד שהשאלה הייתה "מה הכי מאכזב"..התשובה היא שאנשים לא מנסים דברים חדשים שיכולים לעזור להם. אני שונאת לראות אנשים שהורסים את עצמם..[תתעלמו
, אני מבינה את עצמי..]
מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.: אני כבר בלי חלומות. אבללל... אני חושבת שהדבר שאני הכי רוצה זה שיגיע היום שבו אהיה בת 18. *אני מסתכלת על התשובות וחושבת לעצמי, אם הייתי עונה על השאלות האלו לפני חודשיים, הייתי עונה תשובות כלכך שונות...* חפרתי
.

RTur

New member
החלטתי לחזור לפורום חח..

היי זוכרים אותי? כתבתי פה לפני כמה חודשים ואז נעלמתי.. אבל לא ממש נעלמתי כי הייתי "קורא סמוי" מה שנקרא חח.. פשוט נהיה לי לחץ מטורף שעוד הולך להתגבר עכשיו עם הבגרויות ומתכונות (יב'.. מה אני אעשה?) אבל אני אשתדל להיכנס לפה עכשיו יותר..
(וזה גם קשור לעובדה שלפני כמה ימים ראיתי קליפ של איריס ב-24 - שדרך אגב, פעם ראשונה שאני רואה קליפ שלה בערוץ.. - ונתקפתי געגועים עזים לפורום
) בכל מקרה, אני עונה על השאלון הנחמד של איריס
איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה? אממ וואו.. שאלה קשה.. אני אוהב רוק, פופ, לטיני, ג'אז, היפ הופ ואיריס פרחי
איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה? פסנתר.. כי אני מנגן עליו המון זמן (מגיל 6!) הצבע האהוב עליכם הוא: אממ.. אין לי האמת העדפה מסויימת.. אבל אני לא סובל ורוד פרחות חח
החיה הכי אהובה עליכם היא: דורבנים (בגלל הלהקה), חמוסים (כי הם ישנים פאקינג 18 שעות ביום! הלוואי עליי..) ואלפקות (בגלל השיר של הדורבנים.. חח) מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם? שמעצבנים אותי? אממ.. לא עולה עכשיו משהו ספציפי.. מה השאיפה שלכם או החלום שלכם? להוציא דיסק(ים) עם שירים מקוריים שלי

../images/Emo214.gifמקפיצה שוב ../images/Emo9.gif

כי עדן לא ענתה פה, מעניין לאיזה מבחן היא חורשת כבר....

איריס!../images/Emo9.gif

סוג של מוסיקה-האמת שכל הסוגים, מוזיקה בכלל זה דבר מבורך.. אבל אני הכי מתחברת לרוק
כלי נגינה- תופים
אבל זה יקר מאוד...
לא יודעת הקצב ה...
צבע אהוב-כחול/תכלת/טורקיז
חיה אהובה-אוהבת את כל החיות
אני הכי שונאת שמשקרים לי. אין ספק. זה הדבר שיכול להרתיח אותי בשניות. חלום?... קודם כל שאני אהיה מאושרת. שלא משנה מה אני אעשה, מה אני אהיה, עם מי אני אהיה, אני אהיה מאושרת ועם אנשים שטובים לי. אוהבים אותך גם

t a h a t

New member
אני

איזה סוג של מוסיקה אתם הכי אוהבים ולמה. אני לא מקובעת, אבל אני מניחה שרוק לסוגיו. יש דברים שאפשר להעביר רק דרך התיפוף והגיטרות העצבניות :| הממ. וגם בגלל שרוב הזמרים הטובים עושים רוק. או שרוק עושה את כל הזמרים הטובים. טוב התבלבלתי. איזה כלי נגינה אתם הכי אוהבים ולמה. תוף מרים. סתם. הממ. זה משתנה. הממ. טוב די. הצבע האהוב עליכם הוא: שחור החיה הכי אהובה עליכם היא: אני מניחה שכלבים. אבל יש לי לגמרי אובססיה להגן על נמלים. מה הדבר שאתם הכי שונאים שעושים לכם. בוגדים באמון. עוזבים אותי. מה השאיפה שלכם או החלום שלכם.להיות מאושרת. בכל צורה שהיא.

למעלה