שלום לכם

שלום לכם

אני ענבל, בת 21 בעקרון אני מוזיקאית, מנגנת כבר המוןןן שנים וזה מה שאני אעשה בחיים שלי. תמיד אהבתי מאוד מחול , אבל בשלב מסויים נאלצתי לבחור במה אני אתמקצע ולהשקיע בנגינה את כולי. וויתרתי על הריקוד. שני םשלא רקדתי, ועכשיו אני מנויה בהולמס פלייס רעננה ויש שם שעור ג'אז (חובבני יחסית כמובן) מדהים ואני נהנית בו מכל רגע. כל כך הייתי רוצה למצא עוד מקום לרקוד בו, שיהייה לפחות פעמיים שלוש בשבוע, אני חייבת את זה לנפש! אני לא מכירה מקומות חוץ ממה ששמעתי- סטודיו בי, וראיתי שיש להם שעורים למתחילים (למרות שאני מאמינה שמהר מאוד אני אתקדם) השאלה שלי היא, האם זה לגיל שלי, ומה הגילאים שם? אני מניחה שכולכם מכירים את המקום, או רובכם , ואשמח אם תוכלו לספר לי עליו קצת. אני מבחינתי הייתי הולכת לרקוד עכשיו. תודה ולילה טוב

קודם כול,אני ממש מעריכה את הרצון

שלך לרקוד,ממש יפה מצידך
. בקשר לסטודיו B נדמה לי שהגיל שלך מתאים שם,בכול מקרה עדיף לך להתקשר ושם יתנו לך פרטים מדויקים
. בהצלחה!

תגובה...

קודם כל אני שמחה על הרצון שלך לחזור לרקוד, גם אם זה לא במתכונת מלאה ומאחלת לך המון בהצלחה עם המוסיקה! דבר שני, בקשר לסטודיו בי: * סטודיו בי הוא סטודיו עם שיעורים פתוחים, כלומר אם את הולכת לשיעור אחד את לא מחוייבת להגיע לכל השיעורים ולכן ישנה האפשרות לשלם חד פעמי לשיעור 42 ש"ח ולשיעור וחצי (שעה וחצי) 58! * בסטודיו הנ"ל מלמדים מורים מהטובים בארץ: אונה הולברוק, טל הנדלסמן, רותי פורברג, יורם כרמי ועוד... * לפי מה שהבנתי את רוקדת ג'אז, אם את מעוניינת להמשיך בסגנון זה את יכולה לקחת שם שיעורי ג'אז בהתאם לרמה שלך: מתחילים, בינוניים, מתקדמים. * בקשר לגיל שלך, ברור שאת יכולה לרקוד בסטודיו בי, את רק בת 21 חמודה... חחחח. * אם את מעוניינת ביותר פרטים יש להם אתר באינטרנט שאת יכולה להיכנס אליו או להתקשר אליהם ולקבל מענה על כל שאלותייך! www.studiob.co.il מקווה שעזרתי... ובהצלחה בהמשך!

קודם כל המון תודה על התגובות

יש לי עוד שאלה. שמעתי שיש בהרצליה גם סטודיו לריקוד שאפשר לבוא מתי שבא בסגנון סטודיוB אלא ששם יש רק ריקוד, ואת כל הסגנונות. אני מדברת על זה ורק נהייה לי יותר חשק.. הרצליה זה יותר קרוב לי, הרבה יותר נוח. מישהו יודע מה השם של המקום, ואיפה בדיוק נמצא?

למעלה