שלום לכם!!

ravine

New member
שלום לכם!!

מקווה שאתם זוכרים אותי...קפצתי לבקר!! איזה יופי!!יש הופעה של גלי בזאפה ואני כנראה יוצאת בדיוק בשבת הזאת!!
אני ממש מקווה שיצא לי להגיע... ראיתי שגלי עושה מלא דברים בזמן האחרון.. אני כבר לא כל כך מעודכנת, מה זאת התוכנית הזאת ללכת עד הסוף? לא ראיתי אותה עדיין..יש איזה אתר באינטרנט שאפשר לראות קטעים מהתוכנית אולי? או אולי ב-v.o.d? אתמול קניתי 2 אלבומים של גלי שעדיין לא היו לי: סימנים וגלידה. נראה לי שאני אחרוש עליהם כל היום... שיהייה לכם שבוע נהדר
, שיעבור מהר ושתגיע כבר ההופעה בזאפהההה!!
רעות.

שרית7

New member
ברוכה השבה ושבוע טוב שיהיה לך

תתחדשי על הדיסקים ותהני מהם. בנוגע לתכנית ללכת עד הסוף מדובר באנשים מן המניין שרוצים להיות כוכבים ליום אחד לדודמה פקידות במשרד, וכיו"ב יש שתי קבוצות גברים מול נשים שמתחרים ביניהם. ויש שתי קבוצות שמאמנות את האנשים לדוגמה בקבוצה של גלי יש גם את דוד דאור בקבוצה המתחרה יש את זאב נחמה ושרון חזיז לדוגמה. הם מכינים אותם להופעה חד פעמית לשיר שיר. תכנית נחמדה הבעיה שהיא משודרת בשעה מאוחרת. זהו בערך בגדול. מקווה שנפגש בזאפה. אני כנראה אהיה שם

Robbie רובי

New member
כל הכבוד רעות על קניית האלבומים

אני מאד אוהב את ההפקה המוסיקלית של יהודה עדר באלבום סימנים ובמיוחד את השיר "אחריה" שהוא לחן של גלי עצמה. "גלידה" אמנם נכשל מסחרית אך הוא אלבום אישי נפלא ויש בו שירים מופלאים כמו "נהר", "הרחוב הקטן" ו"גלידה" שיר הנושא עצמו

למעלה