שלום לכם...

anat301

New member
שלום לכם...

חתמנו ביום שני שעבר ה- 13/03 . מאז החתימה ועד היום הצלחנו לסיים את הבירוקרטיה כולה קיבלתי אישור מקופת חולים מכבי ,כך שאוטוטו מתחילים את הדבר האמיתי.... הייתי בטוחה שכל הנושא מול קופת החולים ייקח זמן ויהיה מסורבל לשמחתי זה היה החלק הקל...כמובן בעזרת ההמלצות של מירב המדהימה!! רציתי להודות לך מירב - על כל הטיפול המסור עד כה ,התמיכה ,המקצועיות וכמובן על השידוך המוצלח עם ת' הפונדקאית היקרה שלנו. אני ממליצה בחום לכל מתלבט ,לעבור את התהליך רק עם הליווי המקצועי ומהימן הזה ולא פחות !!!! אנחנו שקטים ורגועים בתהליך וזה רק בזכותך.. והלוואי שעד המפגש הבא ,כבר ניהיה בהחזרה ראשונה ואחרונה !!!

../images/Emo24.gif כיף לשמוע, ענת!! ../images/Emo24.gif

נפלא לקרוא את הרוח הרגועה והאופטימית הנושבת מדברייך, אני מאחלת לך שכמו שהלך חלק עד עכשו - ימשיך להיות לכם קל, מהיר ומוצלח בצעדים הבאים, שכמו שאמרת - הם הדבר האמיתי. באופן אישי, הרגיע אותי לשמוע שהכל הסתדר בקלות עם קופת החולים. איפה אתם הולכים לטפל? כי הבנתי שהם נותנים למצטרפות חדשות לעשות IVF רק בבי"ח ציבוריים ולא פרטיים. זה נכון?

מירבי*

New member
תודה ענת../images/Emo140.gif

אני שמחה שסיימתם עם הבירוקרטיה בהצלחה ועכשיו כל שנותר הוא להצטרף לרשימת ההריונות המכובדת. אתם בידיים מצויינות ואני בטוחה שבמהרה תספרו שבועות של הריון. תודה על המילים החמות

anat301

New member
תראי בחוברת

של השרותים הנוספים של מכבי ,מצויין שלגבי סעיפים 10ו- 29 יש תקופת המתנה של 24 חודשים. הסעיפים מדברים על זכאות להחזר מ"מגן כסף/זהב" בביצוע טיפולים בבה"ח פרטי .אך אנחנו מראש לא התכוונו לפנות לבה"ח פרטי אלא לבצע את זה בבה"ח אסף הרופא ,כך שהמעבר בין הקופות לא משפיע. במסגרת חוק הבריאות הממלכתי מצויין שקופות החולים מספקות אישור ל IVF עד ילד שני בבה"ח ציבוריים . המלצה שלי זה לברר לעומק במזכירות הקופה שם יש להם נהלים כתובים ומסודרים לעומת הברור הטלפוני שעשיתי הם לא היו סגורים ב 100% על התשובות שלהם **אם מישהי תוכל לשתף כאן על תהליך ההכנה עד השאיבה הראשונה והשאיבה עצמה?? במה זה כרוך? יש תוכנית קצרה/ארוכה לפי מה הרופא מחליט ? תודה

מזל טוב ו ../images/Emo50.gif

לגבי השאלה על הטיפולים - זה מאוד משתנה מאשה לאשה. זה תלוי במצב הפוריות שלך.. ותוך כמה זמן יהיו לך מספיק ביציות בגודל טוב לשאיבה.. בנוסף צריך לעשות תיאום בינך לבין הפונדקאית (בהנחה שאתם מחזירים עוברים טריים) ואז יש לדכא ביוץ אצל הפונדקאית ולבנות את הרירית שלה (בעזרת הורמונים). אם יש לכם עוברים מוקפאים אז זה תהליך יותר קצר כמובן... ולכן זה יהיה "חטא" לציין כמה זמן זה לוקח - כי זה מאוד מאוד אינדיבידואלי. פשוט תשאלי את הרופא שלך בתחילה מרכיבים תוכנית טיפולים ואז תהיה לך אינדיקציה ראשונית . אנחנו ביצענו רק שאיבה והקפאה אז זה לקח בערך חודש ! אז יאלללה - צאו לדרך וגם אם לא הכי נעים תחשבו על זה שחצי דרך כבר עשיתם

waizman1

New member
קולולולוווו.....בשעה טובה!

כל כך מרגש לדעת שאתם אחריי..... תיתקשרי אליי שיהיה לך זמן. נשיקות

למעלה