שלום לכם

CSARIT888

New member
שלום לכם

שלום אנשים טובים! סליחה שאני נדחפת, אבל אני צריכה עצה... יש לי חבר כבר 4 חודשים, אבל אני לא יודעת עד כמה אני באמת חשובה לו. איך בודקים את זה?? כששאלתי בכיוון, הוא אמר שאם לא היינו באותו ראש מזמן הוא היה אומר לי. אבל עדיין.... עזרו לי!!! בבקשה!!!

נועם m

New member
תקשיבי, בכל זאת...

הגעת לפורום שמוגדר כ"רווקים ורווקות בלבד", כך שבשביל עצות למערכות יחסים הוא באמת לא בדיוק מתאים... אבל, מכיוון שאנחנו אנשים טובים, אנחנו נעזור לך
לדעתי, אין לך מה לחפור בנושא הזה יותר מדי. אם הוא אמר לך שאת חשובה לו, ושאם הציפיות שלכם מהקשר היו שונות הוא היה חותך את זה, אז זה בהחלט צריך להספיק לך. למה את לא בוטחת בו? אין דרך ש"תגלי" את זה. או שאת מאמינה למה שהוא אומר לך, או שלא. הוא לא צריך "להוכיח" לך את זה.

רשימת עיצות שלא כדאי לך לאמץ

1. לעזוב אותו ולבדוק אם הוא מתאמץ להתחבר אלייך בחזרה. 2. להגיד לו שאת מחוזרת על ידי גברים אחרים, לגרום לו לקנא... 3. להתקיל אותו בשאלת המיליון דולר בדיוק בסיטואציה הכי אינטימית שיש. 4. לבקש מבחורה מהממת להתחיל איתו ולבדוק אח"כ כיצד הגיב לפיתוי. 5. את כל העיצות הנ"ל לממש בעת ובעונה אחת. 6. לאמץ כל שבוע עיצה אחרת. 7. לאמץ את העיצה הכי טפשית (אח"כ יש את מי להאשים
). בהצלחה.

CSARIT888

New member
רשימת העצות

האמת- אהבתי! אבל אני לא מסוגלת! לא כזאת, אין אומץ וכו' אבל בכל זאת תודה ענקית!

העכביש2

New member
תגובות לעצות הנ"ל ../images/Emo27.gif

1. פאסה 2. זיפט!! 3. עבר זמנה 4. על הפרצוף 5. לא עובד 6. חבל"ז 7. לא להתעצבן, התגובה הזאת נכתבה בהומור רך...

העכביש2

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo27.gif

דווקא ביום שישי האחרון עברו בבית וניקו מהפינות העליונות את כל הקורים עם המכשיר הזה נו -- שמגיע לכל הפינות...
אם להתייחס ברצינות לעצות אז הן באמת לא פשוטות ליישום (לפחות חלקן)...אני מתחבר יותר לנועם שכתבה שלא צריך להלחץ יותר מידי ואם הבן/בת זוג חשוב לצד השני אז יודעים את זה עם הזמן...

למעלה