שלום לכם

avital82

New member
שלום לכם

במסגרת קורס בתקשורת שאני לומדת התבקשתי להכין עבודה על הסדרה. אודה לכם אם תמלאו שאלון שמצורף ותשלחו לאימייל: [email protected] תודה מראש!

איזה מגניבבב../images/Emo9.gif ../images/Emo205.gif

בהצלחה
אנלי זמן לענות עלזה
אבל אני בטוחה שאביחי יענה לך

אביחי 33

New member
מאמי אני אענה על זה בהמשך השבוע:]]

ב"ה. בהצלחה! והלוואי עלי עבודות כאלה

אביחי 33

New member
שלחתי לך למייל../images/Emo20.gif

הנה מה שכתבתי למי שיירצה
מה דעתך על דמותו של ליאור? האם היית מתנהג כמוהו? או קיי, דמותו של ליאור בואי נאמר כ"כ שונה מיהודה לוי המציאותי לפי מה שאני רואה מכתבות וכאלה, אבל זה לא עצם השאלה. הדמות של ליאור כזו בררנית לגבי בנות,יש לו הכל בחיים,בנות,יופי,כסף ובכל זאת יש לו בעיות יותר מכולם. אני לא חושב שאם הייתי במצבו,היה עולה לי הדם לראש והייתי מתפרע, אבל באיזשהו שלב אני חושב שאני רואה את עצמי באיזור ההתנהגות שלו כי בסה"כ יש לו הכל וזה ככה לגבי כל אדם שאם היה במצבו. אני חושב שאני מתחבר אליו באיזשהו מובן. מה דעתך על דמותו של יקי ועל אופן התנהגותו? ההתנהגות של יקי בעונה השנייה הייתי לדעתי מאוד אבל מאוד לא טובה ולא מוסרית. עצם הבגידה שלו עם אחותה של אישתו זה כבר דבר לא מוסרי בפני עצמו, אך די שהוא לא הסתפק בזה אלא גם הוא אנס והטריד חיילות בצבא, דבר שבוודאי לא יעלה על הדעת. שוב,הדמות מאוד שטחית והיו חייבים להכניס דמות כזו רועשת וכמעט לא מציאותית לסדרה. מה דעתך על דמותו של אייל? חחח אייל סטלן לא קטן,למרות שבהתחלה הוא הצטייר לי כבחור טוב. אני חושב שהוא בעצם כמו המוני נערים שהם מתבלבלים מהסם(לאו דווקא סמים אלא גם נרגילות וסיגריות) ובסה"כ רוצים ראש שקט,ולכן אני חושב זה סחף את שירלי,דבר שמאוד היה חסר לה בשלבי ההתבגרות. מה דעתך על דמותה של קרן ועל אופן התנהגותה? דמותה של קרן מסתמנת מההתחהל כגנבת ושקרנית כרונית. למרות הטבע שיש בקרן שהיא אינה גנבת וכו',אבל בכל זאת היא חייבת לעשות זאת למען אחייה. אני חושב שיש לקרן לב זהב,אבל עצם ההפסקה של הגניבות והחוסר כלכלה במידה והיא תפסיק-זה דבר שהיא חשבה שיגרום לה ליותר צרות ממה שהיא עכשיו. מה דעתך על אורית ועל הדרך שבה היא בוחרת להתמודד עם מעשי יקי? אני חושב שאורית היא אישה מאוד חזקה. באמת המון נופל לה על הראש והמון נופל לה גם על הילד וגם בעבודה שלה,אבל בכל זאת היא מתמודדת גם עם אחותה וגם עם בעלה יקי. היא סה"כ לא עשתה לו משטר יותר מידי רצחני,גם כשהיא גירשה אותו מהבית,גם שהיא גירשה אותו מתום,וגם שהיא העידה נגדו במשטרה. היא סה"כ רצתה לגדל את הבן שלה בשקט. דבר שכל אם רוצה ללא מטרד שיפריע בדרך. מה דעתך על דמותה של שירלי? מה עליה לעשות לאחר שגילתה את מעשי אייל? דמותה של שירלי היא דמות כ"כ מסובכת וכ"כ מרכזית בכל הדרמה היומית. למשך כל שלושת העונות היא יוצרת לעצמה צרות שונות ומשונות,אך ביחד מתבגרת גם בהתנהגות שלה וגם במעשיה. לאחר שגילתה את מעשי אייל כמו כל נערה היא הייתה כ"כ מבולבלת אבל ישר התעשתה וראתה שהוא ממש הלא מתאים לה.ממש כמו שאני חושב שכל אחת הייתה צריכה לעשות האם, לדעתך, ישנם בסדרה פערים חברתיים כלשהם? פרט פערים חברתיים..אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה ככה, אבל בהחלט הדמויות שמה מגיעות כל אחת מרקע אחר לגמרי, וזה הסוד וזה הקסם של הסדרה,שכל הדמויות בסופו של דבר(או לפחות חלקן אחד עם השניה) מתחברות ויוצרות איזשהו מכנה משותף. אם איזה דמות הכי הזדהית בסדרה, ומדוע? אממ אני חושב שיותר הזדהיתי עם מיקי(רן בכור) וליאור(יהודה לוי). מצד אחד מיקי,נער מבולבל-אח של גולן(סמי הורי) שסה"כ לא מתעשת מכל עניין הצבא והשילוב עם מה שהוא רוצה לעשות בצבא, ובנוסף לכך יוצר בו בלבול גם בחיי האהבה,דבר שדי מאוד דומה לי. עם ליאור אני יותר מזדהה ב"בעיות הגדולות". האם לדעתך, הסדרה מציאותית? פרט לא כ"כ נראה לי כי בכל זאת,איפה תמצאי כ"כ סצינות הזויות,עם כ"כ הרבה "צירופי מקרים". אבל זה הכיף שיש בזה,החוסר הוודאות וחוסר המציאות שיש בסדרה-להיות מרותק אלייה ב 19:15 למשך 45 דק'. זה כיף,אפילו למישהו שלא מאמין בזה, ניתוק עצמי.:) מה, לדעתך, המסרים שהסדרה מנסה להעביר לצופים? הסדרה בכל דמות ודמות מנסה להעביר מסרים באיזושהי צורה. אם בכל עניין הסמים ושירלי-שזה כ"כ נגד וכ"כ OUT וכ"כ לא צריך להתייחס לזה ואפילו לא להתקרב לזה. אם בכל העניין של ליאור והבת הקטנה שלו עם אלונה- כל עניין הבחירה,והתמודדות עם קונפליקטים אחרים בחיים שסובבים אפילו במעט את אותה בעיה. אני חושב שבכללי הסדרה מעבירה לצופים שהאהבה של כל אחד-נמצאת מעבר לפינה:] לא משנה אם הוא רווק,אם הוא "בעל הבנות" או שהוא נשוי, לכל אדם יש אהבה שהיא מתאימה לו בול והיא תמיד ממש מעבר לפינה שלו, הוא רק צריך לחפש אותה. אני בכל מקרה רואה זאת ככה.

למעלה