שלום לכם..

שלום לכם..

אני רוצה להכיןהפתעה לאמא שלי איזה שהוא מתכון מאפה, או כל דבר אחר,שלא מסובך לאפיה או לבישול.. תוכלו לתת לי הצעות,בבקשה?? תודה ראש! שירלי

ady18

Well-known member
כן

אני אתן לך:מה שתרצי תבקשי אם זה נראה לך לביבות בננה לביבות גבינה מתוקה פשטידת גבינות לזניה נודלס אם נראה תבקשי ואתן

pirge

New member
כושית מדהימה-לבחוש וזהו.....

10:28 | 29/12/05 כושית לילדים ולמבוגרים ו pirge ו עוגה כושית - ה מל צ ה....ח מ ה...... טעם נפלא -צבע שחור כהה. כשמה, "כושית". אפשר לאפות בתבנית קפיץ משומנת 26 - או להכין 24 מאפינס יפים את המאפינס אופים כ-20 דקות . מחממים טיפה ומגישים חם עם כדור גלידה. את העוגה כ-45 דקות. לבדוק עם קיסם עץ. מתכון של פירגה: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים רותחים מערבבים הכל לבלילה דלילה - לא להוסיף קמח. ציפוי: שמנת מתוקה – אפשר פרווה 100 גרם שוקולד מריר מחממים שמנת לסף רתיחה ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד ומחכים דקה. מערבבים ויוצקים חם. לחמם תנור ל-175 מעלות ולשמן תבנית 26 לצקת את העוגה לתבנית ולאפות 45 דקות או עד שקיסם עץ יוצא יבש.. בתבנית 24 יוצאת יותר גבוהה. אחרי שהמאפינס מצופים בקרם ושוהים במקרר –ממש לפני ההגשה-- מניחים אותם על צלחת מתאימה למיקרו ומחממים 15 שניות. השוקולד נימוח ורטוב ומתמוגגים מעונג. הכי טעים עם גלידה. פה בתמונה לפני שהכנסתי את המאפינס לתנור שמתי על כל אחד – באמצע - קובית שוקולד . עוד הערה: אפשר להכין קרם שוקולד דליל פרווה---- ולצקת על העוגות מיד עם הוצאתם מהתנור. תהנו.

timiהאחת

New member
מנהל
פירגה את מדהימה כל הכבוד נראה נהדר

אשה חרוצה ויש לך אהבה לבישול ולאפייה המתכונים שלך נראים נהדרים אפילו לאימי ספירתי עלייך והיא אמרה לי אם אראה מתכון מוצלח שנראה טוב אני ייתן לה גם משוגעת על בישולים ולאפות בדיוק כמוך כל בני הבית נהנים ממך אשה חרוצה שכמותךךךךך ביי ונשיקות והופס חיבוקי ביי רונית אוהבת.

pirge

New member
כדורי שוקולד שאני מכינה

חבילה בסקויט "פתי בר" שבורים ג ס תוספות של:2\1 כוס אגוזים שבורים גס --אפשר צימוקים ופירות יבשים. 150 גרם מרגרינה בלי חלב--- רכה 2\1 כוס סוכר 2-3 כפות מים 2 כפות קקאו כפית נס קפה מחממים בסיר את המים, הקקאו, נס קפה, הסוכר ומערבבים. מורידים ללהבה קטנה, וממיסים את המרגרינה. בבחישה. בסוף מוסיפים את התוספות והבסקויטים. לשים לבצק ומכינים כדורים.

למעלה