שלום לכם!

gabylevy2003

New member
שלום לכם!

הייתי רוצה לקבל כמה המלצות (אם אפשר)... אני רוצה לקנות ג'יפ, ככה שאני אוכל לטייל איתו (4 על 4) פעם... קודם כל, אני לא יודע מאיפה להתחיל. אני יודע מה אני רוצה ואיך זה אמור להראות, אבל אין לי מושג בג'יפים! שאלותי הו: רצוי לעשות הכשרה כלשהי בשביל נהיגת שטח? איך? איפה? כמה זה עולה? איך אני יודע מה היכולות של הרכב שאני קונה? (איפה אני יכול לסוע, איפה אני עלול להתקע...) מה בערך מחירי התחזוקה השנתיים (כגון טסט וביטוחים וכל תשלום ששונה מרכב פריבייט רגיל)? והכי חשוב, איזה ג'יפ לקנות? אני אפרט את הדרישות הבסיסיות שלי ככה שאוכל לקבל המלצות על השאלה האחרונה שלי: - מטרה: קודם כל זה יהיה כחי הרכב הראשי שלי. זאת אומרת לסוע איתו כל יום לעבודה, בערבים אולי סידורים, ובסופי שבוע לנסיעות, לאו דוקא בשטח (לדוגמה מתל אביב לירושלים לחיפה או לאילת). כמובן אני ארצה גם לטייל איתו בשטח (וזו המטרה שאני רוצה דוקא רכב 4 על 4). - כח: טוב אני לא מאלה שמשתתפים במירוצי רחוב, בעצם אני די בסדר מבחינת מהירות הנהיגה שלי. אבל אני מאוד אתבאס אם לדוגמא בנסיעה לירושליים משאיות יעקפו אותי כי אני פשוט לא מאיץ בעלייה. - צורה: קטן יחסית. 2 מושבים קידמיים, ומושב אחורי (רגיל, כמו ברוב המכוניות). ללא בגא'ז ענקי. עדיף דלתות גם למושב האחורי. אה, ושיהיה לו כיסוי (לא מאלה שהגג הוא עם בד או ברזנט או מה שלא יהיה). - שנה - לא כל כך משנה לי כל עוד הוא עומד בתקני בטיחות ויש לו מזגן... וכמובן אני כל כך לא מבין בזה שאולי אני גם לא יודע מה לשאול... שכחתי משהו חשוב? אה כן כמובן!!!! מסגרת התקציב לרכישה: אני עומד כיום על סכום של 60-70 אלף שקל (אני יודע, לא התכוונתי לקנות משהו חדש כל כך מלכתחילה). לא אכפט לי לשנות טיפה אם זה ממש הבדל עקרוני... תודה רבה מראש על כל תשובה והמלצה אפילו חלקית...

למעלה