שלום לכם...

desert water

New member
שלום לכם...

חברי הפורום, אני עידןואני מצטרפת חדשה!... אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי בסוגיה המשונה הזו כי אני משאירה אותה לא פתורה זה זמן מה. היה לי לפני ככמה חודשים כד חצי שנה חלום מאוד משונה... שהרגשתו אפילו לא היתה חלום... ישנתי בחדרי בבית אימי, ובאמצע הלילה הקצתי, אבל עיני היו פתוחות... כאשר הכרתי המלאה חזרה עיני עדיין היו עצומות... הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שאני מרגישה כאילו גופי כבד מאוד עלי ושוקע, אבל מצד שני כאילו אין מתחתי כלום...כאילו אני באויר... כל המחשבות בראשי רצו לפרטי פרטים, בתחילה חשבתי לפתוח עיני, אבל החלטתי שאני פוחדת מדי שאני אראה את עצמי מלמעלה... לאחר מכן החלטתי (בשלבים) לנוע קצת לצד ימין וכאשר עשיתי כך התחושה היתה כמו של שיוט באויר. כאשר עצרתי הרגשתי שאני חייבת לפקוח עיניים... בבת אחת עשיתי כך ובאותו רגע חשתי נפילה חזקה ומצאתי את עצמי במיטה. זה היה אחד מהחלומות היותר מוזרים ואמיתיים שלי... אם למישהו יש רעיון בקשר למשמעותו או למה הגיע... בבקשה תן תגובתך! תודה לכם... בברכה-עידן

Variety

New member
תגובה

היי desert water, מה שאת מתארת בהתחלה נשמע לי כמו שיתוק שינה (זה טבעי, כל לילה הגוף משתק את השרירים כדי שלא נעשה במציאות מה שעושים במציאות החלום). התחושות בזמן השיתוק של כבדות ומצד שני גם לא מרגישים את המזרון. אח"כ, מה שאת מתארת מאוד מזכיר לי יציאה מהגוף, זאת אומרת תזוזה עם המודעות שלנו אל מחוץ לגוף הפיסי שלנו. אין מה לפחד כאן. הפחד הוא מהלא נודע! אני התגברתי על הפחד הזה. מה שעשית מאוד יפה לדעתי - שזזת עם נק´ המודעות. כשפתחת עיניים, כנראה עשית משהו שגרם לך באמת לקום, ואז מה שקורה זה שנשאבים חזרה לגוף במהירות. זה קרה לי. פשוט חוזרים לגוף. לחוויות חוץ גופניות פוטנציאל רב של יכולת לטייל בעולמות שמעבר לעולם הפיסי שלנו - כמובן אם את מאמינה בזה.
חלומות פז
,
Variety-

desert water

New member
תודה על התשובה...

העניין הוא שאני לא מפחדת לחוות יציאה מהגוף...רק שבאותו הרגע לא ידעתי מה זה, הרעיון אפילו לא עלה בדעתי... מה שכתבתי על כך שחששתי שאני אראה את עצמי בא לבד כרעיון טבעי לחלוטין... ולא ממודעות לתופעה הזו. תודה בכל אופן.

למעלה