שלום לכם

מצב
הנושא נעול.

גלינקה

New member
שלום לכם

שלום לכם
לפני כארבעה חודשים נכנסתי להריון לא מתוכנן עם מישהו שלא היה בן זוגי ועברתי הפלה לאחר שהאב הבהיר כי הוא לא מעוניין בילד. לפני כשבועיים גיליתי שאני שוב בהריון מאותו הבחור. לקחתי גלולות ושכבנו ושכחתי לקחת גלולה ואני מניחה שכך נוצר ההריון. שאלתי היא כזו: הפעם אני לא מעוניינת לעבור עוד הפלה, מה גם שאת הקודמת לא ממש רציתי לעשות, מכיוון שאני עומדת להשאיר את הילד והאב לא רוצה בו (לפי מה שטען בהריון הקודם), אם אני לא אספר לו על ההריון האם אני עוברת על החוק? חשוב לי לציין שאני לא עומדת לתבוע ממנו אבהות או מזונות על הילד. לתשובתכם אודה

תשובה

שלום לכם
לפני כארבעה חודשים נכנסתי להריון לא מתוכנן עם מישהו שלא היה בן זוגי ועברתי הפלה לאחר שהאב הבהיר כי הוא לא מעוניין בילד. לפני כשבועיים גיליתי שאני שוב בהריון מאותו הבחור. לקחתי גלולות ושכבנו ושכחתי לקחת גלולה ואני מניחה שכך נוצר ההריון. שאלתי היא כזו: הפעם אני לא מעוניינת לעבור עוד הפלה, מה גם שאת הקודמת לא ממש רציתי לעשות, מכיוון שאני עומדת להשאיר את הילד והאב לא רוצה בו (לפי מה שטען בהריון הקודם), אם אני לא אספר לו על ההריון האם אני עוברת על החוק? חשוב לי לציין שאני לא עומדת לתבוע ממנו אבהות או מזונות על הילד. לתשובתכם אודה
תשובה
לפני שהילד נולד את לא חייבת לספר לו, אבל נראה לי הוגן לספר למישהו שהוא עומד להיות אב. הוא אינו יכול לחייב אותך בכל דרך לערוך הפלה שוב. לאחר שהילד יוולד כדאי מאוד שתספרי על כך לאביו, גם למען הילד שייטב אם יגדל כשהוא יודע מי אביו.

קשה לקבל את ההצהרה שלא תתבעי

שלום לכם
קשה לקבל את ההצהרה שלא תתבעי
ממנו מזונות. אם אינך עשירה לא תעמדי בנטל לבדך. בכל אופן אין זאת עבירה פלילית לא לספר לאב על הילד אך מבחינה מוסרית לא ראוי להסתיר ממנו ומידיעת הילד את הקשר ביניהם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה