שלום לכם.......

Alinush*

New member
שלום לכם.......

תתיחסו ברצינות להודעה שלי...... לפני כחודש היה לי מין חיזיון: אני חוצה כביש ופתאום בא מכונית משום מקום ופגעה בי. לי קוראים אלינה ויש לי חברה שגם לה קוראים אלינה ולפני כשבוע פגעה בה מכונית באותו המקום שבו פגע המכונית בי בחלום. וגם אותו הצבע,אפור בהיר וזוהר. מה אתם אומרים על זה? ויש לי עוד שאלה: יש אולי איזשהוא כישוף שיכול לגרום למישהו להתאהב בי? אם כן, אשמח שתעבירו לי אותו.

shabaz

New member
התשובה בגוף השאלה...

בקשר לשאלה השניה... יש המון...ואת יכולה גם להמציא בעצמך (ספירי...הכל בגללך) אבל אני לא יודע... אולי האנשים האחרים פה בטובם יוכלו לתת לך יכשוף.. למרות שאני די בטוח שנפטיס (כמו תמיד לא?) תתנגד. (בלי להעליב!!)

nepthys

New member
אם אתה מתכוון לעשות לי שם רע

כי אני מתנגדת לשטויות - אין לי מה לעשות אלא לעודד אותך.

Jerald_Admonds

New member
כניראה את ממש קרובה אל אותה חברה..

אם חזית את המקרה הזה.. עזבי את התגובות להודעה, מה שלומה? היא בסדר? מה המצב שלה? בקשר לכישוף אהבה.. היו הרבה דיונים בעבר על סוג כזה של מאגיה. חוץ מעצם העובדה שלחש כזה הוא "לא טוב" בעליל.. תגידי לי בכנות. את באמת רוצה להיות עם הבנאדם הזה? לבלות איתו, לאהוב איתו! ואז באיזה לילה אחד קר כששניכם תהיו מכורבלים לכם איפשהו. את תיהי כל כך מאושרת על שהוא איתך, ועל שיש לך מישהו לאהוב מישהו שמחזיר אהבה.. ואז תסתכלי אל תוך העיניים היפות שלו, ועמוק עמוק בפנים תמצאי עצב, תמצאי ריקנות! כי הוא לא באמת אוהב אותך. זה רק הלחש.. ועמוק עמוק בפנים הוא מיוסר בלי לדעת! מיוסר על העוול הגדול שנעשה לו על ידך. על כך שכפית עליו משהו שהוא לא מרגיש.. שלא לדבר על זה שאם באמת אהבת אותו.. לא היית שוקלת לעשות לו דבר כזה. ואני מאמין שאני מדבר בשם יוצאי מיסטיק לנד ופיצוץ... שכולנו זוכרים את מקרה פיני. חחחחח:) קחי את זה בקלות.. אולי כדאי שאת ההודעה הזאת תפני לעל בנות ועל בנים, או לבעיות בגיל ההתבגרות:) באהבה,שי.

כישופי אהבה

הנה אתר שיש בו רשימה של כל מיני כישופים. שימי לב להערות של הכותבת - לא עושים כישוף על מישהו בלי ליידע אותו מראש! אחרת זה כמו אונס פסיכולוגי, ובכלל - איך היית מרגישה אם מישהו היה מכריח אותך לאהוב אותו? תנסי אותם ותגידי לי איך הלך לך, כי אני עדיין לא ניסיתי אותם. בהצלחה!

אני רוצה להרחיב על מה שכתבתי...

הכוונה באתר שנתתי לך את הקישור אליו היא שאם את מרגישה בודדה ורוצה למשוך אליך מישהו (לא בנאדם ספציפי) תעשי את הלחש/כישוף או איך שתקראו לזה. אם יש מישהו ספציפי שאת אוהבת, את חייבת לשאול אותו אם הוא מוכן שתעשי עליו את הכישוף הזה. מעבר לזה, תעשי חיפוש בפורום ותראי מה אנשים כבר כתבו על כישופי אהבה כדי שתביני לאן את נכנסת.

moonstone

New member
שני דברים

ישנו אתר שיש בו גם כישופי אהבה וגם כישופים להבראה (בשביל חברתך)

למעלה