שלום לכם!

שלום לכם!

בעלי חוגג יום הולדת בשבוע הבא והייתי רוצה להפתיע אותו במסז' בבית - האם אתם מכירים במקרה מישהו מומלץ מהאיזור? תודה מראש, המודיעינית.

BenjiMan

New member
למה לא מישהי..?... ../images/Emo90.gif

מזל טוב....
. ב.

האמת שלא מפריע לי

אם זאת תהיה מישהי - הרי אני אהיה שם באיזור. יש אולי למישהו המלצה?

BenjiMan

New member
לא בגלל...../images/Emo9.gif

מה שאת חושבת...אני מעדיף לקבל עיסוי מבחורה ולא מגבר ... הרגשה אחרת...טובה יותר... ב.

אז מה שאתה אומר זה

שבאמת כדאי לי לחפש גבר ולא אישה
שיהנה אבל רק עד גבול מסויים...

BenjiMan

New member
לא...../images/Emo31.gif

עיסוי מאשה מענג יותר ... עדין יותר... וכמובן עד גבול מסוים...
ב.

טוב נו בסדר...

אז למישהו יש המלצה על אישה שתגיע לביתנו במודיעיןותעניק מסז' מפנק לגבר המקסים שלי?

33נמי

New member
רגע, רגע, ../images/Emo132.gif

לא אמרו לך לא "לקנות" כל מה שכתוב ומתפרסם באינטרנט?
בנג'י שובב

reuthal

New member
למה בבית? יש מקומות ספא טובים

חבילה כזו עם מסאג' סאונות ובריכות

mic1511

New member
אני יכולה להמליץ על שרון הבחורה

שהגיעה אלי ביום-ההולדת
רק עיצה אחת קטנה תגרמי לו ללכת להתקלח לפני להוריד שחי ושפם
כי אני לא ידעתי כלום והרגשתי קצת לא נוח, אז לפני אמרתי לה לחכות יפה מספר דקות ורצתי להתקלח בשביל ההרגשה הטובה, על-אף שלא הפריע לה. ויש לי רעיון, אם בא לך ויש לך עוד כסף תיקני לו חלוק אמבטיה מדליק ואז תגרמי לו ללכת להתקלח
הבחורה היא שרון 0547920316 היא היתה מצויינת עושה אווירה נעימה בחדר עם נרות ושמנים, יש לה ידיים טובות (לא לקפוץ בנים
) והיא חמודה מאד.

אמברון

New member
בבית אפשר להשגיח על המסז'יסטית

סתאאאאאאאאאאאאאם! אני מעדיפה ללכת למסאז' מחוץ לבית. לא מתאים לי בין לנבוח בין עיסוי השכמות לעיסוי הראש על האינדיאנית שתפסיק להרביץ לבנדיט. וברצינות - נעים יותר לדעתי לצאת מהבית בשביל זה. זה מנתק לגמרי ונעים הרבה יותר.

תודה לכם

אני אתקשר לשרון - זה בדיוק מה שחיפשתי. אני מעדיפה בבית ולא לצאת כי התכנית לעשות את זה כתוספת מפתיעה ובלתי צפויה מלבד המתנה והעוגה וכל החגיגות הרגילות, ואצלנו זה סיפור למצוא בייביסיטר לקטנה - אני עדיין לא משאירה אותה עם בייביסיטר לא מוכר אלא רק מישהו מהמשפחה אז זה קצת יותר קשה. יום ההולדת שלו ביום שישי, וחשבתי להזמין את המסז' למוצ"ש אחרי שהקטנה כבר ישנה, ובינתיים בזמןשהוא נהנה אני אכין לנו ארוחת ערב מושקעת. איך זה נשמע?

mic1511

New member
נשמע מצוין זה מה שעשו לי אני הייתי

במסאג' ובאותו זמן נפתחה מסעדת גורמה במטבח שלי... אך איזה ריחות היו כשיצאתי סוף הדרך.

Yuval I

New member
הרעיונות שלך נהדרים אבל אולי...

בעלך גולש גם הוא בפורום ??? בכל מקרה, מאחל שיהיה לכם ערב מקסים

שלגיה ו7

New member
גם בעלי חוגג

בעוד שבועיים. והשנה הוא הכין ליום הולדת שלי 2 הפתעות, אז אני צריכה גם כן לארגן לו משהו נחמד..

למעלה