שלום לכם

okok4

New member
שלום לכם

ערב טוב. לאחר שתוכנת הגנטולה שבמחשב שלי התפגרה סופית, הורדתי היום את תוכנת "שיתוף הקבצים" - MORPHEUS. כאשר אני מנסה לחפש שיר או מבצע יש הודעה "...performing search, please wait" . עוברות להם הדקות ושום דבר לא קורה. יש לי חיבור בפס רחב, כך שאין בעיה בהתקשרות לאינטרנט או בחיבור. מישהו\י יודע מה הבעיה? רק לפני שעה הורדתי את התוכנה אז אולי צריך לבצע איזה שינוי בהגדרות המחשב? תודה מראש בנוסף, במהלך ההתקנה התבקשתי ליצור שם משתשמש וסיסמה, איפה בדיוק אני צריך להקיש שם משתמש זה + סיסמה?

okok4

New member
לאף אחד אין את התוכנה הזאת?

u_v

New member
הסבר

התוכנה שהורדת והתוכנה kazaa שתיהן מישתמשות באותו מאגר מישתמשים. ובעצם אפשר לומר שזה כמעט אותה תוכנית. לאחר התקנת התוכנית אתה צריך ליצור לעצמך שם מישתמש וסיסמא ע"י הרשמה בדף הפתיחה של התוכנית. רק לאחר הרישום תוכל לבצע חיפוש ולמצוא קבצים. טיפ - כדאי לך לשתף קבצים כדי שלא יפסיקו לך את ההורדה באמצע. תקרא גם את הכתובות המצורפות http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=123099 http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=&id=123104

noam01234

New member
עכשיו יש....

אז ככה.... הורדתי את התוכנה וגם לי הייתה בעיה בהתחלה, הפעלתי מחדש את המחשב ואז הוא הצליח להתחבר לאתר אך טען שיש גירסא יותר מעודכנת ושאל אם אני רוצה להוריד, למרות שהשבתי בחיוב לא ירד שום דבר. בסוף תפסתי את הקטע, אחרי שאתה משיב בחיוב על הורדת תוכנה מעודכנת המתן בסבלנות עד לגמר ההורדה (לא מופיעה שום הודעה על ההורדה) בסיום ההורדה תקבל הודעה על סיום ההורדה ואז תוכל להתחבר דרך אגב נראת לי תוכנה טובה

okok4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה בדיוק בדיוק בדיוק מה שקרה לי!!!

philips

New member
הסבר קצר...

את הבכורה בשיטות שיתוף הקבצים PEER2PEER וניצולם למוזיקה וכו´ תפסקה NETSCAPE... אחרי נפילתה קמו מספר רשתות שיתוף שונות , שהמשותף לכולן הוא שלא מדובר בשרת אחד ראשי שמאחסן הכל , אלא ברשת שיתופית... לצרכי הפעלת רשתות אלו הומצאו מספר טכנולוגיות שחלקן שרדו עד היום וחלקן לא.... כיום הטכנולוגיה המקובלת ביותר / בעלת מס המשתמשים הגדול ביותר מכונה רשת FAST-TRACK.... המאפשרת שיתוף קבצים, הורדה במספר חלקים/הורדה של תוכנה ממספר משתמשים בעת ובעונה אחת, מנוע חיפוש מתקדם ועוד.. קיימות 3 תוכנות הבנויות על בסיס טכנולוגיה זו... שלושתן נראות כמעט זהה ונותנות את אותן המאפיינים.. 1. GROKSTER 2. KAZAA 3. MORPHEUS... כולן טובות באותה המידה , מלבד זה ש-שKAZAA קצת יותר ותיקה ויציבה ומאגר משתמשים גדול בטיפה .... כל שאר התוכנות בתחום - AUDIO GALAXY וכו´..טובות גם כן אך מספר המשתמשים/ נפח תהעבורה קטן בהרבה... לגבי התקנה... מומלץ ביותר להוריד את KAZAA ואת העדון לגרסה 1.3.3 הביוצעים הם כמו של MORPHEUS וללא שום בעיות.. דברים אלו נכתבו על בסיס ניסיון של שלושת התוכנות, וקריאת מאמרים טכנולוגים וסקירות על שוק ה P2P...

okok4

New member
נועם, יש לי עוד שאלה:

כמובן שאני לא סוציומט ואני מעוניין גם "לחלוק" קבצים, הבעיה היא שאין שום כפתור "אישור" מתחת לאזור שבו מגדירים את התיקיות השיתופיות ( folder list) יש רק: select all ו- De-select all . תודה על העזרה.

liranon

New member
זה מה שעושים

תלחץ על TOOLS ואז על FIND MEDIA TO SHARE ואז יופיע לך אשף אשר ינחה אותך בבחירת איזה תיקיות אתה רוצה לשתף. או שאתה יכול ללחוץ על FOLDER LIST ולבחור איזה תיקיות וקבצים אתה רוצה לחלוק. מקוה שעזרתי.

okok4

New member
כן, כן, לשם הגעתי

לאחר שבחרתי את התקיות הרצויות (מלבן שחור עם V ו- מלבן אדום עם V) אין כפתור שמאשר את בחירתי. נותר לי רק ללחוץ X ולצאת.

liranon

New member
אחרי הבחירה נותר ללחוץ על OK וזהו

ואחרי כמה דקות אתה תראה שבצד ימין מספר הקבצים שאתה משתף יגדל או יקטן בהתאם למה שבחרת.

okok4

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

פשוט ברזולוציה שלי ה OK לא ניכנס למסך... וזו תוכנה מדהימה ומעולה, מומלץ לכולם.

למעלה