שלום לכם

Schweppesdude

New member
שלום לכם

אממ.. אני מאוד מתעניין בספורט מוטורי מאז שאני זוכר את עצמי... אממ קראתי בכמה אתרי בית של מועדוני קארטינג שמעבירים שם קורסים לנהיגת קארטניג ואז מקבלים מעין רישיון כזה ואפשר להתחיל להתחרות בליגות וכול' וכול'.. אממ אין יותר מדי פרטים באתרים וגם שלחתי להם אי מייל ולא חזרו אלי :) .. השאלה שלי ... אם זה שווה משהו... אם אפשר להתקדם בליגות, איך זה עובד בכלל.. הרשיון הזה.. יש לו איזהשהי משמעות? שווה את הכסף? הליגות.. איך הן עובדות? לפי מה? גיל? משקל? ניסיון? מצטער על הבורות שלי בנושא.. פשוט לא מצאתי מידע בשום מקום.. תודה לעוזרים!

BaZbAzOn

New member
ברוכים הבאים

לפורום ולענף
ראשית, ראוי שתדע שללא הכשרה בסיסית לא תנתן לך הזכות להתחרות במרוצים. התכנים שמועברים בקורסים מסלולים הנם הכרחיים לרכישת טכניקה בסיסית לנהיגה ולא בכדי הוא תנאי לתחרויות. אז אם אתה מעוניין להכנס לעסק הזה- חובה לעבור קורס (בלי רצון להתאבל על זה אח"כ). אתה מוזמן להכנס ל"מאמרים" שם מופיעים כל המסלולים בהם מועברים קורסים. רוב הליגות מחולקות לפי קטגוריות של גיל ומשקל בצורה הזו: ג'וניורים- מתחרים להם לא מלאו 17 שנים, פחות מ- 80 ק"ג סניורים- מתחרים בין הגילאים 17-40 שנים, פחות מ- 80 ק"ג מאסטרים- מתחרים מעל גיל 40 ומעל 80 ק"ג כמובן שלכל ליגה יש שינויים סמנטיים אך זו התמונה הכללית. בהצלחה

Schweppesdude

New member
תודה רבה

תשובה מפורטת בהחלט... אממ.. ההשתתפות בליגה אני מניח כרוכה בתשלום... ?? איך זה עובד מבחינת מי מספק את הקארטינג, ציוד וכול' וכול'?

תשובות..

ברוך הבא.. ההשתתפות בליגה הינה כרוכה בתשלום, לפני כל מירוץ ומירוץ משלמים [המחיר נע בסביבות 200 ש"ח.. תלוי באיזה מסלול]. את הקארטים המסלול מספק כמובן. ציוד- קסדה- ניתן להשתמש בקסדה של המסלול\ לקנות. חליפה- ניתן להשכיר מהמסלול חליפה למירוץ\ לקנות. כמובן שיש עוד ציוד שאותו קונים אם מעוניינים כמו מגן צוואר, כפפות, נעליים וכו'. בהצלחה..

למעלה