שלום לכם

mikilatino

New member
שלום לכם

שלום לכם קוראים לי מיקי ואני מאוד אוהב גלישה מאז שהתחלתי לראות חברים גולשים וגם לראות את הגלישה ב extreme מאוד התלהבתי ואני מאוד רוצה להתחיל לגלוש אמרו לי שכל אחד צריך לקחת לעצמו גלשן שהוא 15 סנטימטרים מעל הגובה שלו עכשיו אני 1.91 אז בערך באיזה גובה עדיף שאני אקנה גלשן ? וגם אם יש לכם מושג כמה עולים גלשנים חדשים או ישנים תודיעו תודה לכם מיקי

maorubin

New member
ברוך הבא...../images/Emo24.gif

שלום לך... קודם כל אני מקווה שתמצא את הפורום יעיל בשבילך ושתמצא בפורום את כל התשובות שאתה מחפש... אני מציע לך להתחיל ממאמר שresh0 כתב.. מאמר לגולשים מתחילים.... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=447&a=25339&c=3032&sc=0&ssc=0 גלשן חדש חבל לקנות זה הרבה כסף וכשאתה מתחיל אתה תתבאס על כל פיצוץ או סדק שיהיה לך... עדיף לקנות גלשן משומש... כנס לקישור הזה. הגלשן אמרו להיות גבוה ממך ב25 ס"מ רחב ועבה... אתה יכול למצוא גלשן משומש בסביבות ה500 שקל...לפי דעתי זה קצת חבל להתחיל עכשיו... אנחנו נכנסים לחורף ואתה תצטרך גם חליפה... אם אה רוצה להתחיל עכשיו קח בחשבון שחליפה גם כן תעלה לך כסף.... אין לי עוד מה להוסיף בינתיים.. אני מקווה ששאר חברי הפורום יוכלו לעזור לך בכל שאר הדברים... בהצלחה!

25 ס"מ מעליך זה מוגזם

אתה לא צריך גלשן שגבוה ממך ביותר מ10 ס"מ. ואתה יכול להסתדר גם יופי עם גלשן שגבוה ממך רק בכמה ס"מ

mikilatino

New member
שלום

תגיד אתה מאשדוד חחח גם אני מאשדוד באיזה אזור אתה גר באשדוד?

maorubin

New member
גיא כבר לא מאשדוד...

גיא מגאנה... הוא כרגע באפריה... בגאנה.. חוזר מתישהו שנה הבאה נראלי... הוא כתב מאמר מצוין על המקום!.. קרא אותו אם בא לך... :)

mikilatino

New member
חחח סבבה

חחחחח טוב שהזכרת לי על המאמר ההוא תגידי יש לך מסנג'ר ?

maorubin

New member
תלוי איך כל אחד מסתדר...

אבל לפי דעתי 10 ס"מ זה גם כן מוגזם.. יותר מידי קטן... חחח בוא נסגור על 15 ס"מ...

mikilatino

New member
תודה רבה

תודה רבה על קבלת הפנים החמה ועל ההסברים למען האמת לא תכננתי לקנות גלשן חדש חחחח כי ברור לי שזה יעלה מאוד יקר משהו כמו 2000 שקל או יותר אפילו תכננתי לקנות גלשן משומש ככה שיעלה בסביבות ה 500 שקל שוב תודה על ההסברים

אני לא יודע איזה מין גלשן תמצא

ב 500 שקל... אני במקומך הייתי משקיע לפחות את ה 800 שקל כדי לקבל גלשן ראשון כמו שצריך ושיחזיק לך את כל התקופה של הלמידה. אם רצית את המסנג'ר שלי אז קח [email protected]

jKiTTiE

New member
אנלא מאשדוד...אני מישוב ליד רחובות

כמה זמן חחח 3 שנים ככה לא כולל חורפים... אתה?!

mikilatino

New member
אהה סבבה

אני לא גולש הרבה זמן משהו כמו 4 חודשים פשוט לפני זה לא הכרתי כל כך את הגלישה אבל כשהכרתי את הגלישה זה התחיל להיראות לי מאוד מיוחד

jKiTTiE

New member
וואי אתה מוזר חחח

אתה גר באשדוד אמרתה נכון!? ואיך לא הכרתה?! נו טוףף שיהיה חחח קיצר המון בהצלחהה =]

mikilatino

New member
חחחחח כנראה לא הבנת אותי נכון

ברור שהכרתי אבל לא בדיוק ידעתי איך לגלוש בגילאים קודמים יותר רק מאז שהתחלתי ללמוד ממש נכנסתי לזה חח

למעלה