שלום לכם.

יכול להיות.

אבל אני יודע טוב מאד שאיני מנסה לפגוע אישית באף אחד, אלא זועם על התערבות בנעשה מצד מי שאינו נוגע בדבר. אם היא אינה יהודיה, מי היא שתחווה דעתה על מה שקרה לי? אולי פקיד האימג`יריישן הגס רוח שדיבר אליי בצורה כ"כ לא ג`נטלמנית היה דוד שלה ?

אולי תעשה טובה לכולנו ותצא מהפורום

הזה?? אנחנו לא בדיוק שמחים שכאלה שכאלה בני אדם חרא כותבים פה!! ואם אתה חושב שלהגיד "רוסיה מסריחה זונה" וחלק מהמשפחה שלה היה מעורב בלהשמיד יהודים זה לא פוגע אז לך לפסיכיאטר!

SpyKid

New member
לא מנסה לפגוע אישית????????

מה עם השורה האחרונה בהודעה שלך?

Janem

New member
דווקא לא :)

לאאאאאאא... ולמה לא... כי....... יש לנו עוד גזען לאוסף...!!!!!!!! רק עוד שניים ויהיה לנו לוח שנה...חח

הצרפתים הם הכי גזענים שיש

והכי אנטיפטים! לא סתם הם רוצים שידברו רק צרפתית בצרפת ואפילו נגד אנגלית ושמעתי הרבה סיפורים כאלו עליהם... ולא סתם הם אוסרים ללבוש דברים שקשורים בדת היהודית והמוסלמית כמו כיפה,מגן דוד, כפייה(למוסלמים) לביתי הספר זה ניראה לי גזענות ענקית...

Drunk Bullet

New member
האיסור חל גם על נוצרים

ז"א שאסור לבוא למוסד לימודי עם צלב. וזאת בכלל לא גזענות, נוצרי יכול להיות גם ערבי וגם צרפתי (גזעים שונים), וכך גם מוסלמי. זאת פשוט התנגדות לסממנים דתיים במוסדות לימודיים. בקשר לאנגלית, זאת לא אנטיפטיות, אלא תוצאה של יריבות בת שנים רבות בין צרפת לאנגליה, ובעיקר עניין של כבוד.

לא יודעת לפני מה ששמעתי

הם עם מאוד אנטיפטי... גם הרגשתי את זה כשה הייתי שם לפני 4 שנים

Ivan Ivanov

New member
הסיבה לאיסור קצת שונה.

בצרפת ישנה בעיה מאוד גדולה שנובעת מגודלה של האוכלוסיה הצפון אפריקאית. מצב טבעי הוא שהאוכלוסיה המקומית חשה לעתים אנטיפטיות כלפי הציבור הצפון אפריקאי ( מוסלמי ברובו) בעל סממני תרבות ודת שונים. אותם הערבים הצפון אפריקאים יוצרים קהילות, בונים מסגדים, ומקמים בתי ספר משלהם וללא ספק משפחותיהם גדולות יותר ממשפחותיהם של הצרפתים הוותיקים, ביטוי לזה אפשר למצוא בחנויות הצאצואים לילדים, בהם חזות מזרחית צפון אפריקאית נפוצה יותר מחזות אירופאית. צרפתי וותיק מפריז, עלול לקבל רושם של השתלטות ערבית על כל גווניה. זאת הסיבה האמתית להופעתם של חוקים שמטרתם למנוע זאת. אחד מחוקים אלה הוא החוק האוסר על לבוש דתי בבתי הספר. אגב, הציבור היהודי להבדיל מהציבור המוסלמי, הינו קטן, השפעתו קטנה יחסית וחלקו כבר עבר תהליך של "צרפתזציה".

../images/Emo122.gif

לא שמתי לב על המילים "היפות" שכתבת.... אתה בהחלט מטומטם...אני מקווה שהמנהל היקר שלנו יימחק את ההודעה הזוועתית הזאת!

AeroSlash

New member
וואי... ../images/Emo122.gif עצוב...

וסתם לידע כללי, אם אתה כזה יהודי גאה, זה היה לפני 60 שנה.. אבל מה זה משנה לך בכלל, את הפנים היפים שלך הראית ב-4 המילים האחרונות של ההודעה שלך.

Drunk Bullet

New member
עכשיו כשאני חושב על זה..

אני לא מתפלא שהוא קיבל תגובות שאינן לרוחו, ברוסיה. לדעתי זה אפילו לא קשור לעניין של לאום. הבן אדם (בעצם לא בדיוק) אידיוט גמור.

i v g y

New member
מסכים מאוד

הוא אדם חסר כבוד לאיש ובטח שהוא יקבל כאלה תגובות בכל מקום שיש בו אנשים שיכולים לראות שהוא חרא של אדם. רק במקום שאנשים שם כמוהו הוא יקבל יחס נורמלי אז שיפנה לשם

GallaxY

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

חזק אתה

wildgirl1

New member
אוקיי כאן בהודעה זאת

אתה מסביר לנו בדיוק מדוע לא קיבלו אותך יפה ברוסיה!! באיזה זכות יש לך לקלל בן אדם? מי נתן לך את הזכות הזאת? היא קיללה אותך? היא אמרה לך משהו מעליב? רק ניסתה להסביר לך דברים מסוימיים גם אם היא טעתה מי נתן לך את הזכות לקלל?! ואחרי זה אתה מתלונן? אין לך שום זכות להתלונן!! אז שב בשקט ותיתבגר תודה! אחרי שתיתבגר תבוא לפורום ותתנצל יפה בפני מי שבפגעת בו, תבין שאתה צריך להתנהג כמו בן אדם ותיסע שוב לטייל ותתנהג כמו בנאדם אני בטוחה שאנשים רבים יתייחסו אליך בנימוס ויפה ורק אותם אנשים שהיו פעם כמוך לא מבוגרים יתייחסו אליך מגעיל, אבל אז אתה כבר תהיה חכם ותידע שהם צריכים להתבגר בדיוק כמו שאתה תלך לעשות עכשיו!! יופי ועכשיו בה ביי לך.

Ivan Ivanov

New member
העם הזה השמיד גם 6 מליון מבני עמה.

ואולי אפילו בעזרתם בכמה תושבים מקומים... וזה היה לפני 60 שנה אגב. את מי אתה מנסה להרשים עם הצהרות מסוג זה? ומדוע אתה מופתע שהתיחסו עליך כמו לזבל? איך אפשר להתיחס אחרת לאחד כמוך?

למעלה