תגיד, אתה פראנואיד?!
מי בכלל דיבר/התייחס אליך?! אתה רואה בכלל לאן שרשרתי את ההודעה שלי?? וגם אם הוא היה במוסקבה, ומכליל "רק" על תושבי העיר (שזה "רק" קרוב ל11 מיליון בני אדם), זה עדיין טמטום, כי אי אפשר להכליל מהפרט לכלל! ושוב אתה מתקיף עם לא שמת לב כן, אני מתקיף, כי נגד טמטום והכללות אידיוטיות אי אפשר להשאר סבלניים וסובלניים. ולא רק שאני מתקיף עכשיו, אני לא מתכוון לשנות את הגישה כשיופיעו הודעות דומות בפורום (והן בטח יופיעו). לא מוצא חן בעינייך? תפנה למנהל. מצידי תבקש ממנו לחסום אותי אם הוא יראה בזה צעד נכון, אבל אני נגד טמטום לא אגיב בהודעות רגועות. ותודה אני מניח שהטמטום זה גם מכוון אליי מן הסתם 2 דברים לי אליך בנושא הזה - דבר ראשון - תראה לאן משורשרת ההודעה. דבר שני - הטמטום מתייחס ל----תופעה---- האינפנטילית להכליל על אוכלוסיה שלמה, בגלל ניסיון אישי עם כמה אנשים (ואני מדבר על הכללות לטוב ולרע). לא קראתי לך מטומטם, ולא קראתי לו מטומטם. אם אתה רואה בעצמך כזה, אל תאשים אותי. ובכלל, נשבר לי מתופעת ה"רגשי" הזאת - את הדיון איתך סגרתי וראית מצוין מה כתבתי וכמה פעמים הסברתי, כך שאין סיבה שתקפוץ בהיעלבות דרמטית כשאני בכלל לא מתייחס אליך בהודעה שכתבתי לפותח הדיון.