שלום לכם.

i v g y

New member
לא בדיוק הבנתי על מי אתה יורד

אבל משום אני המילים שלך מעצבנות אותי

vk3

New member
אם תסביר מה עצבן אותך, אולי...

אף יוכלו לפתח איתך דיון ולהסביר לך

Drunk Bullet

New member
אפשר לחשוב שבמדינות אחרות

היחס לנושא דרכון ישראלי, הוא כ"כ טוב. עד מתי הטמטום הנפוץ, להכליל?? זה שפגשת רבים שהתייחסו אליך בצורה שלילית בגלל הדרכון, לא אומר שכל העם הרוסי כזה. ולא, לא בראשל"צ ולא במקומות אחרים בארץ אתה לא אמור להרגיש דחוי בגלל יהדותך/דרכונך הישראלי. תעשה 1+1 ותבין לבד למה. "מדובר באנשים רעים, מרושעים שהמילה "יושר", אינה קיימת באוצר המילים שלהם" וכנראה שהיכולת לא להכליל בגלל כמה אנשים, על עם של יותר מ150 מיליון, לא קיימת ביכולת השיפוט וההבנה שלך. "רעים ומרושעים"..אם לא היית אומר שהיית בנסיעת עסקים, הייתי מהמר שאתה בן 10 אחרי התבטאויות מגוחכות כאלה. די לטמטום.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לזה התכוונתי!

i v g y

New member
הוא נסע למוסקבה

ולכן הוא מדבר על מוסקבה ולא על מקומות אחרים כי הוא לא היה שם. ככה הוא הרגיש אז יש לו אולי סיבה לכך אני ממש לא מצדיק מה שהוא אמר כי אין לי דיעה בנושא הזה ושוב אתה מתקיף עם לא שמת לב ותודה אני מניח שהטמטום זה גם מכוון אליי מן הסתם.

Drunk Bullet

New member
תגיד, אתה פראנואיד?!

מי בכלל דיבר/התייחס אליך?! אתה רואה בכלל לאן שרשרתי את ההודעה שלי?? וגם אם הוא היה במוסקבה, ומכליל "רק" על תושבי העיר (שזה "רק" קרוב ל11 מיליון בני אדם), זה עדיין טמטום, כי אי אפשר להכליל מהפרט לכלל! ושוב אתה מתקיף עם לא שמת לב כן, אני מתקיף, כי נגד טמטום והכללות אידיוטיות אי אפשר להשאר סבלניים וסובלניים. ולא רק שאני מתקיף עכשיו, אני לא מתכוון לשנות את הגישה כשיופיעו הודעות דומות בפורום (והן בטח יופיעו). לא מוצא חן בעינייך? תפנה למנהל. מצידי תבקש ממנו לחסום אותי אם הוא יראה בזה צעד נכון, אבל אני נגד טמטום לא אגיב בהודעות רגועות. ותודה אני מניח שהטמטום זה גם מכוון אליי מן הסתם 2 דברים לי אליך בנושא הזה - דבר ראשון - תראה לאן משורשרת ההודעה. דבר שני - הטמטום מתייחס ל----תופעה---- האינפנטילית להכליל על אוכלוסיה שלמה, בגלל ניסיון אישי עם כמה אנשים (ואני מדבר על הכללות לטוב ולרע). לא קראתי לך מטומטם, ולא קראתי לו מטומטם. אם אתה רואה בעצמך כזה, אל תאשים אותי. ובכלל, נשבר לי מתופעת ה"רגשי" הזאת - את הדיון איתך סגרתי וראית מצוין מה כתבתי וכמה פעמים הסברתי, כך שאין סיבה שתקפוץ בהיעלבות דרמטית כשאני בכלל לא מתייחס אליך בהודעה שכתבתי לפותח הדיון.

vk3

New member
הגזמת ../images/Emo70.gif

על מה פתחת מהומה יבגניי
מי בכלל רמז אלייך
מתן את התגובות שלך בפעמים הבאות ותחשוב לפני שאתה כותב משהו ותחשוב עוד פעם אחת לפני שאתה לוחץ על " שלח". אם תענה בצורה פחות כעסנית ויותר לעניין ( ולא לאחיות שאין לך) אולי יתייחסו לתגובותייך ביתר שאת
די להשפלה והחוסר כבוד העצמי הזה... העולם בכלל והפורום בפרט ממש לא נגדך ( ו/ או שונאים אותך). התבטא והבע את עצמך בחופשיות, אך אנא ממך שמור על נהלי הפורום וכללי " הבעת דעה"

i v g y

New member
לוקח כל מילה שלי חזרה

מה חשבתי כשבאתי להסביר את האדם המפגר הזה? הוא ממש חסר כבוד ttttttttttttttttt1 וסליחה שלקחתי אישית על הטמטום

Nike07

New member
אתה מכליל לא לעניין כמובן

את הישראלים שונאים בכל העולם ולא רק ברוסיה ככה שאני לא יודע ממה אתה מופתע. ברוסיה חיים בסה"כ אנשים טובים, אבל רובם נמצאים במצב כל כך קשה שהם כבר לא יודעים על מי להוציא את הכעס שלהם. אני לא יודע איזה ביזנס יש לך עם רוסים, אבל אני ממליץ לך, אם בכל זאת אתה רוצה לעבוד במזרח אירופה, לעבוד עם מדינות אחרות כמו אוקראינה או רומניה. היחס שם לא בשמיים, אבל מנסיוני אני יכול להגיד לך שאין שם שנאת ישראל כמו ברוסיה.

AeroSlash

New member
אם תשאל אותי...

זה בכלל לא קשור לדת אלא למוצא. העם הרוסי הוא באמת די אכזר לפי מה שאני זוכרת, אבל אני לא ממש יכולה לשפוט ובטח שאני לא מתכוונת להכליל. אני פשוט מדברת מזכרונות מכיתה ד' או ה'. מה שמזכיר לי, אני רוצה למוסקבה

M a r U s k A

New member
האנטישמיות ברוסיה

מושרשת שם כבר דורות רבים כמו בשאר ארצות אירופה ואין שום דבר מפתיע בכך. יהדותי אומנם שנויה במחלוקת אבל מה שבטוח זה שכשאני אטוס לרוסיה, לראות את המשפחה שלי (הלא יהודית), אני לא מתכוונת להציג לאף אחד דרכון ישראלי כי זה מטומטם, בדיוק כמו שבצרפת אמרתי שאני רוסיה! ולמה אתה מתרגש מכך ששיקרת?! אחרי הכל אתה יודע מה אתה ומי אתה.. חוץ מזה איך אתה יכול להשוות בין קבוצה מסויימת של אנשים אנטישמיים שיצא לך לפגוש ברוסיה לאזרחי ארץ ישראל לא יהודיים שחיים כאן! אני לא יהודיה, גרה בנס ציונה ואם היית מכיר אותי היית מקבל את היחס שאני נותנת לכל החברים שלי כי אני לא מבדילה בין יהודים ולא יהודים, ישראלים ולא ישראלים, חילונים ודתיים בשבילי כולם בני אדם! חוץ מזה אני מרגישה יותר ישראלית מאשר רוסיה ואומנם לא מתחברת ליהדות, אבל מתעניינת בה ומכבדת אותה!

למעלה