שלום לכם.

שלום לכם.

אני לא יודע אם זה המקום לשאול את שאלתי, אבל אנסה. ובכן, שלשום חזרתי משהות בת 50 יום במוסקבה. הרושם שהעם הרוסי נתן עליי הוא רע מאד. מדובר באנשים רעים, מרושעים שהמילה "יושר", אינה קיימת באוצר המילים שלהם. בכל מקום שבו הצגתי עצמי כישראלי, עברתי מסכת השפלות והצקות שא"א לתאר. זה הגיע לידי מצב כזה שנאלצתי להוציא את הדרכון הדני שלי ולהציג עצמי ככזה, ואם יש דבר אחד שאני הכי שונא בעולם, זה להציג עצמי כדני (אני מתבייש בזה. אל תשאלו למה.) שאלתי אליכם, האם זה רק הלא יהודים מתנהגים כך, ואילו היהודים אינם כאלה? וגם אם זה כך, הרי בארץ גם יש נוכחות נכבדה לרוסים שאינם יהודים. כמעט לא יוצא לי לבקר בראשל"צ, אשדוד, פ"ת ונתניה. אבל האם גם שם אזכה ליחס דומה לזה שזכיתי לקבל בבירה הרוסית הקפואה ?

mrmistory

New member
כבר 5-10 שנים כל מי שמציג דרכון...

ישראלי אוכל חרא. יש אי אהבה כלפי יהודים במיוחד במוסקבה. עם היית נראה להם שחור יש מצב שהיית בורח מאנשים קרחים ולא מ-1 אלא מחמולה.

Natalila

New member
עדיף שאני

לא אגיד את דעתי נכון

i v g y

New member
נטי את יכולה להגיד

בכל מקרה זה ידוע שיש שנאה כלפי יהודים ולא רק במוסקבה אני אישית לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד. אני אגיד לכם שאיפה שאני גרתי עדיף היה שלא ידעו שאתה יהודי אלה שידעו קיללו אותי וזה לא היה נעים בכלל. בנושא הזה אין לי דיעה כי אני לא מכיר אותו לעומק ואין לי ניסיון בעניין.

xer

New member
כנ"ל

דבר ראשון שאמרו לי שהלכתי לכיתה א' שם,שאסור לאף אחד לדעת שאתה יהודי. מזל שהשם משפחה שלי הוא לא משהו טיפוסי ליהודי,אז עבר בשלום.

i v g y

New member
אצלי זה היה בעייתי

השם משפחה שלי זה רבינוביץ אבל אולי פשוט הילדים לא ממש ידעו את זה רק מבוגרים בשכונה די התייחסו לא יפה

אנטוליו

New member
אם בענייני ביזנס עסקנו, אל תשכח

שלרוסים נותר טעם מר מכמה יהודים ממולחים שעשו מיליארדים בדרכים לא כ"כ כשרות ואחר כך מצאו מקלט בישראל. כך שטוב עשית שהצגת את עצמך כדני.

magimag

New member
הם "יהודים" רק כשנוח לרוסים, כהרגלם

, לייחס את כל התלאות שלהם אלינו. יש רק יהודי אחד שמצא מקלט בישראל

magimag

New member
ההודעה שלך נראת כאילו נלקחה

מתוך האתר של PHE, כל הבכי והנהי הבלתי פוסק על מר גורלם של הרוסים כי היהודים לקחו להם פה ולקחו להם שם וכמה שהם עם שכולו טוב וזח כשלג והיבבות ממשיכות וממשיכות. תמיד כולם מסביב אשמים בכל הצרות שרוסיה שקועה בהן, כולם חייבים להם משהו.אותי אישית הגישה הזאת מחליאה ואני מקווה שאף אחד לא ישקיע מכספו ברוסיה, הם כל כך רוצים שיצאו לבד מהחרא שהם בעצמם נכנסו עליו

למעלה