שלום לכם

WTR

New member
אל תדאג אני מטפלת בו מצויין

ויש לי את נדב לעד ראיה
לחמוס שלי יש כל מה שהוא צריך (חוץ מחמוס/ה חבר/ה אולי
) ומעבר לזה תודה על הדאגה

שאול DR650

New member
תשמע

לא קראתי את כל התגובות הארוכות פה כי זה יותר מידי בשבילי, אין לי כוח לקרוא את כל זה, אני רק אגיד שמי שלא יודע מה זה פינת חי שלא ידבר סתם, בפינת חי כל החיות אמנם בכלובים אבל החמוסים מוצאים מהכלובים שלהם רוב הזמן ובשאר הזמן הם בד"כ ישנים בתוך הכלובים, הכלוב בשבילם זה כמו חדר שינה. בכלל נועלים את הכלוב רק כדי שלא יגנבו אותם ולא כדי שהם לא יברחו. בקיצור פינת חי זה המקום האידיאלי בשבילם יש שם את כל מה שכתבת, אני לא מבין מאיפה את מסיקה שבפינת חי אין ליטופים אין משחקים ואין חיסונים... כמו שאמרתי עדיף שתדעי על מה את מדברת לפני שאת מעבירה ביקורת כמובן שאת מוזמנת בכל הזדמנות לפינת החי בקיבוץ שדות ים לראות בעצמך, זה עולה 10 שקל להכנס אבל אם את באה לבד אני אכניס אותך בחינם

שאול DR650

New member
אה ובקשר לגיגית

אני לא יודע אבל לי זה נראה בסדר, לא נראה לי שאפשר לטבוע בגיגית מים, הרי אם הם היו טובעים הם היו ישר מתעוררים לא? בכל אופן יכול להיות שאחרי זה הפיקו לקחים אני לא בטוח...

WTR

New member
היי מרינקי

ברוכה הבאה לפורום
קודם כל, אפנה אותך למאמר "קניית חמוס ראשון" כדי להחליט אם מתאים לכם חמוסים. כמו כן, אם יש בבית ילדים מתחת לגיל 13 - לא הייתי ממליצה. לחמוס לוקח זמן להתרגל למשפחה חדשה, בזמן זה הוא נושך חזק מאוד עד כדי בכי לילדים קטנים.

שאלה!...

דיברתם על מזג אוייר חמוס יכול להיות בחדר עם מזגן? מה אתם עושים עם החמוס או עשיתם שהיתם בבצפר? הוא היה בכלוב? חופשי?

WTR

New member
למי השאלות האלו? נראה לי ששירשרת

לא נכון

השאלות הם למי שיודע ו....

לא יוצא לי לשרש באמצע שני הודעות אני מסה אבל הוא כותב את ההודע בסוף!

WTR

New member
לא משרשרים להודעה אם מה שאתה

כותב לא קשור לנושא ההודעה.. בכל אופן, תשובות דיברתם על מזג אוייר חמוס יכול להיות בחדר עם מזגן? הרבה יותר טוב מבחדר עם שמש. הם מסתדרים טוב מאוד עם קור. כמובן שאם קר מדי (=החמוס רועד) יש לשים לו כריות חימום או בדים שיוכל להתכסות איתם. מה אתם עושים עם החמוס או עשיתם שהיתם בבצפר? אם היו אנשים בבית בזמן שהלכתי הוא היה בכלוב וכשחזרתי שיחררתי אותו. אם לא היו, הוא היה פשוט נשאר לבד בבית.

למעלה