שלום לכם :]

שלום לכם :]

אני חדשה כאן כפי שאתם רואים. אני שמחה לראות שקיים פורום כזה בתפוז... נמצאת כבר מעל שנה ולא שמתי לב לפורום, מוזר... בכל מקרה, קצת על עצמי- יהודיה נוצריה. מוזר, אני שומרת על החגים של שתי העדות. יוצאת עם ערבי מוסלמי זה חצי שנה... בקשר עם הרבה מוסלמים מכל הכיוונים. יוצאת בלי שהמשפחה תדע. לא אמא לא אבא לא אף אחד, בסתר. נמצאת במשפחה המבקרת מאוד את הדת המוסלמית. הערבים אצלנו בחיים לא יוזכרו, כי עם כן יהפכו לדיון וזה לא דבר שכדאי לשמוע במשפחתי. שמחה שלמוע שיש עוד אנשים לא צבועים וגזענים בעולם הזה. מקווה שיהיו יותר ויותר... :] שנה טובה לכולם

../images/Emo127.gifברוכה הבאה

הגעת למקום הנכון כי כאן מנסים לשבור את מחסומי השנאה והפחד ולהגיע להדברות תוך כדי שמירה על מה שאנחנו מאמינים. אם יש משהו טוב בכתיבה מפורום הזה זה שבניגוד לויכוחים עם אנשים אחרים את יכולה לכתוב ולומר כאן את כל אשר על ליבך מבלי שיקטעו אותך ואנשים יהיו חייבים לקרוא מה שאת כותבת לפני שהם מגיבים. עלי והצליחי.

motyka

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

נקווה שהפורום יהפוך לביתך הווירטואלי

לצערי אני כמעט ולא נמצאת באינטרנט

תופיע תגובה שלי אולי אחת לשבוע נראה לי. בקושי אני עוקבת אחרי מה שאני עושה... אין לי ממש זמן לפעמיים, בשעות הלילה..

Azazel

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif

סליחה על השאלה הישירה משהו, אבל מה הצביעות והגזענות שהורייך מפגינים בדיונים הללו? האם הם גזענים באמת?

הוו כמה תגובות ../images/Emo9.gif

רוב הפורומים ההודעה שלי ישר עוברת לעמוד השני
לגבי השאלה, כן לצערי. הם לא מוכנים לקבל מוסלמי קרוב לחיים שלהם או לסביבה. אבא שלי בלי הפסקה רב עם ערבים, אם זה בעבודה, ברחוב, אפילו עם ערבי רק מסתכל עליו יש לו טענות. הם לא מכירים ולא הכירו מוסלמי אחד ומוכנים להגיד שהם חרא של עם. שצריך להרוג את כולם. יש לי משפחה מאוד צבאית יחסית. כולם בעד צבא ויד נוקשה במשפחה וכמובן- להרחיב את היהדות והנצרות במשפחה. להרחיב את האמונה. להרוג כמה שיותר בשטחים. כן גם כאלה יש, לחשוב שהם במשפחה שלי מצער אותי מאוד. לחשוב שאני שייכת למשפחה שלא שמה זין על כמה חפים מפשע יהרגו, מבייש אותי להיות חלק מזה. אני לא... אבל ברגע שמשפחתי תדע על היחסים שיש לי עם מוסלמים, אפילו עם רק ידעו שיש לי שלום ולהתראות מתוך נימוס עם אחד מהם, לא נראה לי שאני אצא מהבית יותר בחיים שלי. או בכלל אצא חייה מזה. אי אפשר להסביר את השנאה שעברה משפחתי. מצד האבא עם זה בהיותו נוצרי ומצד האמא במיוחד בשואה בהיותה יהודיה. ככה שכנראה היא מפנה את כל השנאה וכל האשמה על המוסלמים. הערבים. היא חושבת שהטלויזיה היא מראה אמת. קצת קשה לי לנסח את אופן המחשבה של משפחתי. אבל אי אפשר להאמין, באמת... אני בטוחה שיש יותר גזענים יותר צבועים. אבל בכלליות מבייש אותי שאני חלק מזה. כי אני ממש לא כזאת. אין לי בעיה עם אף אחד.

Azazel

New member
כמה דברים../images/Emo70.gif

א) ראשית, זה מצער מאוד לשמוע שאת גרה במשפחה כזאת - אבל מצד שני זה מקרה מעניין משהו, של יהודים ונוצרים מסתדרים ככה, ואני יכול לנחש שאת, ממש כמוני, עולה מברה"מ. ב) שנית, חשוב מאוד שתשכילי לשמור על קשר עם הורייך למרות הכל. ג) שלישית, ועכשיו אני אומר משהו שיכול להיות קצת לא נעים, אבל מה אומרת משפחתו על זה? האם הגישה שלהם יותר טובה ממשפחתיך - מניסיון אישי, צפי להפתעה לא נעימה ( אך יכול להיות שגם את לא תתקלי בבעיות כמו שבנים נתקלים בהם - רכושנות וכל זה ) ד) האם ההורים שלך אשכרה דתיים? או סתם "מסומנים כיהודים/נוצרים" ע"פ הרבנות ימ"ש?

הממ אז ככה

א- כן אני עולה מברה"מ, אבל עליתי בגיל קטן יחסית [6], ככה שאני כמעט שלא זוכרת משם כלום ואין לי שום דבר שיכול להזכיר זאת... ב- בטח שיש לי קשר עם הורי למרות הכל. הרי כמו שציינתי קודם הם לא יודעים על הקשר שלי עם החבר שלי. כי לפני זה לא הסכימו אז אמרתי שאני לא יוצאת איתו. למרות שיש חלק במשפחה שיודע שאני כן יכולה לסמוך עליו לא נהנים מהרעיון אבל מנסים לא להתערב. וגם הורי חושדים ואני בטוחה שהם יודעים שאני עדין איתו פשוט אין להם הוכחות לכך... ג-משפחתו למרות הכל לא מעניין אותה מה משפחתי חושבת על זה הם לא מכיירם אותי פנים מול פנים רק בטלפון כי אנחנו מקצוות שונים בארץ בכלל. יש לו אח שגם לחברה שלו היה אותו בלאגן ובסוף הם התחתנו למרות הכל אמא שלו באה בגישה של "מה את בכלל מקשיבה להורים שלך תעשי מה שבראש שלך." היא ממש מערכיה ומכבדת אותי. אין לי בעיה עם משפחתו. בעיה ברכושנות? לא הבנתי למה אתה בדיוק מתכוון, מצטערת. ד- הם חוגגים את שני החגים. לא דתיים, הם מסורתיים. מוזר אבל אני כמה שאני מסומנת אצלם כיהודיה נוצריה. פה כמובן בארץ רק יהודיה אני מכבדת את היהדות שומרת על החגים בנצרות למרות זאת אני לא נוגעת...

Azazel

New member
הכוונה שלי לרכושנות,

זה שאם תהיה לו אחות, ואני ארצה לצאת איתה, הם לא יהיו כל כך ליברליים בנושא, מהניסיון שלי.

מי יודע.. אולי... ../images/Emo13.gif חח

קראתי את המשפט שלך, אני כל כך לא מסכימה איתו אבל זה נושא אחר.

kgjghy

New member
האם יש חסה מתפשטת ערבית?

אחת שיוצאת חצי שנה או יותר עם יהודי ונמצאת 'בקשר עם הרבה יהודים מכל הכיוונים'? לא הייתי רוצה להיות במקומה לכשיתגלה הסוד בכפר.

Azazel

New member
משהו שלא אוהבים לדבר עליו,הא?../images/Emo4.gif

דווקא היה לנו כאן איזה בחור יהודי שנפגש עם בחורה ערביה, וההורים שלה היו בסדר עם זה. אבל בגדול זה יוצא מן הכלל.

kgjghy

New member
כניראה לא הבנת את השאלה

מדובר ב*ערבייה* (אישה) המתקשרת עם *יהודים* (גברים), ולא להיפך כמו במיקרה שלך.

למעלה