שלום לכם

דממה

New member
שלום לכם

ילדותי היתה מלאת אלימות, מכל סוגיה. אבי היה הכוכב הראשי ואימי כוכבת המשנה בסרט האימה שלי. בחודש האחרון פתחתי בטיפול פסיכיאטרי ופסיכולוגי לראשונה בחיי, והתחלתי לגעת ברגעים האלו שהרסו לי את החיים. לאחרונה גם פתחתי בלוג בו אני מספר מהעבר הרחוק, הקרוב ולעיתים ההווה, קצת קשה לי לכתוב במתכונת של פורום, ומעטות החשיפות שמצאתי בנושא, כאילו יש הסכמה שבשתיקה שעל זה לא מדברים... כרגע אני עובר את אחת התקופות הקשות ביותר בחיי, התמודדות עם הדברים מהם אני מפחד. אני קורא לכם הורים צעירים, הורים לעתיד, אל תרימו יד על ילדיכם לעולם, אם אתם לא מסוגלים לגדל ילד באהבה עדיף שלא תביאו ילדים לעולם, אם היתה לי הברירה הייתי מעדיף לא להיוולד לתוך החיים האלה כלל.

s h o o s h a

New member
לך, באופן הכי אישי שאפשר

קראתי את הדברים... קראתי גם את ה'תקציר' בכרטיס... מרגישה עכשיו יותר שעצם היותו של הפורום הזה פתוח למי שזקוק ורוצה הוא דרך מצוינת לגרש את השדים הנוראים שמשתוללים בתוכנו. נכון כי פורום משול לאולם ענק שמסתובבים בו אנשים מסוגים שונים, אבל אם אמשיך באותו משל, הרי שבאוּלם הזה יש וימצאו אנשים שיוכלו לסייע. במילה, בחיבוק, בהקשבה. 'הסכמה שבשתיקה' ... יש משהו בדריך. הרבה משהו, משום שאנשים חוששים, מתביישים, לא מוכנים להאמין שקרה להם. אני כאן, להקשיב, חברי הפורום כאן כדי להקשיב גם. אל תחשוש לפתוח את סגור לבך. הבלוג- שיטה נפלאה 'לרוקן' את מה שמכאיב ומציק. והפורום? כאשר ירגיש לך תכתוב. כתבת על עצמך "רגיש, כואב, עצוב, סובל, מחפש את עצמו, מנסה לשנות, רוצה להיפתח, סגור, לבד, שתיקות, כותב, מפחד מאנשים, במיוחד מאבא שלי, יודע הרבה, אך מבין מעט, חושב, מתלבט, נעלם" ומכל אלו, מתוך הכאב אני מבקשת ממך דבר אחד- אל תיעלם עם כל השאר אפשר להתמודד, אפשר להצליח, אפשר מתוך כל הרע לצמוח ולהצמיח המון טוב ואושר. תהיה!

s h o o s h a

New member
הפחד לא ינצח

ישנן מועקות כל כך כבדות בלב אנשים רבים. הרבה סבל שנמשך שנים. הרבה פחד לדבר על הכאב. הפחד לחשוף את האימה שמלווה את חיי היומיום של ילדים, נשים וגברים. הקומונה הנה בית שבו ניתן יהיה לפרוק. איש איש על פי יכולותיו. בקומונה נוכל לדבר, לשתף, להתייעץ. נלמד איך לא לחזור על טעויות, נתחזק ונאמין כי מה שאירע מעולם לא היה באשמתנו, מעולם לא הגיע לנו. מקום שקט, נינוח ומעניק ביטחון תנסה להיות הקומונה. הקומונה תפעל בסמיכות לפורום 227, הקומונה סגורה ואני תקווה כי תיתן מענה הולם למי שרוצה לדבר.

למעלה