שלום לכם!

שלום לכם!

אני עוקבת אחרי כל הדיונים שנעשו כאן בחודשים האחרונים, ורק הבוקר בחרתי להגיב, אני מעריצה של פוליקר כבר שנים מחזרתו לבמות בתקופת הילד שבך, היתי בהמון הופעות וגם היינו ניפגשים אחרי הופעות. מה שרציתי להגיד זה שהפורום היה נראה באמת נחמד והיה כיף להיכנס ולקרוא את התגובות שלכם ואת הסיפורים על ההופעות ולראות את כל ההתרגשות לפני כל הופעה, אבל לאחרונה שמתי לב שיש בעיה שמפריעה לפורום להתפתח לכיוונים חיוביים, לא רק שחלה ירידה ברמת התגובות אלא שהוא הפך לפורום של ירידות הדדיות בין חברי הפורום, וחבל. מגיע לפוליקר הענק הזה הרבה יותר. מצטערת מראש אם ההודעה נשמעת קצת בוטה, כי מי אני בעצם שאגיד לכם על מה לדבר פה, אבל... אני מביאה את דעתי כאחת שמסתכלת מהצד וזה לא נראה מפה כזה טוב. והרשו לי לסיום, לא כולם נראים מגוחך, יש כמה שבאמת כתבו בצורה עניינית ונעלמו (וחבל הם היו הכוח האמיתי של הפורום הזה.) שיהיה לכם יום טוב ותהנו בהופעה הקרובה וטיפ קטן לסיום- תתחילו לדבר פה על יהודה הפורום שלו ובשבילו, הסיפורים האישיים שלכם לא מעניינים כאן אף אחד, לשם כך יש לכולכם מסנג'ר ואני בטוחה שאת השיחות הפרטיות תוכלו לעשות דרכו...

ספי סול

New member
באגס היחידה...את בהחלט צודקת

גם אני הצטרפתי לא מזמן לפורום ובהתחלה נורא נהניתי היו פה אנשים נורא מקסימים שענו לי על הרבה שאלות ועזרו לי המון, והיתה אח"כ תחושה של ריבים וסכסוכים ואני נמנע מלהיכנס לזה, לכן פרשתי מלכתוב ולהגיב כאן. עד שהבעיה תפטר... יום טוב גם לך באגס... אגב, זה שפן או ארנב?

willo1

New member
אז כמו שאמרתי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורומינו הקט
אני יודעת על מה את מדברת, אל דאגה. זה בטיפול
על האכפתיות

ענתי44

New member
בוקר טוב לך

זה אומנם יום חגיגי היום- ההופעה!!!!!! ואני לא רוצה להעיב עליו עם תגובה למה שכתבת, במיוחד כשאני מסכימה עם רוח הדברים, אבל,טבעי לפעמים שיש ירידה בפעילות הפורום. אנשים עסוקים, חולים או נמצאים בחו"ל. למעט יום אחד גרוע בו סערו הרוחות אני לא רואה ירידות הדדיות בין חברי הפורום.אלו שבעיניך, כנראה למעט אחד, כתבו בצורה עיניינית יחזרו לפורום. ונכון, זהו פורום של ועל יהודה פוליקר אבל, מדרך הטבע,גם גולשים לדברים שוליים אחרים. וכשמכירים והופכים חברים וירטואליים אז הסיפורים האישיים כן מעניינים. אני כל יום למשל, גם כשאין לי הרבה זמן חושבת על אבא של קרן ומייחלת להחלמתו או סופרת את הימים לשיחרור של איתמר ומאחלת לליזי הנאה מהשירות הלאומי שלה.אני חולקת עליך בנושא זה וחושבת שהסיפורים האישיים שמאירים את מעריצי פוליקר באור נוסף הם חלק מהפורום. אבל מכבדת מאוד את דעתך.והשימוש במסינג'ר נעשה.בלי קשר. את נראת ונשמעת אדם מעניין ואני זורקת לך כפפה. אנא תיזמי נושאים הקשורים לפוליקר ותשדרגי את הפורום. מאחלת לך הנאה בהופעה. אני יודעת שאני הולכת ליהנות מכל רגע

ספי סול

New member
איזה יום שמח לי היום...איזה יום...

טבקשר למה שאמרת ענתי יאיר לא יחזור לכתוב בגלל שטויות וחבל הוא היה מאוד פעיל בתקופה שהוא כתב... לי הוא מאוד חסר הוא עזר לי המון חוץ מיאיר הקנגורו עוד מישהי שנורא חסרה לי כאן בפורום היא רינה...

למעלה