שלום לכם.

שלום לכם.

ראיתי במקרה את הפורום שלכם, אני נכנס ומספר לכם מקרה שהיה לי לפני כמה שבועות. הייתי במסעדה בלונדון בשם "רויסטון אנד פרסקוט". מסעדה חמודה עם ברווז אלוהי. כשישבתי שם ותוך כדי שאני אוכל ראיתי שכמה שולחנות ממני יושב אלן ריקמן עם איזה חבר שלו. אני לא ממש מעריץ את השחקן, אבל זכרתי אותו מכמה סרטים שראיתי בחיי. ניגשתי אליו, וביקשתי ממנו חתימה. הוא אמר לי לבוא עוד רבע שעה. לאחר כ20 דקות (על השעון), ניגשתי אליו שוב עם העט והנייר. מה שקרה לאחר מכן היה לא יאומן. הוא לקח את העט, הטיח אותו בפרצוף שלי והתחיל לצעוק: יא חתיכת חרא, לא יכול לתת לי לאכול בשקט. (הוא סיים מזמן לאכול ושוחח עם חבר שלו) עוף לי מהעיניים , לא רוצה לחתום לך, יא מוצץ זרגים. לאחר מכן הפליט עוד כמה קללות עסיסיות וירק עליי. חבר שלי שראה את זה התעצבן ורצה להרביץ לו, קמה מהומת אלוהים. הרגעתי את חבר שלי, אבל מה שאני רוצה לומר זה שאני המום איך אנשים מעריצים את החלאה הזאת. בושה.

בסדר..

אני גרה בלונדון ואלן בעלי, יש לנו 50 ילדים.. ולי אישית יש עוד 50 מדניאל..(כולם בפנמיות..) ויש לי 5 תאומות ואחת מהן לומדת באורט קרית ביאלק ומתחזה לעצמי.. נעים מאוד.. מיס נטע ריקמן.

אני חושב

שעם הציניות שלך את לא תגיעי רחוק. מה עוד שזו ציניות מטופשת של ילדה קטנה. אני נשבע לך שזה היה ! אני הייתי שם ואף אחד לא יקח ממני את החוויה הזאת. את לא חייבת להאמין לי.

Zeitonie

New member
בדיוק!

היא לא חייבת להאמין לך. זה שאתה היית שם, לא הופך את העניין לאמיתי, בדיוק כמו שזה לא הופך אותו לשקרי. וזהו.

בסדר...

אני לא .. ובקשר לציניות של ילדה קטנה.. אתה בחרת להביע את זה על דפי הפורום.. וזאת תגובתי.. יש לך בעיה? יש פה שתי מנהלות.. תפנה להן.. אני לא עשיתי שום דבר רע.
המשך יום נעים!

מלאכית16

New member
אני נוטה לא להאמין לך..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

שמעתי מיליון ואחת סיפורים על אלן ריקמן (וכמה מהם מחברות ממש טובות שלי שפגשו אותו..) ובאף אחד מהם הוא לא התנהג אפילו קרוב למה שתיארת... אני חושבת שמיליון כנגד אחד, זה די מכריע את העניין... אבל בכלל, אני לא אאמין עד שאראה זאת במו עיני...

תראי,

את פה המנהלת ואם את חושבת שאני משקר, המשמעות היא שאני טרול, וככזה את צריכה לחסום אותי. אבל, אני לא טרול אלא אדם פשוט שעבר את החוייה הזאת. אם את רוצה להאמין או לא להאמין זה עניין שלך. אני יודע בדיוק מה היה, ואני יודע שזה היה. תאמיני לי שאני עצמי המום מזה לא פחות ממך. תמיד ידעתי שהבריטים הם אנשים נחמדים ומנומסים, אבל הנה יש כאלה גסי רוח. אלן ריקמן אחד מהם. נקודה. תעשי מה שאת רוצה עם המידע הזה.

אתה יודע מה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

בוא נצא מנקודת הנחה שהוא כן אמר את זה אוקיי? אתה בנאדם נכון? בתור אחד כזה אתה צריך לדעת שלכל אדם יש את המצבי רוח, האירועים והתגובות שלו. אף פעם לא טענתי שאלך ריקמן הוא לא אנושי. ואם באמת הוא התנהג ככה אני בטוחה שזה לא עניין אישי
אתה לא יודע מה עבר עליו באותו זמן...וכו'. מבין

אני לא צריך לדעת מה עבר עליו !

הוא, מה לעשות, לא אדם פרטי. הוא אדם ציבורי, כי הוא בחר להיות כזה. הוא לא יכול להתחיל להשתולל ולנבל את הפה שלו במסעדה לונדונית רגועה. אני אזרח בריטי בדיוק כמוהו, ואין לו זכות להרים עליי צעקות סתם. אם הוא היה במצב רוח רע, הוא היה נשאר בבית ושותה שרי. לא יוצא למסעדה יוקרתית וצוחק יחד עם חבר ! אז תפסיקי לנסות להגן עליו. אני מכיר את הבנות האלה שמתי שמרביצים להם או מקללים אותם זה מדליק אותם והם מוכנות להוריד את התחתונים במקום. יכול להיות שאת כזאת. זה זכותך. אני לא ! מצטער, כנראה אני דפוק.

Zeitonie

New member
כנראה באמת.

מה הקטע שלך? למה ישר לרדת לקוים של "אולי את אחת מהן"? לא חייבים להאמין לך. לא חייבים להסכים איתך. תפנים את זה וזהו. אגב, הוא לא אדם ציבורי. אדם ציבורי הוא פוליטיקאי, חמנהיג וכ'ו. שחקנים הם פשוט אנשים שאנשים אחרים יודעים להכיר ולזהות. זה לא הופך אותם לשייכים לציבור הרחב. לכולם יש זכות להיות מעוצבנים, כעוסים ולא בדיוק סמיילי מחייך ושמנמן כל הזמן.

הם ירדו לך באמת?

אז את מהאלה שאוהבות אותם "שנונים" ו"אנדרסטייטמנטים". נו, מה אני יעשה?

לא.

ולמען האמת , אני לא אוהבת אותם מקוטלגים.. אם אני אוהבת אותם. אני פשוט אוהבת אותם. ולדעתי את עובר את כול הגבול . אז כדי שתפסיק. לא עשינו לך שום דבר רע. אנחנו פשוט לא מאמינים לך. זו זכותנו!

מלאכית16

New member
טוב..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

תשמע לי...את ההודעה שכתבתי על "תרבות דיבור" וכאלו, כתבתי לפני שראיתי את כל השרשור, וחבל...כי כנראה שחסרה לך קצת תרבות דיבור. אז או שאתה נרגע עם השפה שלך, או שאני באמת אחסום אותך...אני לא אסבול כזה דיבור לחברי הפורום שלי בפרט, ולאף אדם בכלל
ראה זאת כאזהרה חמורה...

למעלה