שלום לכם..!

שלום לכם..!

נעים מאוד, אני ליאת. לא כל כך מסתובבת כאן, אבל אוהבת את אלאניס גם. בתור שכזאת, התגלגל לידי דיסק של אלאניס שלא הכרתי. זה דיסק ישן שלה, מאוד ישן, שאין לי מושג עד כמה הוא נפוץ. שמו now is the time עכשיו, אין דרך נחמדה לומר את זה, הדיסק הזה הוא קקפוניה במיטבה. באמת. לגמרי. ואומרת את זה מישהי שאוהבת את אלאניס. לא מצאתי שום עדות על גבי הדיסק עצמו בקשר למועד ההקלטה שלו, אבל לפי איך שהיא נראית שם נדמה לי שהדיסק הוא עדות מזעזעת לאופנת שנות השמונים (אם כי היא היתה צעירה מדי שם, כך שאולי מישהו השתלט עליה בשנות התשעים והכריח אותה לענוד טבעות אימים על האצבעות) אז מה אני בעצם רוצה לומר? מכיוון שהדיסק הזה מעלה אבק אצלי (הוא הבהיל את המערכת שלי), חשבתי להעביר אותו אחר כבוד למישהו שידע להעריך אותו. רוצים..?

צד שני (לבעי לב חזק בלבד!)

שימו לב לתלתלים (אם לא תסתנוורו מהטבעות) אתם עושים מפגשי פורום מדי פעם?

AlanisJunkie

New member
אני רוצה!!!!

ואחרי שהייתי הראשון לדרוש, אני אביא גם פירוט...:)

AlanisJunkie

New member
אוקיי, אז לגבי האלבום.

אלאניס היתה בת 18 כשהוא שוחרר באוגוסט 92, הוא מכיל 10 שירים. האלבום הזה, כמו קודמו ששמו היה פשוט "Alanis", הם אלבומי פום שאלאניס שחררה בצעירותה, ולכן לא מוזכרים יותר מדי בביוגרפיות של אלאניס. ולפיכך, Jagged Little Pill תמיד מוצג כאלבום הבכורה שלה, ואומנם זה נכון רק אם אומרים שהוא אלבום הבכורה שלה כאומן בוגר. בכל מקרה - אלאניס לא שרה את השירים מהדיסק הזה בשום הופעה, וזו תקופה שהיא היתה בה, כאמור, נערה, והמוזיקה שיש בדיסק היא בהתאם - פופ קופצני סטייל בריטני ספירס.

שמעת פעם את הדיסק הזה?

בריטני ספירס זאת הגדרה די קולעת. (אם כי הגיטרות, האנרגיות של הילדה המופרעת..) אני בשמחה אעביר לך את אסון הטבע הזה, אבל רק בקשה אחת: שכל חברי הפורום שיחשקו בהעתק של הפנינה הזו יוכלו לקבל כזאת, בסדר?

AlanisJunkie

New member
אני מאמין שכל מי שחפץ אי פעם

להאזין לשירים האלה, עשה זאת - כי לא בעייה ממש להשיג את האלבום הזה וקודמו באימיול או בפורומים של אלאניס בחו"ל.
מה שכן, בתור אחד שאלאניס מלווה אותו כבר הרבה שנים - יהיה נחמד לאחוז בדיסק הזה, שאגב, אם זו העטיפה (התמונה ששמת) - אז כנראה שזו לא הגירסה הרשמית של האלבום, כי העטיפה המקורית שלו היא זו ->

תודה שהעטיפה שלי מנצחת

בעיקר הצד האחורי של התלתלים והטבעות. אין לי מושג לגבי איזו גירסא זו, היא הועברה אלי מיד שלישית ולא היתה לי הזדמנות לשאול. ולגבי האימיול, אתה כמובן צודק (דהה)

היא סיימה את סיבוב ההופעות שלה

ב2002 בטונרנטו עם ביצוע לשיר too hot מהדיסק alanis שהיה הלהיט הכי גדול שלה בקנדה בצעירותה.

כאן יש כניראה שני דיסקים

אחד באמת בשם "אלאניס", והוא אכן כולל עשרה שירים והשני בשם now is the time ויש בו שמונה שירים נוספים הנה הרשימה ---> מכיר את הדיסק השני?

Jagged chaos

New member
שלא תזלזלי ב- jagged רק...

שלא תבואי בגישה של "פאק, היא היתה זמרת פופ, לא הלך לה, הלכה לרוק...". האלבומים האלה היו כישלון ובדיחה בקנדה, מה שגרם לה להרבה לחץ\אכזבה\כאב\מודעות\התפכחות\ציניות\פסימיות. קיצור, התקופה הקנדית שלה אלאניס עדיין היתה עוד נאיבית שחושבת שבעולם יש צדק, ב- JAGGED, היא כבר צועקת all I really want is some JUSTICE אגב, ב-99, האלבומים הוצאו מחדש בקנדה, אלאניס אמרה בתגובה "אין לי בושה בהם, אני לא שונאת אותם, אבל אני לא יכולה לראות את עצמי שרה אותם שוב, for obvious reasons..."

בחיי, מבטיחה לא לזלזל בהם יותר

כמעט לגמרי לעולם ובכלל. מבטיחה להשתדל לפחות. וסליחה אם ככה, בטעות, פגעתי.

טעות בידייך אמיל

האלבום הראשון של אלאניס בקנדה היה הצלחה גדולה. הוא מכר יפה, הוציא כמה להיטים, זיכה את אלאניס בג'ונו (הגארמי הקנדי) והיא אפילו יצא לסיבוב הופעות באותה תקופה. השני שלה now is the time היה פחות מצליח.

Jagged chaos

New member
אבל עדיין היה נחשב בדיחה

..כל העסק הפופ-דאנס של אלאניס, אף אחד לא לקח אותה ברצינות, אפילו לא היא את עצמה.

היום זה נראה לך בדיחה

אתה שוכח שהיא היה בת 17 שהדיסק הראשון יצא ועדיין היא היתה אחראית על כתיבת השירים! אז לא נראה לי שהיא החשיבה אז את השירים שלה לבדיחה. היום אני בטוח שהיא לא מסוגלת לשמוע אפילו חצי דיסק. אני גם לא חושב שאנשים התייחסו לאלאניס כבדיחה להפך אנשים מאוד העריכו את זה שילדה בת 17 שעושה פופ מתוק עדיין כותבת את השירים שלה.

Jagged chaos

New member
../images/Emo4.gif

"אנשים מאוד העריכו את זה שילדה בת 17 שעושה פופ מתוק עדיין כותבת את השירים שלה..." לא כל מי שרושם את השירים של עצמו צריך לקבל כבוד. במיוחד עוד השטויות שהיא כתבה בגיל 17, רואים שלא היתה לה מודעות עצמית ורגשית בשיט אז והיא היתה צריכה לעבור דברים באמת בשביל לבטא אותם. גם בריטני ספירס רשמה חלק מהשירים שלה, למישהו יש אומץ להגיד שהיא נלקחת ברצינות מבחינתו? אבריל לאבין, הראשון שלה יצא בגיל 17, ועוד יותר מזה, היא לא עשתה פופ-דאנס דביק, היא עשתה רוק-פופ, מישהו באמת (אבל מישהו רציני) לקח אותה ברצינות? ואני, שהייתי בן 14 אז, חשבתי שהיא בדיחה פתטית עם כל העניבות שלה והתדמית ה"אני-מאגניבה-אני-לובשת-ניטים". פיונה אפל מלכה
, שבגיל 17 הגיע לרמות כתיבה מפחידות (בצורה חיובית המפחידות).

Rוית

New member
מממ אבל אתה מכליל פה..

את מכליל פה את עצמך עם כל קנדה.. את אתה מצאת את זה מגוחך אבל אתה צריך להבין שקנדה העריצה את הילדה הזו דווקא בגלל השני אלבומים האלו, וזה שהיא היתה ילדה צעירה שכותבת את הכל בעצמה זה רק נתן לה עוד קרטידים שם וכן, כמו שדן רשם - כבוד. אל תבלבל את זה עם התקופה שבאה אחרי בעולם ולא רק בקנדה וחשפה את אלאניס האמיתית או לחילופין, כמו שרשמתי בהתחלה, אל תבלבל את זה עם איך שאתה רואה את האלבומים האלו היום..

אתה שוכח שגם אז זה לא היה כול כך

מקובל שנערות בנות 16-17 מוציאות דיסקים ובמיוחד שהם כותבות לעצמם שירים. היום זה הרבה יותר מקובל אז זה ממש לא היה.

Rוית

New member
אחחח יוסי הקדים אותי ../images/Emo10.gif

מעניין שככה זה נראה אצלך כי באמת יש לזה עטיפה אחרת, לדעתי יש לך דיסק כפול של הדיסק הראשון והשני (לפי העטיפה האחורית שמכילה פרטים על שני הדיסקים) שזה אפילו עוד יותר מיוחד.. בכל מקרה, את מוזמנת להישאר בפורום ולהנות

chilland

New member
לפעמים יש לי...

...תחושה שאנשים שוכחים שכל סוג מוזיקה הוא לגיטימי(ואני לא מחשיב מוזיקת תעמולה נאצית..סתם לידע כללי) . אני באופן אישי וסביר להניח הרבה אנשים פה בפורום לא אוהבים כל מיני "שירי פופ דביליים" אבל זה עדיין לא עושה את מי שמקשיב להם או את מי שעושה אותם לפחות טוב. חוץ מזה SEX DRUGS R-O-C-K N'-R-O-L-L

למעלה