שלום לכם

שלום לכם

דיברנו פה על חוכמה בינה דעת "יש לי את ספר" "קראתי את הספר" "הבנתי את הספר" וברגע שאני באמת אבל באמת מבין את "הספר" הדברים יוצאים לפעול. אתמול הייתי אצל ידידה שלי מטפלת אלטרנטיבית (אשמח להמליץ בפרטי) ובטיפול חזרתי לנקודות של דברים שעשיתי שמחברים אותי לרוחניות-"ברידרבסינג" "ויפסנה" "לימודי קבלה-הלימוד של ימימה" וכל "הספרים" שקראתי עדיין לא הבנתי אני עדיין לא עומד בעולם הזה בזכות עצמי עדיין חש לא ממשי והיום כאשר הנישאוין שלי בסכנת פירוק אני פשוט מפחד מרגיש שאישתי היא החיבור שלי למציאות לקרקע נכון שלא מוותרים על נישאוין על אהבה בקלות אבל גם אם אין ברירה וכן זה לא צריך להיות מלווה בפחד קיומי עדיין לא השכלתי להבין שאני חיי וקיים בזכות עצמי.

../images/Emo24.gif מסתובב יקירי

אהבתי לקרוא, לא משום התוכן אלא משום הפתיחות, וגם אם אין לי תשובות עבורך, דע שאני כמעט מזדהה איתך.. ולא, זה לא ממש קל. אני לא נשואה וכאלה אבל אדם מאד יקר (כמעט הכי יקר בעולם) חווה בערך את מה שכתבת. לא היו לי עצות עבורו, ואין לי עצות עבורך יקירי. אני פה, מקשיבה, מלטפת, מחבקת.
אני יודעת שהוא קורא פה, ורוצה לתפוס טרמפ ולשלוח
ענק.

IBP1

New member
אני מאוד מתחבר לתחושותייך.

שכן אני הייתי שם ואולי גם במצב חמור משלך כי פתאום האדם האהוב עליך הופך להיות אויב שלך ושל ילדייך. אני נתתי לגרושתי את הגט בשניה על מנת שתפסיק לפגוע בי ובילדיי .היום גרושתי שוקלת גירושים שוב מבעלה. אז אני רואה בזה מעין חצי נחמה.

למעלה