שלום לכם...

fridmanyair

New member
שלום לכם...

אני די חדש במוזיקת הרוק... עד עכשיו האזנתי לז'אנרים אחרים כשמידי פעם האזנתי גם לרוק לדוגמאת פינק פלויד... אני רוצה להכיר עוד שירים טובים ישנים וחדשים אבל לא ממש יודע איפה להתחיל... שאלתי ידידה והיא נתנה לי רשימה של שירים ושמעתי אותם וחלקם טובים יותר וחלקם פחות דוגמא לאלה שאהבתי: GUNS N ROSES - KNOCKING ON HEAVEN'S DOOR/NOVEMBER RAIN GOO GOO DOLLS - IRIS/HERE IS GONE PEARL JAM - ALIVE BRUCE SPRINGSTEEEN - STREETS OF PHILADELPHIA METTALICE - NOTHING ELSE MATTARS SCORPIONS - STILL LOVING YOU אלה כמה מהשירים... כמו ששמתם לב הם די שקטים (נאי לא כל כך אוהב רוק רועש יותר אוהב לשמוע את המילים ואת הצלילים, יכול להיות שבגלל זה אני אוהב את פינק פלויד) אז מה אתם אומרים? תעזרו לי בבקשה ופשוט תפרסמו כמה שיותר שירים שבאמת אהבתם והייתם ממליצים עליהם. תודה מראש.
 
pearl jam-live at benaroya hall

אלבום כפול(במחיר של אחד),יפה מאוד,מלודי,אקוסטי עם סולואיים יפים של גיטרות חשמליות,עם כמה קאוורים(לבוב דילן,ג'וני קאש ועוד).ביצוע מדהים לשיר black -פרל ג'אם במיטבם.
 

meandmeandme

New member
למרות שזה לא כל כך קשור לפורום

כי הפורום הזה עוסק ברוק מתקדם, תנסה לפרסם גם בפורום רוק או פורום מוסיקה אם יש כזה בתפוז בכלל, בטח שם תקבל יותר תשובות. בכל מקרה אני ימליץ לך על כמה אלבומים (לא שירים) שנראה לי שתאהב: Coldplay - Parachutes Coldplay - A Rush of Blood to the Head Jeff Buckly -Grace Radiohead - Ok computer ובטח גם תאהב את הרד הוט צ'ילי פפר בקליפורניקיישן והיותר חדש שלהם.. אממ.. by the way.
 

epitaph

New member
בקשר לג'ף באקלי...

האלבום שלו מעולה, האלבומי הופעות שלו יותר טובים. פשוט ככה, שווה לבדוק, במיוחד את ההופעה באולימפיה.
 

ofekkehila

New member
לא אהבתי. יותר מידי אגו יש לבנאדם

מרוב אהבה עצמית לא רואים מוזיקה
 

Prozak Blues

New member
לא מסכים.

לגבי האהבה העצמית אני לא יודע.. גם לא ממש איכפת לי.. הבן אדם מת כבר כמה שנים (6?). אתה הבן היחיד שאני מכיר שלא אהב את הדיסק שלו (גרייס כמובן). נראה לי הרוק-כוסיות היחיד שאני אוהב.
 
אז הנה עוד אחד...

הוא משתמש בקול שלו בצורה מוגזמת כלומר לפעמים הוא מנסה להראות את הקול היפה שלו יותר מידי, גם אם זה בא על חשבון המוזיקה. אותה קלישאה שאומרים על פרוג תקפה גם לגביו-"וירטואוזיות חלולה מתוכן". גרייס שיר נחמד ולפעמים כיף לשמוע את השיר תוך כדי נהיגה או משהו אבל בכל זאת הבאתי את הדיסק לאחותי.
 

meandmeandme

New member
גם אני באותו ראש... פחות או יותר

אז זה כבר שלוש
וחוץ מזה אני אומר מזל שהוא מת לפני שהוא הוציא תקליט שני, אם ככה הוא נשמע בתקליט ראשון (מבחינת בטחון עצמי ואגו), תארו לכם תקליט שני.
 
יש אלבום שלם שנגנז

עם שני דיסקים כאשר הדיסק השני הוא סקיצות. ואגב, יש שם קאבר לBack in N.Y City מThe Lamb. קאבר מזעזע.
 

cut2

New member
משפט מחריד

"מזל שהוא מת" - ?. נו טוב. אני ממש לא מבין מה אתם רוצים ממנו. הבנאדם ווירטואוז שירה, והוא כתב שירים שדורשים בדיוק את היכולות הללו. זה כמו לומר שמוצרט כתב דברים ווירטואוזיים מדי לכינור, אז הוא שחצן (ותכלס... גם הוא מת צעיר! הא!). זה די שטחי להסיק על אופי של בנאדם דרך המוסיקה שלו, בצורה כה בוטה. חבל שהוא מת, כי הוא זמר הרוק הטוב ביותר ששמעתי ואחד מכותבי השירים האהובים עלי ביותר.
 

meandmeandme

New member
אולי זה היה קצת מוגזם

זה נאמר בצחוק כמובן, הייתי מת לשמוע ממנו אלבום שני, ועכשיו שגילתי שיש די הרבה חומר ממנו אני אולי אפילו יקנה אותו. הוא בהחלט זמר מעולה וכותב שירים מוכשר, אבל המסקנות על האישיות לא נובעות (רק) מהמוסיקה שלו אלא מראיונות והיכרות של אנשים איתו. ולמרות הכול אנחנו עדיין אוהבים אותך, ג'ף. (מותר להזיל דמעה)
 
למעלה