שלום לכם

talila3611

New member
שלום לכם

אני בת 36 גרושה חודשיים + 2. בעלי עזב לטובת אשה אחרת. אני רוצה לתאר לכם קצת את המצב ולשמוע מה דעתכם. יש לי הרבה אינפורמציה על האשה שאיתה הלך (גרושה בת 32 + 2). ויכול מאוד להיות שנעשה בו כישוף. אני יודעת שזה אולי נשמע לחלק מכם דימיוני או מצחיק. אני עד היום לא ידעתי שיש כזה דבר. אני שמה את האשה הזו בכיס הקטן. הגרוש שלי מיום שהכיר אותה השתנה לחלוטין. ואני לא מדברת על זה שהוא כנראה פשוט "מאוהב". הוא הפך מאיש טוב למפלצת. ובגלל זה עברה עלי שנה איומה של סבל ממנו שבסופה התגרשנו (במאי). אבל מה אתם חושבים, יש כזה דבר ? יכול להיות שעשו לו משהו? ממידע שיש לי גם היא וגם אמה קשורות לדבר הזה. מזעזע אותי לחשוב שהבית שלנו נהרס בגלל זה. גם היום למרות כל מה שעשה לי בשנה הזו אני מוכנה לקבל אותו חזרה !!! מה דעתכם ?

ל י M ו ר

New member
מה שקרה

קרה בגללו, תמיד קל לחפש אשם אחר. אבל הוא האשם, הוא הלך, הוא התאהב באחרת ,הוא פגע בך. היא היתה על הדרך זו יכלה להיות כל אחת אחרת. הבית שלך "נהרס" ויכול להיבנות מחדש בידייך מאחלת לך שתהיי חזקה לעבור את זה ולמצוא את האושר שלך בזכותך ובזכות ילדייך

רות 2

New member
"להיתלות" בהכל.. להאשים את הכל

רק לא להתמוד עם העובדה ש... רגשות אין שם.. מראים שהדרך עוד ארוכה וגם התקיעות ..(שלך ) כישופים אישה אחרת "מאוהב"..במרכאות .. דבר אחד בכל זאת זיהית הוא .. הישתנה(ולא לטעמך) הוא המשיך הלאה.... עשי כמוהו .. חבל.. כי מגיע לך כניראה יותר טוב אז המשיכי הלאה....

R a c h e li

New member
הצמדי לרעיון...

אם לך זה עושה טוב.... רק שימי טיפה ברקסים...כדי לא להכנס לטרוף..... ספירלה של מחשבות.... כן אני בעד להאחז לכל מה שלך יכול לעזור רחלי כלל לא מאמינה בכישוף וכל מיני דברים.....

תמי דקל

New member
מה זה ישנה כבר... תגידי תודה

שאת לא עם המפלצת (כפי שתיארת) הזו ! דפדפי והמשיכי הלאה.

י עלה

New member
בכדי

לבטל כישוף תתצטרכי כישוף.תפני לשופי מכשופי,קצת דם באוכל, כל מיני עישבי "תיבול" למינהם שמיבשים ומכינים לו כוס תה , ואם בא לך להיות אותנטית,תגשי לאיזה ערבייה,הן אלופות בשטויות האלו. כישוף הביא אותי לכאן,עדיין לא יודעת איך להישתחרר ממנו

תלמדי גם את כישוף ../images/Emo141.gif

ככה תוכלי לעשות לו את הכישוף ההפוך, ממפלצת לאיש טוב. דרך אגב, אני מבין למה שמת את המילה "מאוהב" במרכאות. אם הוא מאוהב במישהי אחרת ולא בך, ברור שזה לא אהבה אמיתית, רק בכאילו.

princessy

New member
זה לא משנה מה האישה האחרת עשתה

אבל זה מאד משנה מה את עשית בזוגיות שלך איתו כשעוד היה איתך , כמובן מה גם הוא עשה ולפי התוצאות כנראה ששניכם לא עשיתם מספיק , ואפילו יתכן שאתם לא יכולים לעשות כי אתם אולי לא מתאימים ועצם העובדה שאת מאשימה אדם זר בהרס הבית, זו בעיה לא קטנה באחריות שאת לוקחת על עצמך וחלקך בכל הבעיה שלך כי אדם זר לא יכול להרוס בית יציב, אך בהחלט בקלות יכול להתערב ולהרוס אם הכל היה רעוע מלכתחילה אני לא באה לשפוט אותו או אותך . אלא בעובדה שמשהו לא עבד בזוגיות שלך ואת בכלל לא יודעת מזה ועוד יותר גרוע את מוכנה לחזור אחורה לתוך אותו מצב עלום למרות שזה כבר התפוצץ לך בפרצוף ופגע בריגשרותיך מאד ובעצם עושה רושם שלא למדת מזה מספיק כדאי לך לדבר עם חברותייך אולי הן שמכירות אותך ואת בן זוגך יוכלו להאיר את עינייך , כי את יודעת , דברים שרואים משם לא רואים מכאן שיהיה לך המון הצלחה ותובנות עמוקות מכל ה-

איריס 1

New member
טוב, אז אגיד לך שסיפרת בערך את

הסיפור שלי.... אבל לקבל אותו בחזרה...... בחיים לא!!!! תמשיכי בחייך ואולי מישהו יכשף גם אותך

a n a t i 3 3

New member
מסכן, בטח שתה מהמחזור שלה../images/Emo5.gif

המקום שאת שמה את עצמך הוא מקום מאוד נמוך.. ברור שיותר קל "להאשים" דברים מגים ולא מציאותים מאשר אותו או אפילו את עצמך! אין בכלל חשיבות להשוואה בינך לבין אותה אחת שהוא אוהב היום.. גודל הכיס אינו בר משקל פה.. כעובדה הוא איתה ולא איתך
קשה לי להבין אישה שטוענת שבגלל בעלה עברה עליה שנה איומה, אישה שטוענת שבעלה הפך למפלצת, אישה שמספרת על שנה של סבל.. ובכל זאת מוכנה לקבל אותו בחזרה.

ערסlight

New member
ליד התחנה המרכזית הישנה בתל אביב...

יש שלט "מתיר נדרים ומחזיר אהבות קודמות" השלט בכתב יד, לפני צומת לוינסקי בצד ימין בנסיעה מדרום לצפון. מקווה שעזרתי.

הלו התעורר !!!

כישופים ??????? מה זה ???? לפי דעתי הוא מצא באחרת משהו שאולי לא מצא בך (אולי מצא את הרוע בה וזה מה שמשך אותו אליה )לפי דעתי לא כדאי שתכנסי לשטויות כמו כישופים זה לא מציאותו , תמשיכי בחייך מצאי לך מישהו אחר אני בטוחה שיש יותר טובים ממנו !!!!! מנסיון !!!!!!

למעלה